astropedia.gr

Με τον πλανήτη Ουρανό στο ζώδιό σας και τον Πλούτωνα σε ένα ζώδιο που είναι σε φυσική σύγκρουση με το δικό σας ήδη εδώ και δυο χρόνια, η φετινή χρονιά είναι μια ακόμη χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ριζικές αλλαγές για εσάς τους Κριούς! Το τετράγωνο λοιπόν του Ουρανού και του Πλούτωνα, που επηρεάζει πιο έντονα όσους από εσάς γεννηθήκατε τις πρώτες δέκα μέρες του Απρίλη, θα σηματοδοτήσει μια σειρά ριζικών αλλαγών που σχετίζονται με σημαντικούς τομείς της ζωής σας όπως είναι η καριέρα, ο γάμος, η οικογένεια, οι γονείς αλλά και το σπίτι σας ως οίκημα. Πιο συγκεκριμένα, με τον Ουρανό να βρίσκεται στο ζώδιό σας θα θελήσετε να κάνετε μια σημαντική ανατροπή στη ζωή σας χωρίς απαραίτητα να υπολογίσετε τις συνέπειες. Άλλωστε, τις συνέπειες των πράξεών σας σπάνια τις σκέφτεστε!

Η αφορμή για την ανατροπή αυτή μπορεί να δοθεί όταν το αφεντικό ή κάποιος από τους γονείς σας προσπαθήσει να σας επιβληθεί. Το πιθανότερο είναι η επιβολή αυτή να γίνει με υπόγειο τρόπο, για παράδειγμα μέσω κάποιας χειραγώγησης συναισθηματικού ή οικονομικού περιεχομένου. Η αφορμή μπορεί επίσης να δοθεί από το σύζυγο ή σύντροφό σας που μπορεί να έχει πολλά νεύρα, ειδικά από αρχές Μάρτη μέχρι και μέσα Μαΐου, με αποτέλεσμα η σχέση σας να δοκιμαστεί έντονα. Η κατάσταση αυτή θα αναστατώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, με αποτέλεσμα να θελήσετε να επαναστατήσετε φέρνοντας έτσι μια γενική ανανέωση στη ζωή σας. Η ανανέωση αυτή μπορεί να σημάνει αλλαγή δουλειάς, κοινωνικής θέσης ή ακόμα και συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση θα δημιουργήσει περαιτέρω ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικογενειακή σας κατάσταση και να επεκτείνετε ή να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας. Η ουσία είναι ότι θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας είχε κρατήσει δέσμιους στο παρελθόν και να αποκτήσετε μια ολοκαίνουρια αίσθηση του ποιοι είστε και τι ζητάτε στη ζωή. Θυμηθείτε όμως ότι οι επερχόμενες αλλαγές, ακόμη κι αν είναι θετικές, θα χρειαστούν χρόνο για να χωνευτούν. Η περίοδος μέσα στην οποία θα κορυφωθούν αυτές οι αλλαγές, και δη μέσα στο γάμο ή σε κάποια επαγγελματική συνεργασία, είναι το δεύτερο μισό του Απριλίου.

Από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς αναμένεται να είναι ο μήνας του Μαΐου οπότε θα έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα θελήσετε να επιδοθείτε σε έρωτες, εξόδους, απολαύσεις και κοινωνικές επαφές. Νεύρα όμως ίσως έχετε από 7 έως 17 Ιουνίου, ειδικά όσοι από εσάς γεννηθήκατε τέλη Μάρτη. Ο λόγος θα είναι οι σημαντικές καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις που θα φέρει ο Ερμής ο ανάδρομος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας αλλά πιθανώς και σε θέματα καριέρας. Υπομονή θα χρειαστεί μέχρι και τις 16 Ιουλίου για να λάβουν τέλος κάποιες από αυτές τις καθυστερήσεις και τις παρεξηγήσεις. Ανάλογη υπομονή θα χρειαστείτε από 11 μέχρι 24 Οκτωβρίου όσοι γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου για παρεξηγήσεις που θα φέρει πάλι ο Ερμής ο ανάδρομος αλλά σε θέματα που σχετίζονται με το σύζυγο ή σύντροφό σας ή με κάποιον επαγγελματικό συνεργάτη. Τέλος, η σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στο ζώδιό σας στις 8 Οκτωβρίου και που θα επηρεάσει κυρίως όσους γεννηθήκατε κοντά στις 5 Απριλίου ίσως φέρει κάποια συναισθηματική ένταση με τον σύντροφό σας και θα οδηγήσει είτε σε διακοπή είτε σε περαιτέρω σύσφιξη του δεσμού σας.

Τι μας επιφυλάσσουν οι αριθμοί για τη νέα χρονιά; 
από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ
αριθμολόγο - αναλυτή ταρώ