astropedia.gr

Με τον σύγχρονο κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας το ιδανικό είναι μέσα στα «υδάτινα» χέρια σας, πολύ περισσότερο για όσους από εσάς γεννηθήκατε το Φλεβάρη - αρκεί να μην παρασυρθείτε από ουτοπίες. Προφανώς, το ιδανικό σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα αλλά, ό,τι και αν αυτό σημαίνει για τον καθένα από εσάς προσωπικά, εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας δίνεται μέσα στο 2014 για να αγγίξετε κάποιο πολυπόθητο όνειρο. Με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, το Δία, στον πέμπτο σας ηλιακό οίκο μέχρι και τον Ιούλιο το όνειρο αυτό μπορεί να σχετίζεται με την απόκτηση παιδιών, με την προβολή του εαυτού σας, με τη δημιουργικότητά σας ή με τις καλλιτεχνικές σας ενασχολήσεις. Λάβετε επίσης υπόψη ότι σε κάθε περίπτωση η εμπλοκή του Δία στο ταυ-τετράγωνο Άρη-Ουρανού-Πλούτωνα τον Απρίλη εν μέσω δύο εκλείψεων σημαίνει ότι η υλοποίηση του πολυπόθητου ονείρου έρχεται για να ταράξει συθέμελα τη ζωή σας και να μην αφήσει τίποτα όπως ήταν πριν! Είστε έτοιμοι άραγε για κάτι τέτοιο;

Η επτάμηνη παραμονή του Άρη μέχρι τον Ιούλιο στον όγδοο ηλιακό σας οίκο υποδηλώνει την εσωτερική σας πάλη, η οποία θα ενταθεί μέσα στην άνοιξη όσο ο Άρης θα είναι ανάδρομος. Η αναδρομή του Άρη μπορεί επίσης να μειώσει την ερωτική σας διάθεση ή να φέρει καθυστερήσεις σε πρωτοβουλίες που τυχόν θα πάρετε το Γενάρη και το Φλεβάρη σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών πόρων που μοιράζεστε με το σύντροφό σας ή με άλλα κοντινά σας άτομα. Μπελάδες με εφορίες, τράπεζες και ασφαλιστικούς οργανισμούς είναι στα επιπλέον πιθανά σενάρια, γι’ αυτό προσέχετε ιδιαίτερα την οικονομική σας διαχείριση καθώς ο Ουρανός στο δεύτερο σας οίκο μπορεί να σας φέρει πολλές σχετικές ανατροπές. Οι σεληνιακές εκλείψεις της χρονιάς στις 15 Απριλίου και στις 8 Οκτωβρίου θα επηρεάσουν άμεσα την οικονομική σας κατάσταση. Αυτό μπορεί να σημάνει ελλείψεις είτε στο προσωπικό σας εισόδημα είτε σε αυτό του συντρόφου σας ή κοντινών σας ατόμων με τα οποία μοιράζεστε πόρους και τα οποία άτομα θα κληθείτε να «ξελασπώσετε».

Δεδομένης της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιό σας τον Απρίλη, κάποια ευνοϊκή λύση για τα οικονομικά σας θα εξευρεθεί. Η Αφροδίτη τότε θα σας ανοίξει και την όρεξη για εξόδους, απολαύσεις και έρωτες και άρα εκείνο το διάστημα μπορεί τελικά να το βιώσετε αρκετά θετικά παρά τους οικονομικούς τριγμούς. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα στα τέλη του Μάη για κάποια επένδυση που μπορεί να ευνοήσει την επαγγελματική σας επέκταση, ακόμη και στο εξωτερικό. Το ίδιο διάστημα ευνοούνται ερωτικές γνωριμίες σε ταξίδια που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές για τη μετέπειτα ζωή σας. Καθυστερήσεις όμως θα πρέπει να περιμένετε σε προσωπικά ζητήματα, ειδικά εσείς των πρώτων ημερών, λόγω της αναδρομής του Ερμή στο ζώδιό σας από 6 μέχρι 13 Φλεβάρη. Καθυστερήσεις, πάλι λόγω ανάδρομου Ερμή, να περιμένετε εσείς των τελευταίων ημερών από τις 18 μέχρι τις 30 Ιουνίου σε θέματα οικιακά και οικογενειακά. Τέλος, ο Δίας που θα μπει στο ζώδιο του Λέοντα στις 16 Ιουλίου για να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα αυξήσει τη διάθεσή σας για δουλειά και τακτοποίηση της καθημερινότητάς σας, όπως επίσης και για γυμναστική και καλή διατροφή, ενώ σας υπόσχεται βελτιωμένες σχέσεις με συναδέλφους σας.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ