astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας. Αυξάνεται το άγχος σου και τρέχεις να προλάβεις εκκρεμότητες. Δεν πρέπει να είσαι βιαστικός γιατί θα υπάρξουν λάθη και χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτικός με την υγεία σου. Η επιρροή μπορεί να είναι πολύ δημιουργική και αποτελεσματική αν την χειριστείς σωστά! Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα σταθερών σχέσεων και συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Τώρα η δράση στοχεύει σε ξεκαθαρίσματα και από τις δυο πλευρές και διεκδικείς με άμεσο τρόπο και χωρίς περιστροφές αυτό που έχεις βάλει στόχο.  

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σταθερή σου σχέση και είναι περίοδος που χρειάζεται να ανατρέξεις στο παρελθόν για να βρεις τις λύσεις ή τις απαντήσεις που χρειάζονται τώρα. Ταυτόχρονα τα οικονομικά σου περνάνε από σκαμπανεβάσματα, κάτι που σε κάνει να αγχώνεσαι. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά και μπορείς να βρεις λύσεις γύρω από εκκρεμότητες προς τρίτους, αν και το άγχος σου αυξάνεται και χρειάζεται να κάνεις προσαρμογές για να έρθουν οι λύσεις. Το ίδιο ισχύει και για την σταθερή σου σχέση όπου χρειάζεται να βάλεις νερό στο κρασί σου για να μπορέσει να βρεθεί κοινό έδαφος επαφής και επικοινωνίας με τον σύντροφο.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.  

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου γίνεται απέναντί σου και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει τον δρόμο σου μέσα από σημαντικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας σε βάζει σε διαδικασία να ελέγξεις και να αναθεωρήσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με μια πιθανή αναπροσαρμογή ευθυνών και καθηκόντων. Η περίοδος φέρνει ευκαιρίες πάντως για εξέλιξη και το πελατολόγιό σου μπορεί να μεγαλώσει μέσα από μια πιο στοχευμένη και συνεχόμενη δράση καθημερινά. Στα οικονομικά σου θέματα χρειάζεται να είσαι λίγο προσεκτικός και υπομονετικός ακόμη, ίσως γιατί τώρα κάνεις μια σημαντική επένδυση για το μέλλον και χρειάζεται να περιορίσεις έξοδα από άλλες πλευρές. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αναδρομή της Αφροδίτης επηρεάζει σαφώς την σταθερή σου σχέση και αυτός ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν που πρέπει τώρα να λυθούν για να μπορέσεις να συνεχίσεις μπροστά θετικά και με αγάπη, διαφορετικά τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο εσύ δεν τα αντιμετωπίζεις και δεν τα τακτοποιείς. Ο σύντροφος αυτή την περίοδο σε έχει μεγαλύτερη ανάγκη από αυτό που νομίζεις και καλείσαι να προσπαθήσεις να κάνεις μια καινούργια αρχή στην σχέση σου και να θέσεις καλύτερες βάσεις για το μέλλον και την πορεία σας. Αν είσαι μόνος και προς αναζήτηση συντρόφου, υπάρχουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που όμως θα πρέπει να τις εξετάσεις λεπτομερώς πριν αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να βρεις μπροστά σου ένα κομμάτι από το παρελθόν σου που ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.