astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021
Μια χρονιά με σημαντικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, δεν θα είσαι ο ίδιος μετά τις αποφάσεις που θα πάρεις φέτος. Οι ευκαιρίες που σου δίνονται να δημιουργήσεις έναν καινούργιο εαυτό και ένα πιο ικανοποιητικό μέλλον είναι πολλές! Αφού πάρεις μια γενική ιδέα της καινούργιας χρονιάς για το ζώδιό σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980 από Κύπρο, γιατί…δεν είσαι απλά το ζώδιό σου!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τις 8/1 η Αφροδίτη στον Τοξότη δείχνει πως το 2021 ξεκινά ευνοϊκά για τα αισθηματικά σου, καθώς υπάρχει θετικό κλίμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 4/3 ως τις 23/4 ο οργίλος Άρης περνά στο ζώδιό σου και εσύ μαθαίνεις το παρασκήνιο που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα ενώ παράλληλα έχεις έντονο σεξαπίλ, μολονότι κάνεις βιαστικές κινήσεις και τα βάζεις άδικα με το ταίρι σου. Η Πανσέληνος στις 28/3, στον άξονα Κριού-Ζυγού, τομέα των ερωτικών φέρνει αέρα ανανέωσης στα αισθηματικά σου, καθώς νιώθεις πως θες να διασκεδάζετε περισσότερο μαζί. Νωρίτερα, από τις 21/3 ως τις 14/4 έχεις ευκαιρίες για φλερτ χάρη σε φίλους και παρέες. Περισσότερα...


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ   

Η σύνοδος Δία-Κρόνου και η αρχή της διέλευσης αυτών των πλανητών από τον ένατο ηλιακό σου οίκο σηματοδοτεί από φέτος μια νέα περίοδο που μπορείς να επεκτείνεις την σφαίρα της επαγγελματικής σου επιρροής μακρύτερα και ίσως να εντάξεις πιο πρακτικά την τεχνολογία στον τρόπο που κάνεις την δουλειά σου απευθυνόμενος πλέον και σε αγορές του εξωτερικού. 

Ο Άρης που σε ενεργοποίησε αρκετά το τελευταίο εξάμηνο της χρονιάς που πέρασε, φέτος σε δραστηριοποιεί και σε σπρώχνει να αναλάβεις δράση γύρω από οικονομικά θέματα και διαχείριση πόρων από τα τέλη Απριλίου και μέχρι τα μέσα Ιουνίου, διάστημα που έχει πολλές ευκαιρίες που μπορούν να σου δώσουν κέρδος αλλά και αναγνωρισιμότητα, αν αυτός είναι  στόχος σου.   Το διάστημα από Νοέμβρη μέχρι και τα μέσα Δεκέμβρη είναι αρκετά δύσκολο όσον αφορά την καθημερινότητα στην εργασία σου και τότε καλείσαι να προσαρμοστείς σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα με πολύ πίεση στα επαγγελματικά σου. Με προσοχή οι κινήσεις σου γιατί από τα μέσα Δεκεμβρίου και μετά μπορεί να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που δεν σε συμφέρουν γύρω από μια συνεργασία.

Η ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης ευνοεί την καριέρα σου μέσα από την ενίσχυση που δέχεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα ή ευνοϊκές συνθήκες από τα τέλη του Φλεβάρη και σχεδόν ολόκληρο τον Μάρτη και σε βοηθά να αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες δίνοντάς σου ευκαιρίες για οικονομικές απολαβές και έξυπνους χειρισμούς ολόκληρο τον Ιούνιο. Μια θετική και ευχάριστη περίοδος για την εργασία σου, τα χρονοδιαγράμματα και την παραγωγικότητά σου είναι ο Σεπτέμβριος και οι πρώτες μέρες του Οκτώβρη. Ο Νοέμβριος είναι καλός μήνας για τα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως αναποδιές τον τελευταίο μήνα της χρονιάς.

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 

Οι φετινές εκλείψεις ενεργοποιούν κομβικές περιοχές του ηλιακού σου χάρτη καθώς γίνονται στον άξονά σου και η φετινή χρονιά είναι ορόσημο για σημαντικές αλλαγές που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις σημαντικές συνεργασίες σου. Αυτή την χρονιά πολλά θα αλλάξουν και σίγουρα είναι τώρα που αρχίζει ουσιαστικά ένα σημαντικό καινούργιο κεφάλαιο στην ζωή σου, μέσα από αποφάσεις, αλλά και απρόβλεπτα γεγονότα που έρχονται από εσένα ή από τον σύντροφο. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις  έρχονται για να θέσουν τα παραπάνω θέματα με ξεκάθαρο τρόπο, ενώ οι εκλείψεις του χειμώνα έρχονται για να τα συνοψίσουν και να δώσουν τις τελικές απαντήσεις, ενώ παράλληλα σου δίνουν σημάδια ότι πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, ψυχολογικά και σωματικά. 

AstraCard

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.