astropedia.gr

Με τον πλανήτη της δράσης και των πρωτοβουλιών, τον Άρη δηλαδή, στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο για τους πρώτους επτά μήνες της χρονιάς, φαίνεται ότι η δράση σας θα στοχεύει στη συμμετοχή σε εταιρείες και ομάδες. Φίλοι σας ή άνθρωποι του ευρύτερου κοινωνικού σας περίγυρου ίσως είναι αυτοί που θα σας ενθαρρύνουν για κάτι τέτοιο. Θα έχετε όμως και εσείς από μόνοι σας τη διάθεση να πάρετε πρωτοβουλίες για να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους ή για να αφιερωθείτε σε κάποιον σκοπό που να εξυπηρετεί το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Αυτές τις πρωτοβουλίες μπορεί να τις πάρετε εντελώς ξαφνικά ή ακόμα και χάρη σε κάποιον κεραυνοβόλο έρωτα ειδικά τους μήνες του Απρίλη και του Ιουνίου όπως μαρτυρά ο Άρης που θα δέχεται τότε όψη αντίθεσης από τον Ουρανό στον πέμπτο σας ηλιακό οίκο. Προσοχή όμως γιατί η όψη αυτή δεν ευνοεί τη σταθερότητα στις ερωτικές σχέσεις. Ακόμη περισσότερη προσοχή όλη την άνοιξη γιατί ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σας φέρει φίλους από το παρελθόν που να θελήσουν να σας κατακτήσουν ερωτικά… Εκμεταλλευτείτε το διάστημα της αναδρομής του Άρη (από αρχές Μάρτη μέχρι μέσα Μάη) για να γεμίσετε μπαταρίες και να αποστασιοποιηθείτε κάπως από τον κοινωνικό σας περίγυρο και τους φίλους σας που μπορεί να έχουν αρκετές απαιτήσεις από εσάς το Γενάρη και το Φλεβάρη.

Οι σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, η μία στις 15 Απριλίου και η άλλη στις 8 Οκτωβρίου, θα σας ωθήσουν να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ των ερωτικών σας κατακτήσεων και των φίλων σας. Ίσως οι μεν να παραπονιούνται που περνάτε πολύ χρόνο με τους δε. Προσέχετε ιδιαίτερα την έκλειψη του Απριλίου γιατί η ταυτόχρονη εμπλοκή του Δία και του Πλούτωνα με τον Άρη και τον Ουρανό δείχνει ότι υπόγειοι οικονομικοί χειρισμοί επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση τόσο με τους φίλους σας όσο και με τα φλερτ σας. Είναι πάντως θετικό το ότι ο Δίας, που είναι και κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στον όγδοο ηλιακό σας οίκο και θα σας προστατεύει από τυχόν οικονομικές κακοτοπιές αρκεί να μη φανείτε υπερβολικά αισιόδοξοι! Από τις 16 Ιουλίου και μετά που αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον ένατο ηλιακό σας οίκο, θα αυξηθεί η διάθεσή σας για ταξίδια στο εξωτερικό και επαφές με ανθρώπους από άλλες κουλτούρες. Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, η ευνοϊκή τακτοποίηση νομικών ζητημάτων, η είσοδος στο πανεπιστήμιο αλλά και η επιτυχία σε πανεπιστημιακές ή άλλες σπουδές θα είναι ανάμεσα στα πιθανά σενάρια που θα φέρει ο κυβερνήτης σας Δίας από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά.

Μάλιστα, επειδή σε εσάς τους Τοξότες ο Δίας κυβερνά τόσο τις πιο προσωπικές σας επιδιώξεις όσο και τον τομέα του σπιτιού, είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί κάποιο προσωπικό δώρο που μπορεί να περιμένατε εδώ και καιρό και το οποίο μπορεί να σημαίνει ότι αλλάζετε τόπο κατοικίας είτε προς μια χώρα του εξωτερικού είτε προς μια περιοχή ή πόλη μακριά από εκεί που γεννηθήκατε. Ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε 27-30 Νοεμβρίου η δράση του Ποσειδώνα από τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται το ιδανικό σπίτι, αρκεί να μην αφήσετε να εξαπατηθείτε από δήθεν ευκαιρίες. Νεύρα εξαιτίας καθυστερήσεων ή παρεξηγήσεων σε θέματα που άπτονται της σχέσης με τον σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη θα σας επιφυλάξει ο ανάδρομος Ερμής από 18 έως 30 Ιουνίου, περισσότερο όμως για εσάς που γεννηθήκατε στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Από τις πιο ξένοιαστες περιόδους της χρονιάς θα είναι το διάστημα από 17 Νοεμβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου που θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ