astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο κυβερνήτης σου θα παραμείνει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικά και υπάρχει άγχος και ένταση γύρω από οικονομικές απολαβές ή ακόμη και διεκδίκηση που χρειάζεται να κάνεις. Οι συνθήκες ευνοούν το να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου στους άλλους, αλλά κυρίως στον εαυτό σου. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα επικοινωνίας και επαφής με το περιβάλλον σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου, ενώ αυξάνει τις πιθανότητες εντάσεων και διενέξεων με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το άμεσο περιβάλλον σου και προβληματίζεσαι σε σχέση με τις διαθέσεις ενός γείτονα ή κάποιου στενού συγγενή, ενώ παράλληλα κάνεις δεύτερες σκέψεις γύρω από μια μετακίνηση ή μια συνάντηση, ίσως εξαιτίας οικονομικού παράγοντα. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα σπιτιού και οικογενειακής αρμονίας και τώρα θέλεις να έρθεις πιο κοντά, να ανοιχτείς και να μοιραστείς σκέψεις ή και αποφάσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ειδικότερα αν πρόκειται για θέματα ακίνητης περιουσίας και σημαντικών αγοραπωλησιών. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα επικοινωνίας και συναναστροφής με το άμεσο περιβάλλον σου ή κάποιον στενό σου συγγενή, ενώ παράλληλα μπορείς να αρχίσεις να σχεδιάζεις κάτι που έχει να κάνει με μετακίνηση ή με μάθηση. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει τα μεγάλα σου όνειρα και τις προσδοκίες σου, ωθώντας σε να κάνεις αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις που σχετίζονται με την γενικότερη φιλοσοφία που έχεις για την ζωή. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ  τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις .

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από συζητήσεις και επαφές που κάνεις αυτόν τον μήνα αρχίζεις και διαμορφώνεις νέες ιδέες και το όραμα σου αλλάζει γύρω από τα επαγγελματικά σου και την κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις στην καριέρας σου, με αποτέλεσμα να επανεξετάζεις και να αναδιαμορφώνεις την τακτική που εφαρμόζεις έως τώρα και να έχεις διαφορετικά και πολύ θετικότερα αποτελέσματα. Από την άλλη όμως τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή αυτόν τον μήνα, καθώς είτε μέσα από παρορμητικές αγορές είτε μέσα από απρόβλεπτα έξοδα, το πορτοφόλι σου από κάπου χάνει... Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η διάθεση ανεβαίνει και ταυτόχρονα οι ευκαιρίες για φλερτάρισμα και παιχνίδι αυξάνονται. Είναι μια περίοδος που αν είσαι μόνος και αναζητάς μια καινούργια αρχή, μπορείς να βρεις κάτι που σε ικανοποιεί και μάλιστα οι γνωριμίες που κάνεις μπορεί να φανούν ιδιαίτερα δυνατές και να σε οδηγήσουν σε κάτι πολύ πιο σοβαρό μετά. Αν είσαι ήδη σε σχέση, το διάστημα σε ευνοεί και μπορείς να αναζωπυρώσεις το πάθος που αναγκαστικά χάνεται λίγο μέσα από τον χρόνο και την καθημερινή τριβή και να ζήσεις ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Βέβαια, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στον τομέα της επικοινωνίας σου, πράγμα που μπορεί να δυσκολέψει την έκφραση συναισθημάτων ή να φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις που θίγουν άλυτα ή μπλοκαρισμένα θέματα που σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, πράγμα που μπορεί και να δυσκολέψει κάπως τις αισθηματικές σχέσεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αντισταθείς στην παρόρμηση να κρατήσεις κρυφές τις σκέψεις σου και να μιλήσεις ανοιχτά. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.