astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Μια χρονιά που με αργά και σταθερά βήματα προχωράς και αλλάξεις την καθημερινότητά σου σε όλα τα επίπεδα και με κάθε τρόπο που μπορείς να σκεφτείς και να σχεδιάσεις. Σημαντικές αλλαγές στο σπίτι και στην οικογένεια, η χρονιά σε βοηθά να αντιληφθείς καλύτερα τις καταστάσεις και να βελτιώσεις τα δεδομένα που υπάρχουν. Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι και ένα από τα πιο ερωτικά διαστήματα για εσένα καθώς από τις 8/1 ως την 1/2 η «θεά του έρωτα», η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των ερωτικών σου και θα έχεις πολύ σημαντικές ευκαιρίες για επιτυχίες στον έρωτα. Με κάποιο τρόπο όμως, όσα γίνουν τώρα στις σχέσεις σου, θα σε απασχολήσουν ξανά και στο τέλος της χρονιάς. Άλλωστε και το 2020 τηρουμένων των αναλογιών είχε τις ευκαιρίες του για την προσωπική σου. Η χρονιά-σταθμός για τα προσωπικά σου θα είναι το 2022, για το οποίο παίρνεις μια πρόγευση από τις 14/5 ως τις 28/7 που ο Δίας κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στον τομέα των σχέσεών σου, τους Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη όμως στις 13/1 στον τομέα των ερωτικών σου δείχνει πως κάπου έχεις… «μπουκώσει» και αναζητάς κάτι νέο. Πρόσεξε όμως μήπως παίζεις… παιχνίδια εξουσίας. Περισσότερα...
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
     
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον έκτο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν πολλά από τα δεδομένα στην καθημερινότητα της εργασίας σου και φέτος θα έρθεις αντιμέτωπος με αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για να προσαρμοστείς στις καινούργιες συνθήκες. Οι ευθύνες σου θα αυξηθούν και μαζί ο φόρτος εργασίας αλλά αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσεις την αξία που υπάρχει πίσω από την καθημερινή ενασχόλησή σου με την δουλειά σου και το ότι κάποιοι σε εμπιστεύονται αρκετά ώστε να σου αναθέσουν σημαντικά καθήκοντα και σχέδια.

Ο Άρης μετά από την πολύμηνη ταλαιπωρία και άγχος που δημιούργησε στα οικονομικά σου την περσινή χρονιά, φέτος θέλει να σου ανοίξει νέους ορίζοντες, ειδικότερα κατά το πρώτο δίμηνο της χρονιάς και να σε κάνει να εφαρμόσεις πρακτικά τις ιδέες και τους στόχους σου. Η περίοδος από τις αρχές του Μάρτη μέχρι και τα τέλη του Απρίλη είναι πολύ σημαντική για τα επαγγελματικά θέματα, τότε θα πρέπει η δουλειά και η καριέρα σου να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και παράλληλα να είσαι προσεκτικός σε παρορμητικές αποφάσεις και να αποφύγεις να δημιουργήσεις εντάσεις και κόντρες που μπορεί αργότερα να σου στοιχήσουν.

Παρολαυτά το διάστημα αυτό μπορείς να έχεις επιτυχίες και να δεις ακολούθως και κατά τον Μάιο και μέχρι τις αρχές Ιουνίου το πορτοφόλι σου να γεμίζει, ανταμείβοντάς σε για τους κόπους που κατέβαλες στην εργασία σου. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και όλον τον Οκτώβριο είναι μια περίοδος που θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σου και τότε θα χρειαστεί να σκεφτείς και να εφαρμόσεις νέους τρόπους εξοικονόμησης και διαχείρισης των πόρων σου.

Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι τον Φλεβάρη. Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες κατά τον Μάιο και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες παρέχοντας ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς από τα μέσα Αυγούστου και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Οι φετινές εκλείψεις ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη και η φετινή χρονιά είναι σημαντική καθώς επηρεάζονται η καριέρα και η οικογένεια. Είναι η περίοδος που θα καταλάβεις τι έχει σημασία και άρα χρειάζεται και τι είναι δευτερεύον και άρα μπορεί και να μην συνεχίσει να υπάρχει στην ζωή σου. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις φέρνουν αλλαγές και απρόβλεπτες εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένεια που επηρεάζουν και τα επαγγελματικά σου, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα εγκαθιστούν μια νέα κατάσταση στο σπίτι και την οικογενειακή σου ζωή και σε σπρώχνουν να φιλοσοφήσεις διαφορετικά την ζωή. 

  
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.