astropedia.gr

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Η χρονιά είναι πολύ σημαντική γιατί φέτος γίνονται πολλές αλλαγές και διαμορφώνονται καινούργια δεδομένα στον πυρήνα της ύπαρξής σου με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου. Το παρελθόν και το παρόν ενώνονται και σου δίνουν την δύναμη να δημιουργήσεις το δικό σου μέλλον! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τις 7/1 ως τις 4/3 ο Άρης, ο «θεός του πολέμου» περνά απέναντι από το ζώδιό σου και προλογίζει μια περίοδο πιο κουραστική για τα ερωτικά σου, καθώς το κλίμα μυρίζει… μπαρούτι ανάμεσα σε εσένα και στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς το ταίρι σου έχει υπερβολικές αξιώσεις από εσένα! Από τις 25/2 ως τις 21/3 όμως η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, στον τομέα των ερωτικών σου, έτσι το κλίμα μεταξύ σας γλυκαίνει, ανακαλύπτεις ξανά το ερωτικό παιχνίδι μέσα στην σχέση σου, ενώ αν αναζητάς κάτι νέο, τότε είναι ένα καλό διάστημα για νέες γνωριμίες! Στις 27/2 η Πανσέληνος «φωτίζει» κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου ή αν είσαι μόνος/η, τότε έχεις ένα πιο συγκεκριμένο όραμα για το τι θέλεις από μια σχέση! Περισσότερα...  Περισσότερα...
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν αρκετά δεδομένα που μπορεί να μην σχετίζονται άμεσα με τα επαγγελματικά σου, αλλά επηρεάζουν έμμεσα την καριέρα σου και την παρουσία σου στον επαγγελματικό χώρο. Είναι μια χρονιά που συντελούνται σημαντικές αλλαγές και ξεκινάνε καινούργια κεφάλαια στο σπίτι και την οικογένεια και αυτό μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που ασκείς πλέον το επάγγελμά σου ή ακόμη και να δημιουργήσει το δίλημμα για μια ριζική αλλαγή στην επαγγελματική σου κατεύθυνση.

Παράλληλα φέτος σε απασχολούν πιο ενεργά θέματα ακίνητης περιουσίας είτε μέσω μιας κληρονομιάς είτε λόγω της διαχείρισης που θες να κάνεις στην δική σου ακίνητη περιουσία, όπως για παράδειγμα μια πώληση. Ο Ουρανός απέναντί σου συνεχίζει να κάνει ρευστές τις συμφωνίες και τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα που δέχεται από τον Κρόνο σε καλούν φέτος να φανείς προσεκτικός σε ό,τι διαπραγματεύεσαι γύρω από ακίνητα, γη και πατρογονική περιουσία γιατί οι αποφάσεις σου θα επηρεάσουν το σπίτι και την οικογένειά σου σε βάθος χρόνου.

Ο Άρης πέρυσι σε εξόντωσε κυριολεκτικά με τα άγχη και τον φόρτο εργασίας και φέτος δεν πρόκειται να σε αφήσει να πάρεις ανάσα. Το πρώτο δίμηνο της φετινής χρονιάς είναι αρκετά δραστήριο και απαιτητικό ταυτόχρονα, καθώς θα χρειαστεί από την μια να ασχοληθείς επισταμένως με προβλήματα και μπλοκαρίσματα που υπάρχουν στην δουλειά σου και τα οποία σου στερούν χρόνο, αλλά και χρήμα κυρίως και η χρονιά ξεκινά με αποφάσεις που πρέπει να πάρεις σε σχέση με συνεργάτες που δημιουργούν φθορά ή που κινούνται πολύ αργά για τα δεδομένα και τους στόχους της εργασίας σου. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος είναι δίμηνο που η ενέργεια εστιάζεται περισσότερο στα οικονομικά σου και είναι βασικό για σένα τότε να μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία κάθε οικονομικά σχετιζόμενη εκκρεμότητα που μπορεί να υπάρχει με άλλα πρόσωπα ή φορείς και να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχύτερα από κάθε χρέος που συντηρείς.

Από τα μέσα Ιουνίου και όλον τον Ιούλιο η καριέρα γίνεται η βασική σου προτεραιότητα και αυτό μπορεί να πάει πίσω άλλους τομείς της ζωής σου, αλλά είναι περίοδος που θα κερδίσεις πολλά αν δραστηριοποιηθείς και κινηθείς άμεσα, έξυπνα και αποφασιστικά χωρίς συναισθηματισμούς. Αν κινηθείς σωστά, τότε θα μπορέσεις να δεις αποτελέσματα και απολαβές, οικονομικές ή ηθικές, από τον Αύγουστο και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, διάστημα κατά το οποίο δικαιώνεσαι επαγγελματικά, ενώ παράλληλα θέτεις νέους επαγγελματικούς στόχους. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς σε βρίσκει μάχιμο και έτοιμο για μια ακόμη επιτυχία, αν και τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν για κάποιο λόγο κατά το δεύτερο μισό του Δεκέμβρη.

Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι από τα τέλη Μάρτη μέχρι και τα μέσα Απρίλη. Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες από τα τέλη Ιουνίου έως και τα τέλη Ιουλίου και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες παρέχοντας ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς τον Οκτώβριο.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Οι φετινές εκλείψεις ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη και κάνουν την χρονιά σημαντική σε σχέση με την δύναμη που έχεις, την αίσθηση της ταυτότητάς σου και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου. Είναι μια σημαντική χρονιά γύρω από οικονομικά θέματα και μπορείς να αλλάξεις πλήρως την ζωή σου και να απελευθερωθείς από βάρη και εμπόδια που σε κρατούσαν πίσω, αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις τονίζουν ότι θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις στα οικονομικά και να είσαι προσεκτικός με τις συνδιαλλαγές σου με το κράτος, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα συνδέουν τα οικονομικά σου με την ύπαρξη ενός άλλου προσώπου που έχει αυτό το πάνω χέρι στις εξελίξεις.
 
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.