astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Μια σημαντική χρονιά που θα αλλάξει την θέση σου μέσα στον κόσμο, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στο επαγγελματικό σου κομμάτι και θα σε βάλει σε διαδικασία να αποδομήσεις και να αναδομήσεις με καινούργιο τρόπο την προσωπική σου ζωή! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τις 7/1 ως τις 4/3 ο πολεμικός Άρης περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει πιο δυναμικό, πιο διεκδικητικό, αλλά και πιο… ξεροκέφαλο! Από τις 25/2 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, έτσι φίλοι σου δείχνουν προς τα πού πρέπει να κινηθείς στον έρωτα! Στις 27/2 η Πανσέληνος «φωτίζει» την πιο ρομαντική και εκδηλωτική σου πλευρά απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Από τις 21/3 η Αφροδίτη περνά στον Κριό και ίσως σου φέρει συναισθήματα μοναξιάς ή αδιέξοδες επαφές. Το κλίμα όμως αλλάζει ριζικά από τις 14/4 (ως τις 9/5) που υποδέχεσαι τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και η γοητεία σου… ξεχειλίζει, ενώ διεκδικείς με αυτοπεποίθηση αυτό που θες. Στις 27/4 η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σου δείχνει ανατροπές και είναι εντελώς απρόβλεπτο το κλίμα. Περισσότερα...

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο που σχετίζεται με θέματα εργασίας και καριέρας σίγουρα δίνει από φέτος το έναυσμα να ασχοληθείς πιο έντονα και αποτελεσματικά με την εργασία σου και τις μελλοντικές σου προοπτικές σε βάθος χρόνου. Η φετινή χρονιά λοιπόν είναι σημαντική και χρειάζεται να έχεις πλάνο και οργάνωση για να προλάβεις τις εξελίξεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, μέσα από σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα.

Ο Ουρανός βέβαια συνεχίζει να σου δημιουργεί την ανάγκη να αλλάξεις τα πάντα, να χαράξεις μια νέα πορεία στην ζωή σου και να επανεφεύρεις τον εαυτό σου γενικότερα, αλλά τουλάχιστον σε σχέση με τον επαγγελματικό σου τομέα τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα που δέχεται από τον Κρόνο δηλώνουν ότι θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις στην καριέρα σου και πριν κάνεις οτιδήποτε να είσαι σίγουρος ότι έχεις εναλλακτικό πλάνο σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Ο Άρης μετά την πολύμηνη παρουσία του στον τομέα των φόβων και των κρυφών εχθρών, φέτος ξεκινάει το ταξίδι του από το ζώδιό σου και το πρώτο δίμηνο του έτους σε γεμίζει με αποφασιστικότητα και ενεργοποιεί την δράση σου γύρω από οικονομικά θέματα και διαχείριση πόρων. Από τον Αύγουστο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου είναι ένα διάστημα που είσαι υπερβολικά δραστήριος και η δουλειά σου τρώει τον περισσότερο χρόνο. Καλείσαι να προσαρμοστείς σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με πολύ πίεση στα επαγγελματικά σου, μην ξεχνάς όμως να προσέχεις την υγεία σου και μην αμελείς άλλους τομείς της ζωής σου. Ανάλογα με το πώς θα κινηθείς εκείνο το διάστημα, στην πορεία θα μπεις στην διαδικασία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις γύρω από συνεργασίες και συνεταιρισμούς, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους. Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σε δραστηριοποιεί γύρω από θέματα οφειλών και οικονομικών εκκρεμοτήτων και τότε είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να κινηθείς καίρια και αποτελεσματικά αφήνοντας πίσω σου βάρη και εμπόδια.

Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου τον Φεβρουάριο μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες δίνοντάς σου ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς ολόκληρο τον Μάιο. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι από τα μέσα Αυγούστου έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 

Οι φετινές εκλείψεις ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη και κάνουν την χρονιά αρκετά απαιτητική σε σχέση με σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις γύρω από τα οικονομικά σου, αλλά και γύρω από σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σου ή συνεργασίες που κατά την πορεία της χρονιάς θα βλέπεις να αλλάζουν χαρακτήρα. Είναι μια χρονιά λοιπόν που θα αλλάξεις αρκετά και εσύ ο ίδιος και κυρίως ο τρόπος που επενδύεις πλέον χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις ενεργοποιούν κυρίως θέματα οικονομικά, με σημαντικά ποσά να κινούνται και να αλλάζουν χέρια, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα συνεχίζουν το μοτίβο, αλλά τονίζουν περισσότερο πλέον τις προεκτάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.