astropedia.gr

Με τον Δία στο ζώδιό σας είστε οι πιο ευνοημένοι του ζωδιακού μέχρι και τις 16 Ιουλίου οπότε και ο Δίας μπαίνει στο Λέοντα. Η διέλευση του Δία, δηλαδή του πλανήτη της τύχης, της ανάπτυξης και της ευφορίας, γίνεται μια φορά στα δώδεκα χρόνια για το κάθε ζώδιο, το οποίο σημαίνει ότι όταν έχουμε τον Δία στο ζώδιό μας πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο. Μπορεί ο Δίας να μη λύνει όλα μας τα προβλήματα ούτε να βελτιώνει τη ζωή μας ως δια μαγείας, μας ανοίγει όμως πόρτες και πολλές μάλιστα. Οι πόρτες που θα επιλέξουμε να ανοίξουμε θα μας οδηγήσουν σε πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που ίσως ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα μπορούσαμε να έχουμε στη ζωή μας. Πιο έντονα την εύνοια του Δία την έχετε ήδη νιώσει από το δεύτερο μισό του 2013 όσοι από εσάς γεννηθήκατε το πρώτο εικοσαήμερο του ζωδίου, δηλαδή 21 Ιουνίου-10 Ιουλίου. Το πρώτο εξάμηνο όμως του 2014 θα νιώσετε σταδιακά την εύνοια του Δία και οι Καρκίνοι του τελευταίου δεκαήμερου, ειδικά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Για εσάς τους Καρκίνους, λοιπόν, το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι μια περίοδος σημαντικής ανάπτυξης και μοναδικών ευκαιριών που θα έρχονται στο δρόμο σας χωρίς να το επιδιώξετε ιδιαίτερα. Οι ευκαιρίες αυτές θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία και να δείτε τη ζωή με μεγαλύτερη αισιοδοξία και διάθεση για νέες περιπέτειες. Αυτό γίνεται γιατί η δράση του Δία είναι απελευθερωτική: λύνει τα δεσμά που μπορεί να σας είχαν φυλακίσει σε μια σχέση, μια δουλειά ή μια κατάσταση που είχε βαλτώσει και να σας βοηθήσει να ανοίξετε και πάλι τα φτερά σας. Είναι σχεδόν βέβαιο, λοιπόν, ότι με τον Δία στο ζώδιο θα σας δοθεί κάποιο δώρο που μπορεί να περιμένατε εδώ και καιρό ώστε να υλοποιήσετε εν μέρει ή πλήρως κάποια από τα πιο προσωπικά σας όνειρα και να ξεκινήσετε τη ζωή σας πάνω σε ολοκαίνουριες βάσεις. Αυτό μπορεί να είναι μια καινούρια σχέση, μια εγκυμοσύνη, μια τυχερή μετακόμιση, μια δουλειά που πάντα θέλατε, η εγγραφή στο πανεπιστήμιο ή σε κάποια σχολή σπουδών ή πολύ απλά μπορεί να είναι κάποιο ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν να κάνετε.

Επειδή σε εσάς τους Καρκίνους ο Δίας κυβερνά τόσο τον τομέα τον εργασιακό όσο και τον τομέα της επαφής με το εξωτερικό, είναι σίγουρο ότι θα έχετε σημαντικές και θετικές εξελίξεις και στους δύο τομείς. Ένα νέο εργασιακό περιβάλλον στο εξωτερικό, ή έστω μακριά από το μέρος όπου μένετε τώρα, είναι πολύ πιθανό. Λόγω μάλιστα της εμπλοκής του Δία με τον Άρη, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα μέσα στο μήνα του Απριλίου, η ευκαιρία για δουλειά στο εξωτερικό ή κάπου μακριά μπορεί να έρθει μέσα από το γάμο ή το σύντροφό σας. Η ευκαιρία αυτή θα φέρει ναι μεν ανακατωσούρα στο σπίτι σας και αλλαγή στην καριέρα σας αλλά έχετε υπόψη ότι η αλλαγή αυτή θα σας ωφελήσει σημαντικά ακόμη κι αν δεν είστε πολύ των αλλαγών λόγω της φύσης του ζωδίου σας! Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την καριέρα σας, η ευκαιρία αυτή μπορεί να σας ανοίξει δρόμους που δε θα σας περνούσαν καν από το μυαλό μερικά χρόνια πριν. Το αποκορύφωμα των αλλαγών σε σχέση με τους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, δηλαδή σπίτι, γάμος και καριέρα, έρχεται κοντά στη σεληνιακή έκλειψη της 15ης Απριλίου που επηρεάζει ιδιαίτερα όσους γεννηθήκατε προς τα τέλη του ζωδίου. Η πιο ευχάριστη περίοδος της χρονιάς για εσάς θα είναι πιθανώς από τις 19 Ιουλίου μέχρι τις 12 Αυγούστου οπότε θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα έχετε περισσότερη όρεξη για εξόδους, απολαύσεις και κοινωνικές επαφές.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ