astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δημιουργικών σχεδίων και φιλοδοξιών και τώρα έχεις την ορμητικότητα να κυνηγήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά και να κάνεις φίλους που θα φανούν δυναμικά χρήσιμοι στο άμεσο μέλλον. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα υποσυνειδήτου και αυξάνει το άγχος σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου και να δράσεις βαθύτερα, καθαρίζοντας την ψυχή σου, προσέχοντας παράλληλα τους κρυφούς εχθρούς που δρουν πίσω από την πλάτη σου.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα που σε κάνουν να αγχώνεσαι ακόμη περισσότερο και να επηρεάζουν την ψυχολογική σου ισορροπία, αλλά και την αισθηματική σου ζωή. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από το ζώδιό σου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φέρνει την ψυχική ανάταση που χρειάζεσαι μέσα από πιο ξεκάθαρες και δομημένες σκέψεις και αποφάσεις που παίρνεις τώρα με μεγαλύτερη σιγουριά και με περισσότερα δεδομένα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή καθώς θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις μια βαθιά βουτιά στο υποσυνείδητό σου αντιμετωπίζοντας κρυφές σκέψεις και φοβίες σου. Είναι μια καλή περίοδος για να αποτανθείς σε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να διαχειριστείς τους φόβους σου, αλλά και να θέσεις τις βάσεις για μια καλύτερη αντιμετώπιση των κρυφών σου εχθρών.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, ενώ παράλληλα φέρνει άγχος στην καθημερινότητα στην εργασία σου. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε ωθεί να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να θέσεις στόχους που μπορείς να πραγματοποιήσεις άμεσα και αποτελεσματικά, αν και θα πρέπει να προσέξεις πιθανές παγίδες και υποσχέσεις άλλων που τελικά δεν γίνονται πραγματικότητα ή το να υπερεκτιμήσεις τις δικές σου δυνατότητες στο τώρα και να κάνεις κινήσεις που δεν μπορείς τελικά να τις προχωρήσεις και να έχεις την έκβαση που επιθυμείς. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ευνοούνται και σιγά-σιγά εμφανίζονται ευκαιρίες που θα κάνουν το πορτοφόλι σου να παχύνει αρκετά. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η καθημερινότητα της ζωής και οι ευθύνες σε καταβάλλουν και σε κάνουν να χάνεις λίγο από την σπίθα του έρωτα και την ανεμελιά του φλερτ και του ερωτικού παιχνιδιού, αλλά αυτό το συνειδητοποιείς αρκετά νωρίς μέσα στον μήνα και αποφασίζεις να δώσεις χώρο, χρόνο και ενέργεια στον αισθηματικό τομέα και να ανεβάσεις την ψυχολογία σου μέσα από καινούργιες επαφές και γνωριμίες που μπορεί να έχουν φιλικό χαρακτήρα αρχικά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθούν. Αν βρίσκεσαι σε σταθερή σχέση, η περίοδος είναι κάπως περίεργη καθώς η άλλη πλευρά κρατά χαμηλούς τόνους και ίσως να σου κρύβει πράγματα ή να κινείται με τέτοιο τρόπο που φαίνεται ότι υποσκάπτει την ισορροπία της σχέσης. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.