astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Το καινούργιο έτος φέρνει πάρα πολλές αλλαγές στην ζωή σου και αυτό που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι κάθε αλλαγή είναι για το καλό. Ο Δίας και ο Κρόνος σε επηρεάζουν φέτος θετικά και μπορείς να περιμένεις αρκετές σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές κατά την πορεία το έτους σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και ανάλογα πάντα με την φύση του ατομικού σου ωροσκοπίου. Μην ξεχνάς ότι οι πλανήτες δείχνουν τις τάσεις, αλλά εσύ θα αποφασίσεις πώς θα δράσεις και η δύναμη είναι πάντα στα χέρια σου. Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 7/1 ο κυβερνήτης σου Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και θαρραλέο, μολονότι πιθανώς να φέρεσαι στο ταίρι σου κάποιες φορές εριστικά. Η Πανσέληνος στις 28/1 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνει μια αναστάτωση πάνω σε ένα ερωτικό ζήτημα, καθώς δοκιμάζεται η πίστη που έχεις στον εαυτό σου. Από την 1/2 όμως η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ανεβάζει τις μετοχές σου στον έρωτα, κυρίως χάρη σε φίλους, παρέες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις 25/2 η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς, τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, και εσύ μπαίνεις σε μια πιο ρομαντική φάση, δεν αποκλείεται όμως να έχεις και κάποια ερωτικά αδιέξοδα. Περισσότερα...


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν, μορφοποιούνται και σταθεροποιούνται παίρνοντας μια νέα ώθηση, θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και πλέον διαμορφώνονται καινούργιες συνθήκες που επηρεάζουν σαφώς και τα οικονομικά σου μέσω των απολαβών που έχεις από την καριέρα σου. Ο Ουρανός όμως συνεχίζει και αποσταθεροποιεί τα οικονομικά σου και χρειάζεται, ειδικότερα φέτος με τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα του Κρόνου να φροντίσεις να προνοήσεις για το μέλλον και να μην ζεις μέρα με την μέρα. Ένα καλύτερο οικονομικό πλάνο θα βοηθούσε πολύ φέτος.

Ο Άρης αφήνει φέτος το ζώδιό σου μετά την πολύμηνη παρουσία του την χρονιά που πέρασε και ενεργοποιεί την δράση σου γύρω από οικονομικά θέματα και διαχείριση πόρων ήδη κατά το πρώτο δίμηνο του έτους, ενώ σε καλεί να δράσεις και να προσαρμοστείς σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με πολύ πίεση στα επαγγελματικά σου από τα τέλη του Ιούλη και μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη. Αυτά που θα γίνουν τότε, προετοιμάζουν αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις γύρω από συνεργασίες και συνεταιρισμούς από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μέσα στον Οκτώβρη. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς και κυρίως από Νοέμβρη μέχρι και τα μέσα Δεκέμβρη είσαι αρκετά δραστήριος γύρω από θέματα οφειλών και οικονομικών εκκρεμοτήτων και τότε είναι μια περίοδος που θα μπορέσεις να κινηθείς καίρια και αποτελεσματικά αφήνοντας πίσω σου βάρη και εμπόδια. Πλέον αρχίσεις να λειτουργείς πρακτικά πάνω σε νέες ιδέες που σχετίζονται με την εργασία σου και η έμπνευση που έχεις θα σου δώσει μεγάλη ώθηση στην καριέρα σου από τα τέλη του έτους και μετά.

Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες και σου δίνει ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς κυρίως από τα μέσα του Απρίλη και μέχρι τις αρχές του Μάη. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι τα μέσα Αυγούστου, μπορείς να αφιερωθείς καλύτερα στην εργασία σου ή να χρησιμοποιήσεις το διάστημα για να προγραμματίσεις την άδειά σου. Η  καριέρα σου ευνοείται μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες κατά το τελευταίο δίμηνο του έτους.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 
Οι φετινές εκλείψεις δεν ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη, παίζουν όμως με τα νεύρα σου και δημιουργούν ρευστότητα στο περιβάλλον σου και στον τρόπο που έρχεσαι σε επαφή και επικοινωνείς με τους γύρω σου. Μέσα λοιπόν από αυτό το πρίσμα, φέτος είναι μια χρονιά που θα συνειδητοποιήσεις πόσο χρήσιμη είναι η διπλωματία σε μερικές περιπτώσεις και ειδικότερα στην σχέση σου με συγγενικά πρόσωπα. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις σε βοηθάνε να ανοίξεις τους ορίζοντές σου και να αλλάξεις την φιλοσοφία σου, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα σηματοδοτούν μια περίοδο που είναι αναγκαίο να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.