astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον  δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δράσης που στοχεύει στην υλοποίηση μεγάλων στόχων και ονείρων και παράλληλα σε ωθεί να εφαρμόσεις πρακτικά την φιλοσοφία σου στην καθημερινή σου ζωή. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα καριέρας και σε σπρώχνει να πετύχεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα στόχων, δημιουργικών σχεδίων και φιλοδοξιών και σου φέρνει ενδιαφέρουσες και πρακτικές ιδέες μέσα από την επαφή και την επικοινωνία.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε επαγγελματικά θέματα και να  θέσεις πιο ψηλά τον πήχυ στην καριέρα σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα σπιτιού και οικογένειας, όπου πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις.   εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σκέφτεσαι, οργανώνεις και προετοιμάζεις τα επόμενά σου βήματα και σχεδιάζεις νέες ιδέες και στρατηγική στα επαγγελματικά σου, πράγμα που είναι καλό καθώς η διαδικασία αυτή δημιουργεί ένα κανάλι εκτόνωσης της ενέργειάς σου, αλλά προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα καθώς οι εξελίξεις δεν είναι αυτές που περίμενες και θα χρειαστεί να αγωνιστείς για να προχωρήσει η ατζέντα σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή έρχεται στο επίκεντρο αυτόν τον μήνα και χρειάζεται να αντιμετωπίσεις όλα εκείνα τα θέματα που το τελευταίο διάστημα τα απωθούσες ή δεν έδινες σημασία με την πεποίθηση ότι θα φτιάξουν από μόνα τους, εφόσον είναι σημαντικά. Τώρα όμως έχει έρθει η ώρα να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει, είτε εσένα μέσα σου είτε εσένα με τον σύντροφο μαζί και να πάρεις αποφάσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο των αισθηματικών σου και ανυψώνουν την ψυχική σου ενέργεια. Η περίοδος σε βάζει σε διλήμματα ανάμεσα στην προσωπική ου ζωή και τις υποχρεώσεις της επαγγελματικής σου ζωής και αν είσαι σε σταθερή σχέση ο προβληματισμός προχωρά βαθύτερα, καθώς δεν μπορείς πλέον να κάνεις μόνο αυτό που πρέπει, αλλά θέλεις να ξανανιώσεις την αίσθηση που υπήρχε όταν ερωτευόσουν πρώτη φορά. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.