astropedia.gr

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Φέτος είναι η χρονιά σου και μπορείς με ελευθερία και αποφασιστικότητα να κινηθείς προς το μέλλον και την επιτυχία σε κομβικά σημεία της ζωής σου. Η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα μέσα από την αποφασιστική σου δράση και τον σωστό σχεδιασμό! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το 2021 θα είναι από τις πιο καθοριστικές χρονιές για την ζωή σου, αφού ο αυστηρός Κρόνος και ο τυχερός Δίας συνυπάρχουν στο ζώδιό σου, έτσι τώρα θα επιλέξεις να δεσμευτείς σοβαρά, αν το επιθυμείς, όμως αν δεν είσαι και τόσο… «εντάξει» απέναντι στην σχέση σου, τότε δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια τα πεπραγμένα σου. Τώρα άλλωστε έχουν θέση στην ζωή σου μόνο άνθρωποι που σε εξελίσσουν. Στο ζώδιό σου ο ευνοϊκός Δίας από την αρχή της χρονιάς ως τις 14/5, και από τις 28/7 ως τις 29/12, δείχνει πως η Τύχη σου χαμογελά και φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες! Η Πανσέληνος στις 28/1 απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει κάποιες ανατροπές σε σχέσεις, φρόντισε λοιπόν να μην ξεπερνάς τα όρια (ένας κίνδυνος που σε «κατατρέχει» όλη την χρονιά). Περισσότερα...  
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από το ζώδιό σου σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν, μορφοποιούνται και σταθεροποιούνται παίρνοντας μια νέα ώθηση, θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο, την ουσία του εαυτού σου, το πώς θέλεις πλέον να προβάλλεις τον εαυτό σου και τελικά στις ίδιες τις αποφάσεις που θα πάρεις φέτος και οι οποίες θα είναι σημαντικές και θα δρομολογήσουν μακροπρόθεσμες καταστάσεις. Η χρονιά λοιπόν είναι σημαντική και για τα επαγγελματικά σου γιατί φέτος θα θελήσεις να αλλάξεις κατηγορία και να ανεβάσεις τον πήχυ ψηλότερα. Επίσης φέτος είναι η χρονιά που βλέπεις συλλογικά και τελικά αποτελέσματα από τους κόπους και τις προσπάθειες που έχεις καταβάλει επαγγελματικά μέχρι τώρα.

Η χρονιά εισάγει θέματα που θέλουν την προσοχή σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, πράγμα που κατά το πρώτο δίμηνο του έτους μπορεί να σε εμποδίσει να ρίξεις το βάρος στην καριέρα σου και να δημιουργηθούν προβλήματα που θα χρειαστεί να τα ξεπεράσεις, όμως από τον Μάρτη τα δημιουργικά σου σχέδια ζωντανεύουν και αναπτύσσεις καλύτερα την επιχειρηματική σου δράση, ίσως ρισκάροντας σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και τα τέλη του Απρίλη. Δεν θα είναι όλες οι ιδέες που θα συλλάβεις εκείνο το διάστημα υλοποιήσιμες, αλλά κάποιες από αυτές αξίζουν  μια ευκαιρία. Από τα τέλη του Απρίλη μέχρι και τις αρχές Ιουνίου είναι διάστημα που θα αρχίσεις να βάζεις σε εφαρμογή πρακτικά κάποια σχέδια, πράγμα που σημαίνει ότι η δουλειά σου θα σε απασχολεί σχεδόν καθημερινά και αυτό συνεπάγεται κούραση, απαιτητικά ωράρια ή ακόμη και εξάντληση από υπερκόπωση, πράγμα που θα πρέπει να προσέξεις.

Μια σημαντική περίοδος για θέματα συνεργασίας και διεκδίκησης είναι από τα μέσα του Ιούνη και ολόκληρο τον Ιούλιο, διάστημα που μάλλον δεν θα πάρεις άδεια και δεν θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Είναι μια δυναμική περίοδος όμως με πολλές ευκαιρίες και θα ήταν κρίμα να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Τον Αύγουστο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου τακτοποιείς οικονομικές υποχρεώσεις και δρομολογείς εκκρεμότητες, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός με τα έξοδά σου τότε και να μην επενδύσεις σε ευκαιρίες που μπορεί να έχουν υψηλό ρίσκο κινδύνου. Το τελευταίο δίμηνο του έτους κορυφώνει τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά σου και η καριέρα σου μπορεί να πάρει μια πολύ δυνατή ώθηση προς τα πάνω.

Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες και σου δίνει ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς από τα τέλη του Φλεβάρη μέχρι και τα τέλη του Μάρτη. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι τον Ιούνιο, ενώ η  καριέρα σου ευνοείται μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες τον Σεπτέμβριο.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Οι φετινές εκλείψεις δεν ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη, σου κάνουν όμως μια ξεκάθαρη υπενθύμιση ότι φέτος χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και αυτό σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσεις με ριζικό τρόπο τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις γενικότερες φιλοδοξίες σου αυτή την χρονιά και να ξυπνήσεις την δημιουργική σου δύναμη που νοιώθεις ότι κοιμάται. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις φέρνουν αναστάτωση και στον αισθηματικό τομέα και το μυαλό σου το απασχολεί έντονα μια νέα κατάσταση που σε κάνει να αισθανθείς ζωντανός όσο πότε άλλοτε. Θέματα που αφορούν παιδιά μπορεί να σε απασχολήσουν επίσης κατά το πρώτο κύμα των εκλείψεων, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα φέρνουν μια αλλαγή στο σπίτι και την οικογένεια ή σε θέματα ακίνητης περιουσίας, ενώ πλέον οι στόχοι σου έχουν ήδη αλλάξει πλήρως.
 
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.