astropedia.gr

Με τον Άρη στον πέμπτο σας ηλιακό οίκο για τους πρώτους επτά μήνες του χρόνου φαίνεται ότι έχετε την επιθυμία να φλερτάρετε αλλά και να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας ή με κάποιο δημιουργικό σχέδιο που σας ενθουσιάζει, ιδιαίτερα αν είστε καλλιτέχνες. Η ενασχόληση αυτή μπορεί να σας ανοίξει ξαφνικά τους ορίζοντες με αποτέλεσμα να θέσετε ολοκαίνουργιους στόχους για το μέλλον. Αυτό θα το βιώσετε πολύ πιο έντονα τον Απρίλη και τον Ιούνιο λόγω της αντίθεσης που θα δεχτεί ο Άρης από τον Ουρανό στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο. Η θέση του Ουρανού θα σας ωθήσει να συμμετάσχετε σε κάποια τεχνολογική εταιρεία, επιστημονική ομάδα ή σύλλογο που έχει σαν σκοπό την προώθηση κάποιας πρωτότυπης ιδέας. Με αυτό τον τρόπο θα ζήσετε μια πιο έντονη κοινωνική ζωή εν μέσω της οποίας θα αναλάβετε δράση, ίσως και ηγετική, για να αναδείξετε τη μοναδικότητα και τη δημιουργικότητά σας. Επίσης, κάποιο φλερτ, κάποιο από τα παιδιά σας ή κάποιο δημιουργικό σχέδιο που ξυπνά μέσα σας το πάθος θα σταθεί αφορμή για αρκετά έξοδα αλλά και έσοδα, όπως αποκαλύπτει η εμπλοκή του Δία και του Πλούτωνα με τον Ουρανό και τον Άρη κατά το μήνα του Απρίλη. Ας είστε όμως τότε προσεκτικοί με την οικονομική σας διαχείριση καθώς και με τους πόρους που μοιράζεστε με το σύντροφό σας ή με άλλα πρόσωπα στη ζωή σας.

Μάλιστα, η σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 15 Απρίλη και που θα επηρεάσει περισσότερο όσους γεννηθήκατε τις τελευταίες μέρες του ζωδίου θα φέρει την κορύφωση των παραπάνω διαδικασιών. Θα σας αναγκάσει επίσης να βρείτε την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής σας ανάδειξης και της προώθησης των συμφερόντων των εταιρειών ή των ομάδων στις οποίες ανήκετε. Το διάστημα από το Μάρτη μέχρι και τα μέσα του Μάη θα είναι πιο εσωστρεφές λόγω της αναδρομής του Άρη και όχι ευνοϊκό για νέες ερωτικές γνωριμίες. Θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να αναδιπλωθείτε και να ολοκληρώσετε το δημιουργικό σχέδιο που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας (η τεκνοποίηση είναι ανάμεσα σε αυτά τα σχέδια). Οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς που θα γίνουν στις 29 Απριλίου και στις 23 Οκτωβρίου επηρεάζουν περισσότερο όσους γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου φέρνοντας την ολοκλήρωση σημαντικών κεφαλαίων στις εργασιακές σας δραστηριότητες.
 
Ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε 25 έως 28 Μαΐου η δράση του Ποσειδώνα από τον δέκατο ηλιακό σας οίκο, υπόσχεται φήμη και αναγνώριση, αρκεί να μην αφήσετε να σας εξαπατήσουν, γιατί άλλωστε «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Πολλά νεύρα εξαιτίας του ανάδρομου κυβερνήτη σας θα έχετε από τις 18 μέχρι τις 30 Ιουνίου για καθυστερήσεις ή παρανοήσεις σε προσωπικά ζητήματα που μπορεί ακόμη και να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σας ή κάποιον επαγγελματικό σας συνεργάτη. Οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι και οικονομικές δεδομένου του ότι η αναδρομή του Ερμή θα αρχίσει από τον τομέα των οικονομικών σας. Τα σενάρια αυτά είναι πολύ πιο πιθανά για όσους γεννήθηκαν την τελευταία εβδομάδα του ζωδίου αλλά θα έχουν τακτοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 16 Ιουλίου. Από εκείνη την ημερομηνία άλλωστε και μετά ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα για να αυξήσει τη διάθεσή σας για μάθηση, επικοινωνία, εκδρομούλες και βελτίωση των σχέσεων με τους γείτονες και τους κοντινούς σας συγγενείς. 

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ