astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ  

Ο Ερμής ευθυδρομεί στις 2 Οκτωβρίου, παραμένοντας στην Παρθένο μέχρι τις 11 του μήνα και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να φέρεις ξανά σε ισορροπία θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου σχέδια, αλλά και με τον κοινωνικό και φιλικό σου κύκλο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 11 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Ζυγό και μέχρι να βγει ο μήνας μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με την βελτίωση του εαυτού σου, να εντοπίσεις ψυχολογικούς μηχανισμούς και μοτίβα που σε εμποδίζουν να εκφράσεις τον εαυτό σου, αλλά και να διερευνήσεις βαθύτερα θέματα κρυφών εχθρών και αόρατων εμποδίων, καθώς η θέση αυτή του Ερμή αυξάνει κατά πολύ την ούτως ή άλλως έμφυτη διαίσθησή σου.  Μια σημαντική είδηση έρχεται τις δύο τελευταίες μέρες του μήνα, καθώς ο Ερμής περνώντας στο ζώδιό σου ενεργοποιεί εξελίξεις και σε κινητοποιεί.

Η Αφροδίτη μέχρι τις 23 του μήνα διέρχεται το ζώδιο του Ζυγού και αυτό κάνει τον μήνα να συνεχίζει να σε προβληματίζει βαθύτερα ως προς την συναισθηματική σου ζωή ή σε κάποιες περιπτώσεις να θέτει εμπόδια, αλλά και να ασκεί μεγάλη έλξη με αφορμή μια παράνομη σχέση.  Από τις 23 του μήνα και μετά, ο πλανήτης της έλξης περνά στο ζώδιό σου, πολλά αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν και γενικότερα είσαι πιο σίγουρος και σταθερός στις σχέσεις σου και στα πρόσωπα που θέλεις να έλξεις κοντά σου.

Ο Άρης συνεχίζει την διαδρομή του από το ζώδιο των Διδύμων και αυτόν τον μήνα και εσύ διατηρείς την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου για να δράσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, αλλά και με την επιρροή που σου ασκεί ο σύντροφος ή ένας σημαντικός σου συνεργάτης, η οποία όμως μπορεί να είναι σε κάποιο βαθμό δεσμευτική για τις κινήσεις σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις κινήσεις σου, καθώς στα τέλη του μήνα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί ίσως να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου και να αναδιοργανώσεις την δράση σου κατά τον επόμενο μήνα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα στον Κριό σε επηρεάζει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα υγεία, εργασίας και καθημερινότητας. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη στις 25 του μήνα συμβαίνει στην δεύτερη μοίρα του ζωδίου σου και εφόσον είναι ταυτόχρονα ενεργοποιημένοι στον ατομικό σου χάρτη και άλλοι παράγοντες, φέρνει μια σημαντική αλλαγή που ξεκινά μέσα από τα βαθύτερα επίπεδα του εαυτού σου και εκδηλώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής σου, καθώς τώρα γίνεται μια βαθιά μεταμόρφωση. Οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου με την Σελήνη κενή πορείαςεδώ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει ένταση και γεγονότα που απαιτούν την άμεση δράση και τοποθέτησή σου, πράγμα που μπορεί να κάνει βέβαια την περίοδο ενδιαφέρουσα και κινητική, αλλά από την άλλη σε εξαντλεί και θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να ξεκουραστεί και να μην σκέφτεται τόσο την δουλειά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν κάπως καλύτερα και αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας μπορεί να κρύβει ίντριγκες και παρασκήνιο στην ερωτική σου ζωή. Ο ίδιος διακατέχεσαι από ανασφάλειες και αμφιβολίες και αισθάνεσαι μόνος και κλεισμένος στον εαυτό σου. Υπάρχει μεν μια ρομαντική διάθεση από μέρους σου αλλά ταυτόχρονα και μια ροπή σε κρυφές ή παράνομες σχέσεις, οι οποίες βασίζονται σε καταστάσεις εξιδανίκευσης που με τη σειρά τους οδηγούν στην απομυθοποίηση. Σίγουρα, κι εσύ ο ίδιος δεν είσαι εντελώς ανοιχτό βιβλίο αυτόν τον μήνα και κάπου μπορεί να θέλεις την ησυχία σου και να απομονωθείς ή να εστιάσεις σε άλλα θέματα και όχι τόσο πολύ στις σχέσεις καθώς από τον ερωτικό τομέα νιώθεις ότι «εισπράττεις» μόνον απογοητεύσεις… Πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα (και συγκεκριμένα από τις 23/10 και ύστερα) μέσα από κάτι πολύ θετικό, πιθανώς και σημαδιακό που θα συμβεί, αλλά μέχρι τότε θα παραμείνεις με ερωτηματικά και αγωνία. Μην αφήνεις τίποτα να σε μπερδεύει και κάλεσε νωρίς τον αστρολόγο σου  στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.