astropedia.gr

Με τον Κρόνο σε ζώδιο που είναι σε φυσική σύγκρουση με το δικό σας για μια ακόμη χρονιά, η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι επίσης πολύ σημαντική, αν και όχι απαραίτητα εύκολη, ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε από 7 έως 22 Αυγούστου. Δεδομένου του ότι ο Κρόνος συνδέεται με την εργατικότητα και τη σοβαρότητα, θα κληθείτε να επιδείξετε αυτές τις αρετές, κάτι που πιθανώς να εκλάβετε ως μεγάλη πίεση. Από τον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, ο Κρόνος θα σας θυμίσει μέσω των οικιακών και οικογενειακών σας υποχρεώσεων ή των απαιτήσεων των γονέων σας ότι πρέπει από τη μία να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά σε αυτές και από την άλλη να κάνετε σημαντικές και ίσως οδυνηρές περικοπές στην καριέρα σας. Με τον Κρόνο λοιπόν σε όψη τετραγώνου προς το ζώδιό σας, θα κληθείτε να αποκολληθείτε από συνήθειες του παρελθόντος που δεν έχουν πλέον σχέση με τις τωρινές σας ανάγκες. Μεταξύ άλλων, αυτό μπορεί να σημάνει ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες οικονομικές περικοπές, που όμως γίνονται με στόχο τη δυνατότητά σας να αποδράσετε και να απομακρυνθείτε από όλους και από όλα, όπως αποκαλύπτει ο Δίας από τον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο σχετίζεται με σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν είτε με την οικογένεια και το σπίτι ως οίκημα είτε με τους γονείς σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να έρθει ένας καινούριος απόγονος που όμως να σας ξεβολέψει λόγω του ότι θα αναδιοργανώσετε το σπίτι σας βάσει των αναγκών του παιδιού. Ίσως πάλι να είναι το ότι ο ένας από τους δύο γονείς αρρωσταίνει με αποτέλεσμα να πρέπει να περνάτε αρκετές ώρες φροντίζοντάς τον ή έχοντας την έννοια του. Άλλη πιθανότητα είναι η ανάγκη να γίνουν έργα στο σπίτι γιατί το σπίτι είναι παλιό και παρουσιάζει συχνά βλάβες ή γιατί αγοράζετε ένα σπίτι και αποφασίζετε να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας κάνοντας έτσι έργα ανακαίνισης. Ο χρόνος όμως που θα αφιερώνετε στο σπίτι και τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις θα σας αφαιρεί αναγκαστικά χρόνο από τη δουλειά σας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες άδειες αλλά και σε προστριβές με το αφεντικό. Σημαντική όμως είναι και η πιθανότητα της εργασίας από το σπίτι αν το επάγγελμά σας επιτρέπει κάτι τέτοιο. Επίσης, επειδή για εσάς τα Λιοντάρια ο Κρόνος κυβερνά τόσο τον τομέα της υγείας όσο και τον τομέα του γάμου σας, μπορεί οι δυσκολίες που έχετε να αντιμετωπίσετε να είναι λόγω της υγείας του συζύγου ή συντρόφου σας ή κάποιου επαγγελματικού σας συνεργάτη. 

Το δεύτερο μισό της χρονιάς αναμένεται να είναι σαφώς πιο ανάλαφρο χάρη στην είσοδο του Δία στο ζώδιό σας στις 16 Ιουλίου. Από το πέρασμα του Δία θα επωφεληθείτε περισσότερο μέσα στο 2014 όσοι είστε του πρώτου ή του δεύτερου δεκαημέρου. Μια σημαντική ευκαιρία θα σας κάνει να πάρετε μια βαθιά ανάσα από τους περιορισμούς στους οποίους σας είχε υποβάλει ο Κρόνος μέχρι πρότινος. Νεύρα όμως από την αναδρομή του Ερμή μπορεί να έχετε από 4 έως 10 Οκτώβρη λόγω καθυστερήσεων ή παρεξηγήσεων σε θέματα οικιακά ή οικογενειακά, ειδικά για εσάς που γεννηθήκατε τέλη Ιουλίου. Τα νευράκια είναι επίσης πιθανά, πάλι λόγω ανάδρομου Ερμή, από τις 14 μέχρι τις 27 Φλεβάρη αλλά αυτή τη φορά για εσάς που γεννηθήκατε από 7 έως 22 Αυγούστου. Τότε θα είναι πιθανές οι καθυστερήσεις ή οι παρανοήσεις σε θέματα που άπτονται του γάμου σας ή κάποιας επαγγελματικής σας συνεργασίας. Τέλος, οι δύο ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς, που γίνονται στις 29 Απριλίου και στις 23 Οκτωβρίου, σας επηρεάζουν άμεσα φέρνοντας τη λήξη αλλά και την ταυτόχρονη εκκίνηση καινούριων κεφαλαίων σε ό,τι αφορά την οικογενειακή αλλά και την επαγγελματική σας ζωή.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ