astropedia.gr

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας για μια ακόμη χρονιά, η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι το ίδιο σημαντική, αν και όχι ιδιαίτερα εύκολη, ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε από 7 έως 22 Νοεμβρίου. Δεδομένου του ότι ο Κρόνος συνδέεται με την εργατικότητα και τη σοβαρότητα, θα κληθείτε να επιδείξετε αυτές τις αρετές, κάτι που πιθανώς να εκλάβετε ως πολύ πιεστικό. Από τον πρώτο ηλιακό σας οίκο, ο Κρόνος θα σας θυμίσει ότι πρέπει από τη μία να στρωθείτε στη δουλειά και από την άλλη να κάνετε σημαντικές και ίσως οδυνηρές περικοπές στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, ακόμη και στην εξωτερική σας εμφάνιση, αφαιρώντας έτσι οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα σκοπό. Μεταξύ άλλων, αυτό μπορεί να σημάνει ότι θα πρέπει να κάνετε και κάποιες οικονομικές περικοπές που πιθανώς αποσκοπούν στην τακτοποίηση νομικών υποθέσεων ή εκκρεμοτήτων στη σχέση σας με το Δημόσιο, όπως μαρτυρά ο Δίας στον Καρκίνο από τον ένατο ηλιακό σας οίκο. Από την ίδια θέση ο Δίας μπορεί να σας ωθήσει σε έξοδα για ταξίδια με την οικογένεια αλλά και για σπουδές που σχετίζονται με την ψυχολογία, τη μητρότητα και την προστασία των παιδιών. Επειδή σε εσάς τους Σκορπιούς ο Κρόνος κυβερνά τόσο τον τομέα της μάθησης όσο και αυτόν της οικογένειας, ίσως οι οικονομικές περικοπές να σχετίζονται επίσης με επιμορφωτικά σεμινάρια που θέλετε να παρακολουθήσετε από το σπίτι και που μπορεί ακόμη να αφορούν στην ιστορία και την οικογένεια. 
 
Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος στον πρώτο ηλιακό σας οίκο σχετίζεται με σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν τόσο με προσωπικά σας ζητήματα και στόχους όσο και με επαγγελματικές συνεργασίες και ερωτικές σχέσεις. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή στην κοινωνική σας θέση και αναγνώριση, όπως είναι το να παντρευτείτε, να χωρίσετε, να γίνετε γονείς, να πάρετε προαγωγή στη δουλειά, να συνταξιοδοτηθείτε ή να φτιάξετε το δικό σας σπίτι. Αν και κάποια από αυτά είναι καλοδεχούμενα, μπορεί να φανούν αρκετά καταπιεστικά στην καθημερινότητά σας καθώς θα προσπαθείτε να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας, όπως μπορεί να είναι οι προετοιμασίες ενός γάμου ή της άφιξης ενός απογόνου. Άλλη πιθανότητα είναι να νιώσετε ότι σας γίνεται σημαντικό βάρος η σχέση με τους γονείς σας και ειδικά με τον πατέρα. Μπορεί, για παράδειγμα, ο ένας από τους δύο γονείς να αρρωστήσει και να πρέπει να περνάτε αρκετές ώρες φροντίζοντάς τον ή έχοντας την έννοια του. 

Επίσης, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης θα είναι για τους πρώτους επτά μήνες της χρονιάς στο δωδέκατο ηλιακό σας οίκο, το οποίο θα ρίξει τα ζωτικά σας επίπεδα και καλό θα είναι να προσέξετε την υγεία σας ιδιαίτερα από τις αρχές του Μάρτη μέχρι και τα μέσα Μαΐου. Από τη θέση αυτή ο Άρης θα ευνοήσει πολλές διαμάχες αλλά και πρωτοβουλίες που όμως θα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας. Θα πληροφορηθείτε για αυτές από τα τέλη του Ιουλίου και μετά, που ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας, και είναι πολύ πιθανό να είναι θετικές για την καριέρα σας όπως μαρτυρά ο Δίας που τις ίδιες μέρες αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στο δέκατο ηλιακό σας οίκο για να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.  Άμεσα θα σας επηρεάσουν οι δύο ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς, η μία στις 29 Απριλίου και η άλλη στις 23 Οκτωβρίου. Οι εκλείψεις αυτές θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση σημαντικών κεφαλαίων που έχουν να κάνουν με κάποια σχέση ή συνεργασία σας. Πιθανώς να είναι τότε που θα γίνουν οι αλλαγές που αναφέρθηκαν παραπάνω αναφορικά με την κοινωνική σας θέση και αναγνώριση, όπως ο γάμος, το παιδί, η προαγωγή, κτλ.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ