astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, κάνοντας το κλίμα έντονο, με αρκετές προστριβές που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσουν ένα πολεμικό τοπίο. Οι αντίπαλοι στα επαγγελματικά σου είναι ισχυροί και δραστήριοι και χρειάζεται να δράσεις άμεσα. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί οικονομικές εκκρεμότητες που πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, τις υποχρεώσεις σου σε αυτόν τον τομέα, αλλά και στην επαφή που έχεις με τον σύντροφο σε βαθύτερο επίπεδο. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο κυβερνήτης σου αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει ειδήσεις και επαφές που σχετίζονται με τα όνειρα που έχεις και που σε βοηθάνε να αποκρυσταλλώσεις και να κάνεις σαφέστερες τις ιδέες που έχεις γύρω από την ζωή. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις πρακτικές κινήσεις στα οικονομικά σου που στόχο έχουν να φέρεις σε ισορροπία και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την αυτοπεποίθησή σου και την αξία που δίνεις στον εαυτό σου. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας μπορεί να φέρει ανατροπή σε συνεργασίες και να χρειαστεί να κρατήσεις μια όχι και τόσο διπλωματική στάση στην δουλειά σου έτσι ώστε να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και αυτό που σου αξίζει. Προσοχή και στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα καθώς δίνονται ευκαιρίες να φέρεις σε ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδα και ίσως ακόμη και να βγεις και κερδισμένος, αλλά ο παρορμητισμός και η ψυχολογία μπορεί να σε οδηγήσουν σε σπατάλες που σε πάνε πίσω. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή περιπλέκεται και υπάρχουν πολλές αμφιβολίες και ερωτηματικά, ακόμη και αν φαινομενικά τα πράγματα πηγαίνουν καλά και αντικειμενικά δεν συμβαίνει κάτι που θα έπρεπε να σε απασχολεί. Η διαίσθησή σου όμως δεν σε αφήνει σε ησυχία και νιώθεις ότι ο σύντροφος κρύβει κάτι, καθώς η στάση του αλλάζει και αρχίζει να κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του ή να απομακρύνεται με τον δικό του τρόπο. Είναι μια περίοδος που το παρελθόν θα σε απασχολήσει, είτε μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είτε μέσα από την σκέψη σου που πηγαίνει πίσω σε καλύτερες και διαφορετικές στιγμές από το παρόν έτσι ώστε να μην παρασύρεσαι από φαντασιώσεις του πώς θα μπορούσαν τα πράγματα να ήταν κάποτε. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.