astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Όλα αλλάζουν φέτος και οι εκπλήξεις της χρονιάς διαδέχονται η μια την άλλη οδηγώντας σε σε καινούργια μονοπάτια και ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Νέες καταστάσεις στα οικονομικά σου και ευκαιρίες να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς καθημερινά και φιλοσοφείς την ζωή! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Από τις 8/1 ως την 1/2 υποδέχεσαι την «θεά του έρωτα», την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, έτσι το 2021 σου κάνει ένα πολύ καλό «ποδαρικό» για τα ερωτικά σου. Τώρα τα προσωπικά σου ευνοούνται και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με άνεση. Θυμήσου, όσα γίνουν τώρα στις σχέσεις σου, θα σε απασχολήσουν και στο τέλος της χρονιάς. Το σίγουρο είναι ότι αφήνεις πίσω σου οριστικά μια δύσκολη τριετία που προηγήθηκε στις σχέσεις. Η Νέα Σελήνη όμως στις 13/1 δείχνει κάποια σύννεφα στα προσωπικά σου και ενδεχομένως το ταίρι σου να πάρει μια απόφαση που θα σε προβληματίσει. Περισσότερα...
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν και μορφοποιούνται με διαφορετικό τρόπο οι συνθήκες που επικρατούν στα οικονομικά σου και πλέον θα αρχίσουν να σε απασχολούν σοβαρά ζητήματα γύρω από το πορτοφόλι σου και την ασφάλειά σου και όχι απλά το πώς θα κάνεις την διαχείριση του μήνα σου. Είναι μια χρονιά που τα οικονομικά του συντρόφου θα παίξουν σημαντικό ρόλο και μέσα από αυτόν μπορεί να βγουν ευκαιρίες για επένδυση ή εκμετάλλευση των πόρων που υπάρχουν. Παράλληλα φέτος θα πρέπει να φροντίσεις επιμελώς οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει με το κράτος, δημόσιες υπηρεσίες και παρόμοια θέματα.
 
Ο Άρης σε ταλαιπώρησε αρκετά επαγγελματικά κατά το τελευταίο εξάμηνο της προηγούμενης χρονιάς και φέτος θέλει να σε ενεργοποιήσει πιο θετικά όμως και να σε κάνει πιο δραστήριο και πιο αποφασιστικό με αποτέλεσμα να έχεις οικονομικά οφέλη, ιδιαίτερα το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από μέσα Ιουνίου και όλον τον Ιούλιο. Δεν είναι ένα καλοκαίρι για διακοπές λοιπόν αυτό που έρχεται, αλλά για χαρά και εργασία!  Το διάστημα αυτό θα μπορέσεις να διαχειριστείς καλύτερα τους πόρους που έχεις, αλλά και να αυξήσεις τις πηγές του εισοδήματός σου. Τα δύσκολα έχουν περάσει και φέτος θα μπορέσεις γενικότερα να δεις ανάκαμψη στα επαγγελματικά σου και θα καταφέρεις να ισοφαρίσεις την ομολογουμένως δύσκολη χρονιά που πέρασες. Πρόσεξε τον τελευταίο μήνα του έτους όμως να μην εξαντληθείς και να προσέξεις την υγεία σου, γιατί η υπερκόπωση παραμονεύει.
 
Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες από τα τέλη του Μάρτη μέχρι τα μέσα του Απρίλη και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες δίνοντας ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τα τέλη Ιουλίου. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι τον Οκτώβριο.
 
ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Οι φετινές εκλείψεις δεν ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη, αλλά παρολαυτά χρειάζονται προσοχή γιατί συμβαίνουν σε ευαίσθητά σημεία που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και την ψυχολογία σου. Είναι μια χρονιά που σίγουρα θα αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις αυτά τα θέματα και θα βρεις καινούργιους τρόπους να φροντίσεις καλύτερα και περισσότερο τον εαυτό σου, είτε αυτό σημαίνει αλλαγές στην διατροφή σου, είτε το να αναλύσεις περισσότερο τους φόβους που σου δημιουργούν εμπόδια στην εκδήλωσή σου στην ζωή. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις έρχονται για να σου αλλάξουν τις συνήθειες και φέρνουν αλλαγές στην επαγγελματική σου καθημερινότητα, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα κορυφώνουν τα παραπάνω με αποτέλεσμα να βρίσκεις νέους τρόπους να πετυχαίνεις τα σχέδιά σου ή ακόμη και να επαναπροσδιορίσεις ριζικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου.
 
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.