astropedia.gr

Γενική εικόνα
Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι και τα μέσα Μαρτίου και είσαι γεμάτος ενέργεια, ορμή και ενθουσιασμό που σε οδηγεί να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία γύρω σου. Μπορείς να πάρεις την πρωτοβουλία και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αυτό το διάστημα.

Ο Δίας που σε κυβερνά έρχεται και αυτός στο ζώδιό σου στις αρχές του Νοέμβρη και για να μείνει για την επόμενη χρονιά και νοιώθεις αισιοδοξία, γεμίζεις από καινούργιες ιδέες, θέλεις να επεκταθείς και να εξερευνήσεις και να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες. Τα παραπάνω μπορεί να μην τα βιώσεις ακριβώς έτσι από την αρχή της διέλευσης όμως, γιατί ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα σε επηρεάσει κατά το δεύτερο μισό του Νοέμβρη και μπορεί να αισθάνεσαι αποσυντονισμένος και πολλά πράγματα να μην πηγαίνουν έτσι όπως τα θες εσύ. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην στρεσάρεσαι πολύ και αφιέρωσε την ενέργειά σου ίσως σε κάτι από το παρελθόν που θες να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Καριέρα και επαγγελματικά
Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας επηρεάζουν καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς τον τομέα των χρημάτων και σε βοηθάνε να εστιάσεις και να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα που χρειάζονται την προσοχή σου σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να αισθανθείς οικονομική ανασφάλεια και έλλειψη σταθερότητας, αλλά θα μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, αν κινηθείς υπεύθυνα αυτή την χρονιά με το χρήμα. Ο Άρης επηρεάζει τον τομέα από τα μέσα Μαρτίου μέχρι και τα μέσα Μαΐου και μπορείς να δράσεις και να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα και ν α κινηθείς έτσι ώστε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ο Άρης με την ανάδρομη κίνησή του θα επηρεάσει τον τομέα κατά το δεύτερο μισό του Αυγούστου και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις οικονομικές εμπλοκές και θέματα, αλλά η επιρροή του πλανήτη που διαρκεί μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου, σε βοηθά να ξανασταθείς στα πόδια σου και να κάνεις καλύτερες επιλογές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ο Ουρανός αρχίζει από φέτος να επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και συγκεκριμένα από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου. Αρχίζεις από φέτος να βιώνεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου και σκέφτεσαι γύρω από το τι θες να κάνεις, τις εργασιακές ευκαιρίες που υπάρχουν ή αυτές που μπορείς να δημιουργήσεις εσύ. Οι άνθρωποι που συναντάς στον εργασιακό σου χώρο είναι διαφορετικοί πλέον και μπορεί και εσύ πλέον να θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Όλα αυτά φυσικά έχουν προεκτάσεις και στα οικονομικά σου, κάτι που σκέφτεσαι και συνυπολογίζεις. 

Σπίτι και οικογένεια
Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και θα είσαι αρκετά συμπονετικός και κατανοητικός με τα άτομα της οικογένειάς σου και με τα θέματα που υπάρχουν. Το σπίτι επίσης λειτουργεί ως καταφύγιο για σένα από τον τρελό κόσμο εκεί έξω. Ο Άρης επηρεάζει τον τομέα από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς και τότε θα εστιάσεις περισσότερο στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου, περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί τους. Θα νοιώσεις ζωντανός και γεμάτος από το ότι έχεις κάποιους που σε υποστηρίζουν και μπορείς να μοιραστείς τα συναισθήματά σου.

Ο Ουρανός ολοκληρώνει το ταξίδι του από τον τομέα των παιδιών φέτος, μετά από πάρα πολλά χρόνια εκεί. Θα επηρεάσει για τελευταία φορά φέτος από την αρχή του έτους μέχρι και τα μέσα Μάη και έπειτα πάλι από αρχές Νοέμβρη και μετά. Τα παιδιά ή θέματα σχετικά με παιδιά πέρασαν από πολλές αλλαγές το τελευταίο διάστημα και η σχέση σου μαζί τους εξελίχθηκε, όπως και τα ίδια τα παιδιά σου εξελίχθηκαν και άλλαξαν, εάν έχεις παιδιά βέβαια.  Ο τομέας των παιδιών επηρεάζεται από τον ανάδρομο Ερμή κατά το διάστημα από τα μέσα Μαρτίου έως και τα μέσα Απριλίου και τότε να περιμένεις τα παιδιά σου να είναι πιο αντιδραστικά, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο την προσοχή σου. Να είσαι υποστηρικτικός και ανεκτικός, αλλά ταυτόχρονα σταθερός και δώσε έμφαση σε αυτό που σου λένε.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Η έκλειψη στις 15/2 ενεργοποιεί έναν από τους τομείς του χάρτη σου που σχετίζονται με το μυαλό, την σκέψη και τις ιδέες. Μπορείς να εστιάσεις σε νέα πράγματα και σε καινούργιες ιδέες με ένα πιο δυνατό μυαλό. Η έκλειψη στις 27/7 ενεργοποιεί τον ίδιο τομέα και μπορείς να μετατρέψεις τα σχέδιά σου, να αλλάξεις πλάνα και να εστιάσεις σε αυτό που σε κάνει να παθιάζεσαι και σου αρέσει. Ο Άρης στον ίδιο τομέα από τα μέσα Μαΐου σε ενεργοποιεί περισσότερο και κάνει το μυαλό σου να δουλεύει με ταχύτητα φωτός, αλλά από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου μπορεί να σου είναι πολύ δύσκολο να εστιαστείς, το μυαλό σου να μην είναι καθόλου καθαρό και να μην μπορείς να ακολουθήσεις τα σχέδιά σου και το πρόγραμμά σου, όπως επίσης είναι διάστημα κατά το οποίο είσαι ευερέθιστος και εριστικός με τους ανθρώπους. Από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου είναι το διάστημα που θα μπορέσεις να επανέλθεις, να διορθώσεις ό,τι χάλασες με την συμπεριφορά σου και να δώσεις και πάλι την δημιουργική σου ενέργεια στα σχέδιά σου. 

Η έκλειψη στις 31/1 ενεργοποιεί τον ίδιο τομέα και μπορείς να οριστικοποιήσεις και να δώσεις την τελική μορφή σε ιδέες που έχουν να κάνουν με επέκταση και ανάπτυξη και να παρατηρήσεις σημαντική πρόοδο στα μεγαλόπνοα σχέδιά σου. Η έκλειψη  στις 11/8 επίσης ενεργοποιεί τον τομέα των ιδεών και μπορείς να δράσεις για να βελτιώσεις την ζωή σου, να επεκτείνεις το όρια του μυαλού σου μέσα από νέα πράγματα, εμπειρίες και γνώση.

Ο Δίας στον τομέα που σχετίζεται με το υποσυνείδητό σου επηρεάζει από τις αρχές του Νοέμβρη και μετά και αρχίζει για σένα μια ιδανική περίοδος που μπορείς να κάνεις μια βουτιά στα βαθύτερα στρώματα του μυαλού σου και να επεξεργαστείς πιο συνειδητά κρυμμένους φόβους, ανεκπλήρωτες επιθυμίες και βαθύτερα κίνητρα. Μπορείς να καταλάβεις καλύτερα τους υποσυνείδητους μηχανισμούς και να αποβάλλεις αφήνοντας πίσω σου, συναισθηματικά και ψυχολογικά σκουπίδια και βάρη. Ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει αυτόν τον τομέα κατά την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη, διάστημα κατά το οποίο θα εμφανιστούν μπροστά σου καταστάσεις από το παρελθόν οι οποίες θα σχετίζονται με υποσυνείδητα θέματα.

Δες τις τάσεις για τα αισθηματικά της νέας χρονιάς