astropedia.gr

 ΛΕΩΝ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Μια χρονιά που ξεκαθαρίζει πολλές καταστάσεις και φέρνει απαντήσεις σε σημαντικές εκκρεμότητες που σε βάραιναν καιρό. Αυτή την χρονιά έχεις την ευκαιρία να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να κοιτάξεις το μέλλον ευθέως και κατάματα! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το 2021 μοιάζει να είναι χρονιά-σταθμός αφού ο αυστηρός Κρόνος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου και εξετάζει τα πεπραγμένα σου στις σχέσεις, όλες οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου θα δοκιμαστούν για την αντοχή τους, όμως όσες έχουν γερά θεμέλια πιθανώς να επισημοποιηθούν! Στην ίδια θέση ο τυχερός Δίας από την αρχή της χρονιάς ως τις 14/5, και από τις 28/7 ως τις 29/12, φέρνει εύνοια, επέκταση και ευκαιρίες για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο! Η Πανσέληνος στις 28/1 στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τα θέλω σου και ενδεχομένως να υπάρξει ένα χάσμα ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Περισσότερα... 
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ    

Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο με καινούργια δεδομένα που αλλάζουν τον τρόπο που λειτουργούσες μέχρι τώρα σε επίσημες συνεργασίες και επαγγελματικές συμφωνίες. Η χρονιά φέρνει ευκαιρίες που είναι σημαντικές και φέτος καλείσαι να δεσμευτείς σε σχέδια που λειτουργούν μακροπρόθεσμα και είναι ουσιαστικά επενδύσεις που έχουν βάθος χρόνου. Τα επαγγελματικά σου θέματα φέτος επηρεάζονται από τον νόμο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην δώσεις αφορμές και ευκαιρίες σε άλλους να κινηθούν μέσα από νομικά κανάλια με αφορμή τις υπηρεσίες σου.
Ο Ουρανός συνεχίζει να αποσταθεροποιεί και φέτος την καριέρα σου και κάνει τις συνθήκες να φαίνονται πολύ ρευστές. Αυτό είναι βέβαια κάτι που σου δίνει την δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις, να πειραματιστείς και να πάρεις το ρίσκο να προβάλλεις μια μοντέρνα και πιο μπροστά από την εποχή επαγγελματική εικόνα, αλλά τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα που δέχεται ο Ουρανός από τον Κρόνο σε καλούν να είσαι προσεκτικός και να λαμβάνεις υπόψη τις πεποιθήσεις που υπάρχουν ακόμη ριζωμένες στους πελάτες σου ή στο κοινό που απευθύνεσαι.
 
Ο Άρης πέρυσι σε ανάγκασε να σκεφτείς και να φιλοσοφήσεις αλλιώς τα πράγματα γενικότερα, αλλά και να εντοπίσεις κρυφούς εχθρούς που εποφθαλμιούσαν την καριέρα ή την θέση σου. Παράλληλα σε έκανε να σκεφτείς διαφορετικούς τρόπους για να κινηθείς σε επαγγελματικά ζητήματα. Η φετινή χρονιά αρχίζει με τον Άρη να σε δραστηριοποιεί έντονα κατά το πρώτο δίμηνο, περίοδος που τα επαγγελματικά σου έχουν άμεση προτεραιότητα και εσύ βρίσκεσαι στο κέντρο των εξελίξεων. Ανάλογα με το πώς θα κινηθείς αυτό το δίμηνο, θα εξαρτηθεί και η επιτυχία που σε περιμένει και οι απολαβές μέσα στον Μάρτη και τον Απρίλη του έτους, διάστημα που μπορείς να κερδίσεις πολλά από το επάγγελμά σου είτε σε χρήμα είτε σε αναγνώριση και επιτυχίες.
Το πορτοφόλι σου όμως ενεργοποιείται κυρίως από τα τέλη Ιουλίου και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου και τότε χρειάζεται να κάνεις μια διαφορετική διαχείριση των πόρων σου από αυτήν που κάνεις μέχρι τώρα. Αυτό είναι ένα διάστημα που έχει πολλά κέρδη, αλλά και πολλές παγίδες και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και συνετός σε κινήσεις και αποφάσεις, ειδικότερα αν αυτές αφορούν και άλλα άτομα στον εργασιακό σου χώρο.
 
Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες από τα μέσα Απριλίου έως και τις αρχές Μαΐου και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες δίνοντας ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι το δίμηνο Νοέμβριος και Δεκέμβριος, αν και προς τα τέλη του Δεκεμβρίου θα πρέπει να προσέξεις αναποδιές και καθυστερήσεις.
 
ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Οι φετινές εκλείψεις δεν ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη, σου δίνουν όμως την ώθηση που χρειάζεσαι για να βγεις από την μονοτονία και να λειτουργήσεις πιο δημιουργικά, να ζωντανέψεις και να αγαπήσεις ξανά την ζωή και τον εαυτό σου. Είναι μια χρονιά που δραστηριοποιείσαι πάνω σε θέματα αισθηματικά και παράλληλα βάζεις νέους στόχους και ανανεώνεις την επιθυμία σου για επιτυχία. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις φέρνουν νέα σχέδια και ίσως την εμφάνιση ενός προσώπου που θα σε μαγνητίσει στο προσωπικό κομμάτι και παράλληλα φέρνουν αλλαγές γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα συνεχίζουν το μοτίβο προσθέτοντας όμως αυτή την φορά εξελίξεις που φέρνουν μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα σου.
 

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.