astropedia.gr

Με τον Άρη στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο για τους πρώτους επτά μήνες του 2014 φαίνεται ότι αναλαμβάνετε πολλές οικονομικές πρωτοβουλίες οι οποίες φυσικά συνεπάγονται πολλά έξοδα. Θα χρειαστεί προσοχή εκ μέρους σας γιατί τα έξοδα αυτά μπορεί να έρθουν εντελώς ξαφνικά και ίσως να σχετίζονται με φορολογικές σας υποχρεώσεις ή με οικονομικές «τρύπες» του συντρόφου σας που θα πρέπει να καλύψετε εσείς, ειδικά στο διάστημα Απριλίου και Ιουνίου λόγω της αντίθεσης που θα δέχεται ο Άρης από τον Ουρανό στον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Αν φερθείτε όμως έξυπνα, θα μπορέσετε ακόμη και να αποταμιεύσετε χρήματα από το Μάρτη μέχρι τα μέσα του Μαΐου έτσι ώστε να ανταπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες μέρες του Μαΐου για να αγοράσετε κάποιο όχημα ή κάποιο μέσο επικοινωνίας (π.χ., τηλέφωνο, υπολογιστή) που πάντα θέλατε να αγοράσετε. Μπορείτε επίσης να τις εκμεταλλευτείτε για να γραφτείτε σε κάποιο σεμινάριο ή σε κάποιο πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων που θα σας επιτρέψει να θέσετε νέους στόχους για το μέλλον σας.

Οι σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς, η μία στις 15 Απριλίου και η άλλη στις 8 Οκτωβρίου, τονίζουν και οι δύο την ανάγκη εξεύρεσης των κατάλληλων ισορροπιών στις οικονομικές σας δοσοληψίες και στον τρόπο που μοιράζεστε τα χρήματα και τους άλλους σας πόρους με τον σύντροφό σας ή με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. Τα έξοδα και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, ιδιαίτερα τον Απρίλη, μπορεί να σχετίζονται άμεσα και με τη διάθεσή σας να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τη συμμετοχή σας σε εταιρείες αλλά και σε ομάδες που μπορεί να έχουν εθελοντικό ή πολιτικό χαρακτήρα, όπως αποκαλύπτει ο Δίας από τον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο. Ο υπερβάλλων σας ζήλος για τα παιδιά σας ή για κάποιο δημιουργικό σχέδιο στο οποίο εργάζεστε, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες, θα δώσει επίσης αφορμή για πολλά έξοδα, πάλι κατά το μήνα του Απρίλη. Οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς στις 29 Απριλίου και στις 23 Οκτωβρίου επηρεάζουν περισσότερο όσους γεννηθήκατε τις πρώτες μέρες του ζωδίου φέρνοντας την ολοκλήρωση σημαντικών κεφαλαίων στις σχέσεις με τους κοντινούς και τους μακρινούς σας συγγενείς αλλά και στη διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων.

Ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε 27-30 Αυγούστου η δράση του Ποσειδώνα από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται το ιδανικό ερωτικό ταίρι, αρκεί να μην αφήσετε να εξαπατηθείτε από ανθρώπους που παρουσιάζονται ως «κελεπούρια». Νεύρα εξαιτίας καθυστερήσεων ή παρεξηγήσεων σε θέματα γάμου και επαγγελματικών συνεργασιών θα σας επιφυλάξει ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής από 6 μέχρι και 13 Φεβρουαρίου, ειδικά για όσους γεννηθήκατε τέλη Αυγούστου. Υπομονή θα χρειαστεί μέχρι και τις 21 Μαρτίου για να ξεπεραστούν αυτές οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις. Νέα περίοδος νεύρων λόγω του ανάδρομου κυβερνήτη σας θα έχετε από 18 έως 30 Ιουνίου, ειδικά για όσους γεννηθήκατε 15 με 22 Σεπτεμβρίου. Τα νεύρα θα σχετίζονται με καθυστερήσεις ή παρανοήσεις επαγγελματικές που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην οικογενειακή σας ζωή και που θα έχουν τακτοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 16 Ιουλίου. Από εκείνη την ημερομηνία και μετά, ξεκινάει μια περίοδος για εσάς με την είσοδο του Δία στο δωδέκατο ηλιακό σας οίκο που θα είναι περισσότερο εσωστρεφής και με διάθεση απόδρασης από τις ρουτίνες και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ιδανική περίοδος για όσους κάνουν διαλογισμό ή ασχολούνται με τον εσωτερισμό και την ψυχολογία. Πιο ξένοιαστος μήνας θα είναι αυτός του Σεπτεμβρίου λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. 

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ