astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σου, την εικόνα που θέλεις να προβάλεις και τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Από τις 11 του μήνα, ο κυβερνήτης σου περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου με τρόπο έξυπνο και να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι, αρκεί βέβαια να την ζητήσεις. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στον Σκορπιό ενεργοποιεί εξελίξεις και κινητικότητα σε θέματα που σχετίζονται με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό φυσικά ευνοεί πολύ τα οικονομικά σου που τώρα μπορούν να μπουν σε μια περίοδο ισορροπίας και βελτίωσης, ενώ παράλληλα η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται, δέχεσαι κομπλιμέντα αλλά τα μοιράζεις και εσύ απλόχερα στο περιβάλλον σου, ακόμη και αν δεν πρέπει…  Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στον Σκορπιό και μια καινούργια γνωριμία από το πουθενά θα μπορούσε να συμβεί.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου και μέλλον της καριέρας σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος όμως για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά και ιδιαίτερα σε σχέση με οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του Σκορπιού και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς, στις μετακινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο ή γενικότερα στον τρόπο που έρχεσαι σε επαφή με το άμεσο περιβάλλον σου και τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση σε αυτούς τους τομείς.
Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείας εδώ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Χρειάζεται να έχεις τα μάτια ανοιχτά και να παίρνεις τις αποφάσεις σου με απόλυτη ψυχραιμία και χωρίς εγωισμό και παρωπίδες, καθώς είναι μια περίοδος απαιτητική στα εργασιακά θέματα και κάθε κίνηση μπορεί να σου κοστίσει, ακόμη και αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο στο τώρα. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αυτό φυσικά είναι μια καλή ανάσα για να χαλαρώσεις και να δεις τις καταστάσεις με πιο θετικό βλέμμα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν τον μήνα θέλεις να εξαργυρώσεις την αξία του έρωτα και να βιώσεις με πρακτικό και χειροπιαστό τρόπο το ενδιαφέρον και την αγάπη του συντρόφου σου. Ωστόσο, μπορεί να γίνεις πιο κτητικός ή και ζηλιάρης, σε σχέση με προηγουμένως. Μην το παρακάνεις, γιατί το ταίρι σου μπορεί να αισθανθεί ότι ασφυκτιά. Από το μυαλό σου σίγουρα θα περάσουν διάφορες στιγμές του παρελθόντος κατά τις οποίες υπήρξαν κενά στην σχέση, ψέματα και γεγονότα που σε άδειασαν, αλλά δεν πρέπει να κρατήσεις κι άλλο τις άμυνες και την επιφυλακτικότητά σου, γιατί τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να διορθώσεις και να θεραπεύσεις το αισθηματικό σου κομμάτι και να έχεις θετικές εξελίξεις που θα φέρουν χαρά. Μην μένεις όμως στα γενικά! Μάθε συγκεκριμένες πληροφορίες για σένα, το ταίρι σου και την συναστρία σας καλώντας τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.