astropedia.gr

Με τον Κρόνο απέναντι από το ζώδιό σας για μια ακόμη χρονιά, η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι πολύ σημαντική, αν και όχι απαραίτητα εύκολη, ειδικά για όσους από εσάς γεννηθήκατε το μήνα του Μαΐου. Ο Κρόνος συνδέεται με την εργατικότητα, την οργανωτικότητα και τη μεθοδικότητα, και θα κληθείτε λοιπόν να επιδείξετε αυτές τις αρετές, κάτι που μπορεί να εκλάβετε ως πίεση. Από τον έβδομο ηλιακό σας οίκο, ο Κρόνος θα σας θυμίσει μέσω της παρουσίας ενός σημαντικού προσώπου ότι πρέπει από τη μία να στρωθείτε στη δουλειά και από την άλλη να κάνετε σημαντικές και ίσως οδυνηρές περικοπές στη ζωή σας, αφαιρώντας όμως έτσι εκείνα τα κομμάτια που δεν εξυπηρετούν κανέναν πλέον σκοπό. Αν και για εσάς τους Ταύρους οι αλλαγές δεν είναι κάτι που σας αρέσει, με τον Κρόνο απέναντί σας στο Σκορπιό θα κληθείτε να αποκολληθείτε από συνήθειες του παρελθόντος που καμία σχέση δεν έχουν με τις τωρινές σας ανάγκες. Μεταξύ άλλων, αυτό μπορεί να σημάνει ότι θα πρέπει να κάνετε κάποιες οικονομικές περικοπές, ειδικά στα μέσα του Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κρόνος στον έβδομο ηλιακό σας οίκο σχετίζεται με σημαντική ανάληψη ευθυνών αλλά και ξεκαθαρίσματα που έχουν να κάνουν είτε με κάποια επαγγελματική συνεργασία είτε με το ταίρι σας. Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να ξεκινήσετε μια σοβαρή επαγγελματική συνεργασία ή να διακόψετε μια παλιά εάν δεν σας ωφελεί πλέον. Επίσης, αν είστε σε σχέση, θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε εάν πράγματι χρειάζεστε αυτό το άτομο στη ζωή σας. Αν θεωρείτε πως το χρειάζεστε πραγματικά, τότε θα θελήσετε να πάτε τη σχέση ένα βήμα παραπέρα και να την επισημοποιήσετε, πιθανώς μέσω γάμου. Αν θεωρείτε πως δεν το χρειάζεστε πλέον αυτό το άτομο, το πιθανότερο είναι να το βγάλετε από τη ζωή σας. Αν πάλι δεν είστε σε σχέση, τότε είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σας κάποιο άτομο με το οποίο να συνδεθείτε ερωτικά και το οποίο να γίνει πολύ σημαντικό για εσάς, αν και καταπιεστικό κάποιες φορές.

Από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι η περίοδος από 30 Μαΐου μέχρι 17 Ιουνίου οπότε θα έχετε στο ζώδιό σας, την Αφροδίτη, δηλαδή τον κυβερνήτη σας. Το πέρασμά της θα σας κάνει να επιδοθείτε σε έρωτες, εξόδους, απολαύσεις και κοινωνικές επαφές. Όμως, από τις 18 μέχρι και τις 30 Ιουνίου θα χρειαστεί ιδιαίτερη υπομονή γιατί προβλέπονται οικονομικές καθυστερήσεις για εσάς λόγω της αναδρομής του Ερμή. Οι καθυστερήσεις θα έχουν ξεπεραστεί πλήρως μέχρι τις 16 Ιουλίου. Από εκείνη την ημέρα και μέχρι το τέλος της χρονιάς αναζητείστε οφέλη και ευκαιρίες ανάπτυξης που σχετίζονται με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Αλλαγή ή επέκταση σπιτιού, αναδιακόσμηση ή ανακαίνιση είναι ανάμεσα στα πιθανά σενάρια. Ο ερχομός ενός καινούριου απόγονου είναι επίσης πιθανός.

Τέλος, οι δύο ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς σας επηρεάζουν άμεσα. Η μία γίνεται στις 29 Απριλίου στο ζώδιό σας και η άλλη στις 23 Οκτωβρίου απέναντι από το δικό σας, δηλαδή στο Σκορπιό. Αυτές οι εκλείψεις θα σηματοδοτήσουν το κλείσιμο και την απαρχή καινούριων κεφαλαίων σε ό,τι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση, την προσωπικότητά σας αλλά και τη σχέση με το ταίρι σας ή με κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη. Ίσως λοιπόν μπείτε τότε στη διαδικασία να επισημοποιήσετε ή να διακόψετε μια ερωτική σχέση και να ξεκινήσετε μια σοβαρή επαγγελματική συνεργασία ή να απαλλαγείτε από μια παλιά.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ