astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δίνοντάς του την ορμή και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τους στόχους και να ανοίξεις δρόμους εκεί που δεν υπάρχουν. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα οικονομικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου και σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Τώρα όλα φαίνονται δυνατά και έχεις την δύναμη να υλοποιήσεις πολλά!

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει την γενικότερη ψυχολογία σου και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου οδηγώντας σε αναθεώρηση κάποιων αξιών σου. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις, βάζοντας μια σωστή σειρά σε έξοδα και έσοδα.  

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, η ανάγκη της επαφής και της συζήτησης μεγαλώνει και υπάρχουν τώρα περισσότερες ευκαιρίες για να γεμίσεις το μυαλό σου με καινούργιες ιδέες και να ανανεωθείς.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Είναι πιθανόν επίσης να προκύψουν προβλήματα και διχογνωμίες με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που άπτονται των οικονομικών σου, με αποτέλεσμα να τονωθεί και η αυτοπεποίθησή σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει τον δρόμο σου γύρω από σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με τον σύντροφο και την οικειότητα που υπάρχει ή με μια σημαντική σου οικονομική εκκρεμότητα. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας μπορεί να φαίνεται ότι κυλά ήρεμα και αναμενόμενα, αλλά πολλά αρχίζουν να προετοιμάζονται στον επαγγελματικό σου τομέα, με ευκαιρίες που μπορεί να έρχονται από το παρελθόν ή που να μην δείχνουν ακόμη την δυναμική τους και να μην τις αντιλαμβάνεσαι πλήρως αυτή την στιγμή. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά ενώ προς το παρόν εστιάζεσαι στις ανάγκες που υπάρχουν στην οικογενειακή σου ζωή και στο σπίτι. Φρόντισε να έχεις καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα μιας και προκύπτουν έξοδα που δεν υπολόγιζες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο παρορμητισμός και η άμεση δράση χωρίς πολλές περιστροφές που στοχεύει κατευθείαν στο ερωτικό σου αντικείμενο σε ευνοεί αυτόν τον μήνα και μπορείς να βιώσεις το έντονο πάθος και την μεθυστική ζάλη του έρωτα , αρκεί βέβαια να μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να ανατρέξει στο παρελθόν και στο τι υπήρχε κάποτε, αλλά να έχεις το βλέμμα σου εστιασμένο καθαρά σε αυτό που υπάρχει τώρα και στο μέλλον. Αν είσαι μόνος λοιπόν και σε αναζήτηση συντρόφου, είναι μια δυναμική περίοδος γεμάτη ευκαιρίες που καλό είναι να μην χάσεις. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ο μήνας σε βοηθά να βιώσεις την ευτυχία και την αγάπη με το ταίρι σου και μπορείς να προτείνεις ιδέες που θα σας ανανεώσουν. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.