astropedia.gr

Με τον Κρόνο, τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, σε ζώδιο που είναι σε φυσική σύγκρουση με το δικό σας για μια ακόμη χρονιά, η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι επίσης πολύ σημαντική, αν και όχι «παίξε-γέλασε», ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε από 5 έως 19 Φεβρουαρίου. Δεδομένου του ότι ο Κρόνος συνδέεται με την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα, θα κληθείτε να επιδείξετε αυτές τις αρετές, κάτι που πιθανώς να εκλάβετε ως μεγάλη πίεση καθώς δεν συνηθίζετε να λειτουργείτε με ιδιαίτερα μεθοδικό τρόπο. Από τον δέκατο ηλιακό σας οίκο, ο Κρόνος θα σας θυμίσει μέσω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων ή των απαιτήσεων των γονέων σας (ειδικά της μητέρας) ότι πρέπει από τη μία να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά σε αυτές και από την άλλη να κάνετε σημαντικές, ίσως και οδυνηρές περικοπές στην προσωπική σας ζωή. Με τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου προς το ζώδιό σας, θα κληθείτε επίσης να αποκολληθείτε από συνήθειες του παρελθόντος που δεν έχουν πλέον σχέση με τις τωρινές σας ανάγκες. Μεταξύ άλλων, αυτό μπορεί να σημάνει ότι θα πρέπει να κάνετε οικονομικές περικοπές, που όμως γίνονται προς όφελος της εργασίας σας ή ακόμη και της υγείας σας.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος στον δέκατο ηλιακό σας οίκο σχετίζεται με σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν είτε με το επάγγελμα και την καριέρα σας είτε με τους γονείς σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να αναλάβετε υπερβολικά πολλές ευθύνες και αρμοδιότητες στη δουλειά με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Πιθανώς να νιώσετε αυτή την ανάγκη επειδή θα θεωρείτε ότι τα μάτια του αφεντικού και των ανωτέρων σας θα είναι συνεχώς στραμμένα πάνω σας (και μάλλον θα είναι!) και άρα θα πρέπει να δείξετε τι αξίζετε. Ίσως όμως να συναντήσετε και αρκετούς επαγγελματικούς περιορισμούς, με περισσότερες πόρτες να κλείνουν αντί να ανοίγουν. Άλλη πιθανότητα είναι ο ένας από τους δύο γονείς αρρωσταίνει με αποτέλεσμα να πρέπει να περνάτε αρκετές ώρες φροντίζοντάς τον ή έχοντας την έννοια του.

Αρκετά πιθανές θα είναι οι καθυστερήσεις και οι παρεξηγήσεις σχετικά με προσωπικά σας ζητήματα το δεύτερο μισό του Φλεβάρη λόγω της αναδρομής του Ερμή στο ζώδιό σας. Οι εν λόγω παρεξηγήσεις μπορεί να επηρεάσουν και τη σχέση με το ταίρι σας ή με κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη και θα χρειαστεί υπομονή μέχρι τις 21 Μάρτη για να λυθούν εντελώς. Η λύση των παρεξηγήσεων θα είναι θετική για εσάς χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας το μήνα του Μάρτη. Προσοχή όμως τον ίδιο μήνα και μέχρι τα μέσα Μάη σε μακρινές μετακινήσεις ή σε ταξίδια που έχετε κανονίσει για το εξωτερικό γιατί η αναδρομή του Άρη μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Σε κάθε περίπτωση, η αναδρομή του Άρη θα σας ωθήσει να ξανασκεφτείτε πρωτοβουλίες που τυχόν πήρατε σχετικά με ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα πιθανό κοντά στη σεληνιακή έκλειψη της 15ης Απριλίου. Επίσης, οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς, δηλαδή η έκλειψη της 29ης Απριλίου καθώς και αυτή της 23ης Οκτωβρίου, σας επηρεάζουν άμεσα, αλλά περισσότερο εσάς που γεννηθήκατε το Γενάρη. Πιο συγκεκριμένα, οι εκλείψεις αυτές θα σημάνουν την ολοκλήρωση σημαντικών κεφαλαίων στην επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Τέλος, ο Δίας που θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα στις 16 Ιουλίου για να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα σας φέρει κάποιο γενναιόδωρο σύμμαχο που ίσως να θέλει να ανεβεί μαζί σας τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ