astropedia.gr

Με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας και τον Ουρανό σε ένα ζώδιο που είναι σε φυσική σύγκρουση με το δικό σας ήδη εδώ και δυο χρόνια, η φετινή χρονιά θα είναι μια ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ριζικές αλλαγές για εσάς τους Αιγόκερους! Το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, που επηρεάζει πιο έντονα όσους γεννηθήκατε από 30 Δεκεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου, θα σηματοδοτήσει μια σειρά ριζικών αλλαγών που σχετίζονται με τον ίδιο σας τον εαυτό αλλά και με σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπως είναι η οικογένεια, οι γονείς και το σπίτι. Λόγω της εμπλοκής του Δία και του Άρη στο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα για τους πέντε πρώτους μήνες της χρονιάς με αποκορύφωμα τον Απρίλιο, οι ριζικές αλλαγές μπορεί επίσης να συμβούν στη σχέση με το σύζυγο ή το σύντροφό σας ή ακόμα και στην ίδια σας την καριέρα. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στον Πλούτωνα που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, αλλά ειδικότερα τους δύο πρώτους μήνες που θα είναι και η Αφροδίτη στο δικό σας το ζώδιο, θα θελήσετε να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας με σκοπό να ομορφύνετε και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό. Αν και την απόφαση για την αλλαγή αυτή μπορεί να την πάρετε αναγκαστικά (π.χ., επειδή σας το ζήτησε ο γιατρός λόγω κάποιου προβλήματος υγείας), να είστε σίγουροι ότι θα ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα από την εξυγιαντική δράση του Πλούτωνα και θα μπορέσετε να χαρείτε έναν ολοκαίνουριο εαυτό με μια ολοκαίνουρια ελκυστική εμφάνιση!
 
Οι αλλαγές βέβαια μπορεί να μη φανούν εξωτερικά. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο όμως σαφώς και αλλάζετε ως άνθρωποι με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η σχέση σας με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, όπως είναι το ταίρι σας ή κάποιος επαγγελματικός σας συνεργάτης. Στη θετική περίπτωση, θα ανανεωθεί η σχέση και θα δεθείτε ακόμη περισσότερο, ενώ στην αρνητική, η σχέση ή ο γάμος θα έχει περιέλθει σε τέτοιο τέλμα που θα πρέπει να τερματιστεί. Ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδος θα είναι αυτή του Απριλίου. Ειδικότερα, η σεληνιακή έκλειψη της 15ης Απριλίου θα σας καλέσει να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της καριέρας και της οικογένειας. Τυχόν ασυνήθιστη εστίαση στην καριέρα σας εκείνη την περίοδο θα φέρει ξαφνικές αντιδράσεις και ανατροπές από πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος όπως δείχνει ο Ουρανός από τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο. Μια αλλαγή στο σπίτι για λόγους καριέρας θα είναι ένα πιθανό σενάριο. Λάβετε επίσης υπόψη ότι η αναδρομή του Άρη από τις αρχές Μάρτη μέχρι τα μέσα Μάη θα σας προκαλέσει αρκετά νεύρα αλλά θα σας δώσει και την ευκαιρία να αναθεωρήσετε κάποιες επαγγελματικές πρωτοβουλίες που τυχόν πήρατε τους δύο πρώτους μήνες.

Ο Δίας που αλλάζει ζώδιο στα μέσα του Ιουλίου θα σας φέρει οικονομικά οφέλη, ίσως από κάποια κληρονομιά ή από κάποια φορολογική ή άλλη ελάφρυνση. Καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις επαγγελματικές όμως πιθανώς να έχετε από τις 11 μέχρι τις 24 Οκτωβρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα επηρεάζει περισσότερο όσους γεννηθήκατε από 7 Ιανουαρίου και μετά.  Θα χρειαστεί υπομονή μέχρι τις 10 Νοεμβρίου για να λυθούν πλήρως αυτές οι καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Τουλάχιστον, το τέλος της χρονιάς σας επιφυλάσσει μεγάλη όρεξη για έρωτες, απολαύσεις και κοινωνικές επαφές χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 11 Δεκεμβρίου και μετά (χωρίς την ταυτόχρονη, και πιθανώς εκνευριστική, παρουσία του Άρη που θα έχετε τους δύο πρώτους μήνες του 2014).

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ