astropedia.gr

Με τον πλανήτη Ουρανό απέναντι από το ζώδιό σας και τον Πλούτωνα σε ένα ζώδιο που είναι σε φυσική σύγκρουση με το δικό σας ήδη εδώ και δυο χρόνια, η φετινή χρονιά αναμένεται πάλι γεμάτη προκλήσεις και ριζικές αλλαγές για εσάς τους Ζυγούς! Το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, που επηρεάζει πιο έντονα όσους από εσάς γεννηθήκατε τις δέκα πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, θα σηματοδοτήσει μια σειρά ριζικών αλλαγών που σχετίζονται με σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπως είναι η οικογένεια, το σπίτι, ο γάμος, οι γονείς, η καριέρα και η κοινωνική σας θέση. Πιο συγκεκριμένα, με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιο απέναντι από το δικό σας ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, όπως ο σύντροφός σας ή κάποιος συνεργάτης, θα θελήσει να κάνει μια σημαντική ανατροπή χωρίς απαραίτητα να υπολογίσει τις συνέπειες. 

Η αφορμή για την ανατροπή αυτή μπορεί να δοθεί λόγω κάποιας σημαντικής επαγγελματικής ευκαιρίας που εμφανίζεται στη ζωή αυτού του προσώπου ή και στη δική σας, όπως αποκαλύπτει ο Δίας στον δέκατο ηλιακό σας οίκο σε τετράγωνο με τον Ουρανό κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014. Η επαγγελματική αυτή ευκαιρία φαίνεται ότι προϋποθέτει κάποια ριζική αλλαγή στο σπίτι ή στον τόπο κατοικίας, το οποίο φυσικά θα σας φέρει σημαντική ανακατωσούρα μαζί με καθυστερήσεις καθ’ όλη την άνοιξη του 2014 με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας. Σε κάθε περίπτωση θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για να φτάσετε πολύ πιο κοντά στην εκπλήρωση του σκοπού σας στη ζωή, ακόμα κι αν αυτό γίνει, φαινομενικά, με αρκετή ένταση. Η ουσία είναι ότι θα απομακρυνθείτε από πράγματα, ανθρώπους ή καταστάσεις που είχατε συνηθίσει στο παρελθόν και που όμως δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό στο παρόν σας.

Αν βιώσετε τις επερχόμενες και ριζικές αλλαγές με τρόπο μάλλον αρνητικό, τότε θυμηθείτε ότι όσο περισσότερο αντισταθείτε, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η προσαρμογή σε αυτές. Όπως και να ‘χει, τα καινούρια δεδομένα στη ζωή σας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ολοκαίνουρια αίσθηση του ποιοι είστε και τι ζητάτε. Η κορύφωση των αλλαγών είναι πιο πιθανό να συμβεί κοντά στις 15 Απριλίου οπότε γίνεται σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας η οποία σας φέρνει συναισθηματικές εντάσεις και την ανάγκη για εξεύρεση των κατάλληλων ισορροπιών μεταξύ του εαυτού σας και του συντρόφου σας ή κάποιου σημαντικού προσώπου στη ζωή σας. 

Πολύ θετική αναμένεται να είναι η περίοδος από 30 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωβρίου οπότε η παρουσία της Αφροδίτης, που κυβερνά και το ζώδιό σας, θα είναι στο δικό σας ζώδιο και θα σας δημιουργήσει την όρεξη για περισσότερες εξόδους και κοινωνικές επαφές. Θα υπάρξουν όμως καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις σε προσωπικά σας θέματα ή σε θέματα που άπτονται της σχέσης με το ταίρι σας από τις 11 μέχρι τις 24 Οκτωβρίου λόγω του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας. Υπομονή θα χρειαστεί μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου για να λάβουν τέλος κάποιες από αυτές τις καθυστερήσεις και τις παρεξηγήσεις, οι οποίες μπορεί να έχουν και χαρακτήρα οικονομικό δεδομένου του ότι η αναδρομή του Ερμή θα ξεκινήσει από τον τομέα των οικονομικών σας. Τέλος, η παρουσία του Δία στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο από τις 16 Ιουλίου και μετά αναμένεται να διογκώσει την επιθυμία σας για διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου αλλά και για ανανέωση των μακροπρόθεσμων στόχων σας στη ζωή.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ