astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογενειακή αρμονία, το παρελθόν σου, αλλά και σε θέματα ακίνητης περιουσίας και σημαντικών αγοραπωλησιών, δημιουργώντας γενικότερα την ανάγκη να δράσεις άμεσα και γρήγορα, κάτι που μπορεί να φέρει εντάσεις ή ακόμη και δυσκολίες συνεννόησης λόγω ορμητικότητας και έλλειψης προσήλωσης σε σημαντικές λεπτομέρειες. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα δημιουργικών σχεδίων και σημαντικών επενδύσεων, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Το ρίσκο είναι κάτι που δέχεσαι να πάρεις αυτή την περίοδο και καταλαβαίνεις ότι όντως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, τόσο στα σχέδιά σου, όσο και στην αισθηματική σου ζωή. Δραστηριότητα και γεγονότα αναμένονται επίσης και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, αν είσαι γονέας.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, με δημιουργικά σχέδια, με τα ρίσκα που έχεις πάρει αυτή την περίοδο, αλλά και με την αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα αν είσαι σε μια σχέση που είναι φρέσκια και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη από τον χρόνο. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο κυβερνήτης σου αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας και οι επικοινωνίες γίνονται τώρα πιο ξεκάθαρες, πράγμα που σε βοηθά να κανονίσεις το πρόγραμμά σου και να διαχειριστείς τον φόρτο της εργασίας σου καλύτερα. Πρακτικές ιδέες και λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου ή το άγχος σου τώρα εμφανίζονται και μπορείς να βρεις μια σημαντική βοήθεια σε αυτόν τον τομέα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να ασχοληθείς πρακτικά με τα δημιουργικά σου σχέδια, τα παιδιά σου, να πάρεις κάποιο υπολογισμένο ρίσκο ή ακόμη και να ξεκινήσεις να φλερτάρεις έχοντας σημαντικά αποτελέσματα. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα φιλοδοξιών και σημαντικών σχεδίων στα οποία μπορείς να βρεις τώρα υποστήριξη μέσα από φίλους ή άλλα σημαντικά πρόσωπα. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει κινητικότητα στην εργασία σου και σου δίνει φρέσκιες ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις με έξυπνο και σχεδιασμένο τρόπο και να κάνεις την καθημερινότητα σου στην δουλειά πιο εύκολη, αλλά και να έχεις όφελος και πρακτικά αποτελέσματα. Από αυτόν τον μήνα αρχίζουν να διαφαίνονται στον επαγγελματικό ορίζοντα ευκαιρίες για πιο συμφέρουσες συνεργασίες και για συμφωνίες που ανεβάζουν τον τζίρο ή την επίδραση που έχει το επάγγελμά σου στο ευρύτερο κοινό, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πελατεία σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας σε δυσκολεύει στα συναισθηματικά θέματα, ειδικότερα αν είσαι χωρίς ταίρι και έχεις την ανάγκη του έρωτα και της συντροφικότητας και το μυαλό σου δεν αποκλείεται να επισκέπτεται παλιότερες στιγμές που ήσουν με κάποιον και να αναπολείς το παρελθόν. Είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση όμως, η περίοδος είναι απαιτητική και χρειάζεται να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο τώρα να εκφράσεις με καθαρότητα και σαφήνεια τις επιθυμίες σου και τις ανάγκες σου προς τον σύντροφο ή προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να μην καθυστερείς περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, γιατί ποτέ δεν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία ή να ανανεώσεις την σχέση σου, αρκεί να το προσπαθήσεις. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.