astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον επιτέλους στο ζώδιό σου και αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα επαγγέλματος και καριέρας, φέρνοντας αρκετή δράση, εξελίξεις και ίσως εντάσεις και προστριβές, αν δεν προσέξεις μερικές σημαντικές λεπτομέρειες. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα στόχων και φιλοδοξιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου και φέρνει ανανέωση και δυναμισμό στις φιλικές σου σχέσεις.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον φιλικό σου κύκλο, αλλά και με τα μεγάλα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις για οποία όμως είναι απαραίτητη η συμμετοχή και η βοήθεια τρίτων προσώπων και δεν περνάνε μόνο από το χέρι σου. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και σε βοηθά να μπορέσεις να καταλάβεις βαθύτερα αυτό που συμβαίνει μέσα σου και έτσι να έχεις μια πιο συγκεκριμένη εικόνα για το πώς  να αντιμετωπίσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και τι αποφάσεις να πάρεις. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή ψυχισμού και σκεπτικού και θα χρειαστεί να δεις διαφορετικά τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες σου και τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ το διάστημα επιρροής μπορεί να φέρει καινούργιους φίλους και γνωριμίες στην ζωή σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα της αισθηματικής σου ζωής. Ένα φλερτ τώρα μπορεί να αποδώσει! Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Με τον Δία πλέον στο ζώδιό σου από αυτόν τον μήνα, οι ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάπτυξη είναι πολλές και δεν περιορίζονται μόνο στα επαγγελματικά σου, όμως σαφώς και μπορείς να περιμένεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σου και να καταφέρεις να προωθήσεις ιδέες και σχέδια που προχωράνε την καριέρα ένα βήμα πιο πάνω και κάνουν το όνομά σου να ακούγεται και να συζητιέται. Πρόσεξε όμως σημαντικές κινήσεις και αποφάσεις αυτόν τον μήνα και μην παρασύρεσαι από πρόσωπα και καταστάσεις που άλλο δείχνουν και άλλο είναι. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Τα μπερδέματα, οι αμφιβολίες και τα πισωγυρίσματα συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα και η προσθήκη της ανάδρομης Αφροδίτης στο μείγμα κάνει την αισθηματική σου ζωή να είναι ένα απροσδιόριστο πεδίο εξελίξεων χωρίς τίποτα να είναι ακόμη σταθερό και ξεκάθαρο. Οι επιθυμίες σου κορυφώνονται και σε οδηγούν να σκεφτείς περιπτώσεις που ενώ δείχνουν φιλικές μπορεί και να μην είναι και θέλεις να δεις τι γίνεται, ενώ η αισιοδοξία του Δία σου φέρνει καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να ξεκινήσουν σαν παιχνίδι, κάτι που προς το παρόν σε βολεύει. Αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, προσοχή τρίτα πρόσωπα που μπορεί να επηρεάζουν και να κινούνται πίσω από την πλάτη σου. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.