astropedia.gr

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Μια χρονιά που δίνει τεράστια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου και φέτος καταλαβαίνεις όσο ποτέ την αξία και την δύναμη που έχεις, επαγγελματικά, προσωπικά, στην σχέση και στην οικογένεια. Μια χρονιά με ευκαιρίες να αλλάξεις αυτά που δεν σε καλύπτουν και να σταθεροποιήσεις αυτά που θέλεις. Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τις 7/1 ως τις 4/3 ο Άρης είναι στον τομέα των ερωτικών σου και φέρνει δυναμισμό, πάθος, ζωντάνια, σεξαπίλ και όρεξη για δράση! Ταυτόχρονα, από τις 8/1 ως την 1/2 η «θεά του έρωτα», η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο, έτσι βελτιώνεις την εμφάνισή σου και εκπέμπεις μια ακαταμάχητη γοητεία στους γύρω αλλά και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι μόνος/η, τώρα διεκδικείς την προσοχή, και την παίρνεις από πολλά πρόσωπα. Με κάποιο τρόπο όμως, όσα γίνουν τώρα στις σχέσεις σου, θα σε απασχολήσουν ξανά και στο τέλος της χρονιάς. Ευτυχώς, αφήνεις πίσω σου οριστικά μια δύσκολη τριετία που προηγήθηκε, που κλήθηκες πολλές φορές να πληρώσεις το τίμημα των επιλογών σου. Η Νέα Σελήνη όμως στις 13/1 στο ζώδιό σου δείχνει ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με τους δικούς σου όρους, χωρίς να υπολογίζεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.  Περισσότερα...
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν τα δεδομένα στα οικονομικά σου ζητήματα και αυτό έχει διάφορες προεκτάσεις και στην γενικότερη ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση που έχεις. Αντιλαμβάνεσαι την αξία του εαυτού σου διαφορετικά φέτος και αυτό θα σε ωθήσει να διεκδικήσεις περισσότερα και στον επαγγελματικό τομέα. Ο Ουρανός από τον πέμπτο σου ηλιακό οίκο συνεχίσει να σε σπρώχνει να πάρεις ρίσκα και να τολμήσεις κάτι διαφορετικό, αλλά φέτος τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα που δέχεται από τον Κρόνο σε κάνουν πολύ πιο προσεκτικό σε σχέση με τις οικονομικές σου απολαβές και την ικανότητά σου να διατηρείς ένα σταθερά ασφαλές και προστατευμένο πορτοφόλι.

Η χρονιά ξεκινά με τον Άρη να σε εμπνέει και να σε στρέφει σε δημιουργική δράση και επιχειρηματικά σχέδια ήδη από το πρώτο δίμηνο και νωρίς νωρίς βάζεις τις βάσεις της καινούργιας χρονιάς, παρότι κάποια ρίσκα αυτό το πρώτο δίμηνο θα πρέπει να τα μελετήσεις καλύτερα. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι καλοί μήνες για τα επαγγελματικά σου, αλλά παράλληλα πολύ εξουθενωτικοί και οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και σε σχεδόν καθημερινό επίπεδο. Δεν θέλεις να σκοτώσεις τον εαυτό σου και καλό είναι τότε να παίρνεις πιο συχνά ρεπό ή να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί η δύναμή σου θα σου χρειαστεί αργότερα, καθώς από τα τέλη Απριλίου και μέχρι τις αρχές Ιουνίου είναι μια περίοδος που καλείσαι να δουλέψεις πάνω σε ένα σημαντικό και σοβαρό επαγγελματικό εγχείρημα και ταυτόχρονα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό με έξυπνο και άμεσο τρόπο.

Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι δίμηνο που το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στα οικονομικά ζητήματα και τότε είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείς με την αποπληρωμή χρεών και την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, ώστε να μπορέσεις να είσαι ελεύθερος να επενδύσεις αργότερα τον χρόνο και την ενέργειά σου με τρόπο που να σου βγάζει περισσότερα χρήματα που θα μένουν στο πορτοφόλι σου. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και όλον τον Οκτώβρη είναι το διάστημα που οι προσπάθειες σου στον επαγγελματικό τομέα κορυφώνονται και τότε η καριέρα για πολλούς λόγους γίνεται το πιο σημαντικό πράγμα στην λίστα με τις προτεραιότητές σου, ακόμη και εις βάρος άλλων πτυχών της ζωής σου.

Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες και σου δίνει ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς κατά τον Φλεβάρη. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι τον Μάιο, ενώ η  καριέρα σου ευνοείται μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες από τα μέσα Αυγούστου έως και τις αρχές του Σεπτέμβρη.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Οι φετινές εκλείψεις δεν ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη, αλλά παρολαυτά χρειάζονται προσοχή γιατί συμβαίνουν σε ευαίσθητά σημεία που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία σου και την καθημερινότητά σου. Είναι μια χρονιά που σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις την επαφή με τον εαυτό σου και να ελέγξεις αντικειμενικά τις συνήθειες που έχεις για να καταλάβεις κατά πόσο είναι θετικές και ποιες από αυτές ίσως είναι ευχάριστες, αλλά τελικά σε πάνε πίσω και σου κοστίζουν. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις αυξάνουν τους ρυθμούς στην εργασία σου και σε κουράζουν, δείχνοντας ότι είναι η στιγμή να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα φέρνουν εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και τονίζουν την ανάγκη σου να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, πράγμα που μπορεί και να σε φοβίζει.
 
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.