astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Σχέσεις, συνεργασίες, καριέρα και οικογένεια…όλα αλλάζουν φέτος και αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής σου! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μέχρι τις 8/1 η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σου δίνει πολύ γοητεία, ώστε να ξεκινήσεις το 2021 με χαμόγελο, ενώ ως τις 7/1 έχεις ακόμα σύμμαχο τον Άρη από τον τομέα των ερωτικών σου που σε κάνει ιδιαιτέρως φλογερό. Από τις 4/3 ως τις 23/4 ο πολεμικός Άρης περνά απέναντί σου, έτσι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες εριστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν φημίζεσαι ιδιαίτερα για την… διπλωματικότητά σου! Η Αφροδίτη όμως στον τομέα των ερωτικών σου από τις 21/3 ως τις 14/4 προλογίζει μια ιδιαίτερα φλογερή άνοιξη για σένα, με πολλές ευκαιρίες στον έρωτα, την χαρά και την αγάπη. Περισσότερα...   
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   

Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν τα δεδομένα στον τρόπο που επικοινωνείς και μετακινείσαι και αυτό μπορεί να επιδράσει στην εργασία σου με διάφορους τρόπους. Θα μπεις στην διαδικασία φέτος να σκεφτείς και να υπολογίσεις τι σε συμφέρει, τι όχι και τι μπορείς να αλλάξεις ή να προσαρμόσεις. Φέτος επίσης θα καταλάβεις πόσο σημαντική είναι η διαφήμιση για την δουλειά σου και το να μπορούν οι πελάτες σου να έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες σου, ενώ αν εργάζεσαι για μια εταιρεία, φέτος καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται ο ίδιος προσωπικά να αναλάβεις την διάδοση των υπηρεσιών της και να έχεις πιο συχνές επαφές με τους πελάτες.
 
Ο Ουρανός συνεχίζει και φέτος να δημιουργεί ένα ρευστό κλίμα στην καθημερινότητα της δουλειάς σου και θα χρειαστεί να έχεις γερά νεύρα καθώς οι απαιτήσεις είναι απρόβλεπτες και μπορεί να αλλάζουν μέρα με την μέρα. Τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα που δέχεται ο Ουρανός από τον Κρόνο σε καλούν να είσαι προσεκτικός και κυρίως να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί το αντίθετο μπορεί να σου κοστίσει οικονομικά.

Ο Άρης την χρονιά που πέρασε σε ώθησε να σκεφτείς και να δράσεις επιχειρηματικά, αν και προέκυψαν εμπόδια και καθυστερήσεις που φέτος όμως έρχεται η ώρα να λυθούν και να μπορέσεις να δρομολογήσεις καλύτερα τα επιχειρηματικά σου σχέδια. Το πρώτο δίμηνο της χρονιάς είναι όμως αρκετά απαιτητικό καθώς θα χρειαστεί να ασχοληθείς με πολλές εκκρεμότητες και αρμοδιότητες που έχεις και το βάρος των υποχρεώσεων θα είναι αισθητό σε καθημερινό επίπεδο με αποτέλεσμα τα μεγάλα σου σχέδια να πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμη. Από τον Μάρτιο όμως και μέχρι τα τέλη του Απρίλη είναι μια ιδανική περίοδος για να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και να δραστηριοποιηθείς μέσα από συνεργασίες που θα φανούν επικερδείς για όλους και θα σε κάνουν να αισθανθείς ότι επιτέλους αγγίζεις την επιτυχία που αξίζεις.

Από τα τέλη Απριλίου και μέχρι τις αρχές του Ιούνη φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες γιατί έτσι θα μπορέσεις να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αργότερα. Αυτό το διάστημα μπορεί να σου φανεί απαιτητικό και να στριμωχτείς οικονομικά, αλλά με μια έξυπνη διαχείριση και αλλαγή στις συνήθειές σου θα μπορέσεις να τα καταφέρεις. Ο Αύγουστος και το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη κορυφώνουν τις προσπάθειές σου στα επαγγελματικά και τότε είναι που η καριέρα θα σε απασχολήσει το περισσότερο και υπάρχουν ευκαιρίες για να εκμεταλλευτείς και να ανέβεις πιο ψηλά. Κυνηγάς με πάθος και επιμονή τους επαγγελματικούς σου στόχους κατά τον Οκτώβρη και αφού προσέξεις και ξεπεράσεις εμπόδια και κατατροπώσεις κρυφούς αντιπάλους τον Νοέμβρη, ανανεώνεσαι και συνεχίζεις ακούραστος μέχρι τα τέλη του έτους και ακόμη πιο μετά!

Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες και σου δίνει ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς ήδη από τον πρώτο μήνα του έτους, όπως και πάλι τον Νοέμβριο. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι από τα μέσα Απριλίου έως και τις αρχές Μαΐου, ενώ η  καριέρα σου ευνοείται μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες από τα τέλη Ιουλίου έως και τα μέσα Αυγούστου.
 
ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

Οι φετινές εκλείψεις ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη μιας και συμβαίνουν στον άξονά σου και φέτος η ζωή σου αλλάζει σε σημαντικό βαθμό και με καίριο τρόπο. Είναι η χρονιά που γυρίζεις σελίδα και περνάς σε ένα καινούργιο κεφάλαιο της ζωής σου, ειδικότερα σε θέματα σχέσεων, συντρόφου και συνεργασιών. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις δημιουργούν ένα κουραστικό παιχνίδι με τον σύντροφο και καλό είναι να είσαι προσεκτικός και γύρω από θέματα νομικά, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα σε καλούν να προσέξεις την υγεία σου και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου γιατί είναι περίοδος που θα χρειαστεί να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν την ζωή σου και το μέλλον σου.
 
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.