astropedia.gr

 ΖΥΓΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Αυτή η χρονιά αλλάζει κάθε τομέα της δημόσιας και κοινωνικής πτυχής της ζωής σου και φέρνει ευκαιρίες για δράση που θα οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα σε κομβικά σημεία της ζωής σου! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Όλο το 2021 ο αυστηρός Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου και σε καλεί να κάνεις την αυτοκριτική σου σε πρόσωπα και επιλογές ως τώρα, θα μπορούσε όμως να σου φέρει και μια γλυκιά δέσμευση με ένα σοβαρό πρόσωπο. Στην ίδια θέση ο τυχερός Δίας από την αρχή της χρονιάς ως τις 14/5, και από τις 28/7 ως τις 29/12, φέρνει εύνοια, επέκταση και ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή! Πάντως, τις πρώτες 7 μέρες του 2021 ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει κάποιες προστριβές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τελειώνει όμως μια περίοδος ταλαιπωρίας που ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι! Η Πανσέληνος στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα μεταξύ σας που είχατε αφήσει στην άκρη, αλλά πλέον δεν μπορεί να μένει έτσι. Περισσότερα...
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον πέμπτο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν πολλά δεδομένα και καλείσαι να σκεφτείς πώς θα μπορούσες να ρισκάρεις λίγο περισσότερο ώστε να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και να ικανοποιήσεις την δημιουργική σου ανάγκη στην επαγγελματική αρένα. Είναι μια χρονιά που μπορείς να συλλάβεις την ιδέα για μια δική σου δουλειά που σου δίνει ελευθερία οικονομική και όχι μόνο, αλλά θα πρέπει να φροντίσεις να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους για να καταλάβεις αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό φέτος.

Μια άλλη ερμηνεία αυτής της διέλευσης είναι ότι φέτος αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να σκεφτείς άλλες λύσεις στα επαγγελματικά σου και να κινηθείς πιο αυτόνομα γιατί η εταιρεία στην οποία βρίσκεσαι μπορεί να περνά μια πολύ δύσκολη φάση και να χρειαστεί να μειώσει προσωπικό ή να κάνει άλλου είδους περικοπές που δεν σε συμφέρουν. Ο Ουρανός συνεχίζει και κάνει αισθητή την παρουσία του στον τομέα των συνεργασιών και συμβολαίων κάνοντας το κλίμα και φέτος ρευστό σε αυτούς τους τομείς και τα φετινά επαναλαμβανόμενα τετράγωνα από τον Κρόνο δείχνουν ότι είναι μια χρονιά που χρειάζεται να φανείς δημιουργικός με πολύ πρακτικούς τρόπους.

Ο Άρης μετά τις καθυστερήσεις, τις εντάσεις και το άγχος που σου χάρισε το τελευταίο εξάμηνο της περσινής χρονιάς στον τομέα των συνεργασιών σου, φέτος σε βάζει ήδη από το πρώτο δίμηνο της χρονιάς σε μια διαδικασία να δράσεις πιο αποφασιστικά γύρω από οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες κάθε είδους και να αξιοποιήσεις τις αρχές του έτους για να βάλεις τάξη στα οικονομικά σου. Από τα τέλη του Απρίλη και μέχρι τις αρχές Ιουνίου ρίχνεις το βάρος σου στα επαγγελματικά σου και στην καριέρα σου και κινείσαι πιο αποφασιστικά γιατί τότε ξέρεις και εσύ μέσα σου, αλλά το δείχνουν και οι εξελίξεις, ότι είναι η στιγμή που χρειάζεσαι για να έχεις επιτυχίες και αναγνώριση στον τομέα σου, όσο και αν αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψεις και μερικές φορές να κοντραριστείς με άτομα που προσπαθούν να σε χειριστούν συναισθηματικά.

Οι αρχές του καλοκαιριού φέρνουν καινούργια τροπή στα επαγγελματικά σου και είναι περίοδος που ανασυγκροτείσαι και θέτεις καινούργιους στόχους, με αποτέλεσμα από το ερχόμενο φθινόπωρο να είσαι έτοιμος να δράσεις επαγγελματικά με φρέσκια ενέργεια και να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο χωρίς δεύτερη σκέψη. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς σε βάζει όμως σε σκέψεις γύρω από ένα οικονομικό σου ζήτημα.

Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι από τα τέλη του Φλεβάρη και για το μεγαλύτερο μέρος του Μάρτη. Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες τον Ιούνιο και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες παρέχοντας ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς τον Σεπτέμβριο και τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Οι φετινές εκλείψεις δεν ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη, αλλά δημιουργούν την αίσθηση ότι υπάρχει η ανάγκη φέτος να αλλάξεις τα δεδομένα σου και να αρχίσεις να εφαρμόζεις μια διαφορετική φιλοσοφία στην ζωή σου, ειδικότερα σε σχέση με τα κοντινά σου πρόσωπα και το κατά πόσο υπάρχει ισορροπία στην ανταλλαγή ενέργειας. Μέσα από αυτό το πρίσμα, η φετινή χρονιά αρχίζει να εδραιώνει μια νέα κατάσταση με αδέλφια και συγγενείς και παράλληλα σου δίνει ευκαιρίες να απομακρυνθείς από άτομα που δεν ταιριάζουν με την κοσμοθεωρία σου. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις σε κάνουν να φιλοσοφήσεις αρκετά την ζωή, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα δίνουν την ευκαιρία να απεξαρτηθείς οικονομικά και συναισθηματικά από καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.