astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Μια χρονιά που γίνονται τεράστιες συνειδητοποιήσεις και μπορείς να αλλάξεις την ζωή σου βελτιώνοντας και θεραπεύοντας τον εαυτό σου και τα τραύματα που σου άφησε η προηγούμενη χρονιά. Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί… δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!
 
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το 2021 είναι περισσότερο μια χρονιά προετοιμασίας, καθώς πρέπει να αποδεσμευτείς από βαρίδια ψυχολογικά και από πρόσωπα ή επιλογές που δεν σε εξελίσσουν πια. Η χρονιά-σταθμός για τα προσωπικά σου θα είναι το 2022, που υποδέχεσαι τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου. Για εκείνη την χρονιά παίρνεις φέτος μια πρόγευση από τις 14/5 ως τις 28/7 που ο Δίας κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιό σου. Από τις 8/1 ως την 1/2 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει πως φίλοι σε βοηθούν στα ερωτικά σου, ενώ από την 1/2  ως τις 25/2 πιθανώς να νιώθεις μια κάποια απομάκρυνση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το σκηνικό αλλάζει ριζικά από τις 25/2 ως τις 21/3 που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και σε κάνει να λάμπεις από γοητεία, μάλιστα το ταίρι σου δύσκολα θα αντισταθεί σε όσα θα ζητήσεις! Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σου στις 27/2 είναι θετική και δείχνει πως το ταίρι σου κάνει σημαντικές προσπάθειες για να σε προσεγγίσει! Περισσότερα...  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   

Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που αλλάζουν πολλά δεδομένα και αυτό μπορεί να σε αποσταθεροποιήσει από τους επαγγελματικούς σου στόχους ή την απόδοσή σου. Το άγχος γύρω από την καριέρα μπορεί να σε καταβάλλει και να παρερμηνεύσεις καταστάσεις ή ακόμη και να μην μπορέσεις να εντοπίσεις κρυφούς εχθρούς που εποφθαλμιούν την θέση σου. Ο Ουρανός συνεχίζει και αποσταθεροποιεί την επικοινωνία σου και τις επαφές σου και τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα που δέχεται φέτος από τον Κρόνο εφιστούν την προσοχή σου και σε καλούν να έχεις τους πάντες από κοντά.

Τα επιχειρηματικά σου σχέδια ξυπνάνε από τον Απρίλη της καινούργιας χρονιάς, καθώς μέχρι τότε προσπαθείς να συνέλθεις από το άγχος και τα προβλήματα που έφερε η πολύμηνη περσινή παρουσία του Άρη στον τομέα των οικονομικών σου. Από Απρίλη μέχρι και τα τέλη του Ιούνη κινείσαι πιο δραστήρια και βρίσκεις τρόπους και καινούργια σχέδια που μπορεί να ενέχουν κάποιον βαθμό ρίσκου, αλλά φαίνονται σαν λύσεις που ανανεώνουν την επαγγελματική σου ζωή και προσθέτουν στην δημιουργικότητά σου. Το δίμηνο Ιούνιος και Ιούλιος είναι αρκετά απαιτητικό και η καθημερινότητα στην εργασία σου θα σου απορροφά τον περισσότερο χρόνο από την ζωή σου, πράγμα σίγουρα κουραστικό, αλλά θα είναι ένα πολύ αποδοτικό διάστημα και θα αισθανθείς ότι κατάφερες πάρα πολλά.

Ο Αύγουστος και μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη είναι διάστημα που θα βρεθείς αντιμέτωπος με εχθρούς που θέλουν να πάρουν την θέση σου ή να σου στήσουν παγίδες, κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις εκείνο το διάστημα γύρω από συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις.  Από τα μέσα του Σεπτέμβρη και όλον τον Οκτώβρη σε απασχολούν οικονομικά θέματα και τακτοποιείς εκκρεμότητες που υπάρχουν και χρέη, ενώ πλέον τα τέλη του έτους σου δίνουν ώθηση και αναγνώριση στην εργασία σου και κάνουν το όνομά σου να ακουστεί στους κύκλους που πρέπει.

Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες και σου δίνει ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς από τα τέλη του Μάρτη και μέχρι τα μέσα του Απρίλη. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι από τα τέλη του Ιούνη μέχρι και τα τέλη του Ιούλη, ενώ η  καριέρα σου ευνοείται μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες κατά τον Οκτώβρη.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ
Οι φετινές εκλείψεις ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη και μέσα από αυτό το πρίσμα η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι αρκετά σημαντική για το πώς θα εξελιχθούν και τι μορφή θα πάρει η ζωή σου. Είναι μια χρονιά που αλλάζει πολλά από τα δεδομένα σου και θα σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις  φέρνουν αλλαγές και τροποποιούν αρκετά στην οικογενειακή σου ζωή και αυτό αντανακλάται φυσικά και στην κατάσταση σου γενικότερα, την κοινωνική σου θέση και την εργασία σου, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα τονίζουν περισσότερο τις αλλαγές που προκύπτουν πάνω σε επαγγελματικά θέματα και καριέρα, καθώς τότε κάνεις μια καινούργια αρχή ή αρχίζεις να ασχολείσαι με την απόκτηση μιας νέας γνώσης.

  
AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.