astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα επαφής με το άμεσο περιβάλλον σου, επικοινωνίας και μετακινήσεων. Υπάρχει βιασύνη και υπερβολή και καλό είναι να προσέξεις σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Οι σχέσεις σου επίσης με αδέλφια και στενούς συγγενείς μπορεί να σε προβληματίσουν μέσα από εντάσεις που προκύπτουν ή εξαιτίας τις απόλυτης στάσης που κρατάνε κάποια πρόσωπα από το στενό σου οικογενειακό περιβάλλον. Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του ενεργοποιεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή γαλήνη και αρμονία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου, δημιουργώντας την ανάγκη να δράσεις έτσι ώστε να φέρεις τις ισορροπίες που λείπουν. Η περίοδος φέρνει κινητικότητα σε θέματα ακίνητης περιουσίας και σημαντικών αγοραπωλησιών και είναι μια στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να δράσεις στοχευμένα προς όφελός σου.

Ο κυβερνήτης σου παραμένει ανάδρομος μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές σχέσεις, το σπίτι, τα έξοδα που χρειάζονται για την διατήρηση ενός ικανοποιητικού επιπέδου διαβίωσης και δεν είναι απίθανο να προκύψουν στην οικογενειακή σου ζωή θέματα από το παρελθόν που νόμιζες ότι τα έχεις αφήσει πίσω. Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα δημιουργικότητας, σχεδίων και παιδιών και σου δίνει ιδέες και λύσεις γύρω από το πώς μπορείς να κινηθείς καλύτερα έτσι ώστε να απολαύσεις αυτό που έχει να σου προσφέρει η ζωή, ενώ γίνεσαι πιο ανοιχτός και επικοινωνιακός στο φλερτ και οι επαφές σου είναι πιο παιχνιδιάρικες τώρα.  Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  

Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
    
ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  
Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου για να θέσεις καινούργιες βάσεις στο σπίτι και την οικογένεια κάνοντας έτσι ένα καινούργιο ξεκίνημα και βελτιώνοντας πρακτικά τις καταστάσεις και τις σχέσεις.  Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την τις επαγγελματικές σου επιτυχίες και την καριέρα σου και σε καλεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας δίνει πολλές ευκαιρίες για να επεξεργαστείς θέματα και εκκρεμότητες που σε απασχολούν στην εργασία σου και φέρνει ιδιαίτερη κινητικότητα με εξελίξεις που μπορεί και να σε αναγκάσουν να πάρεις ρίσκα και να τολμήσεις να κάνεις το βήμα που σκέφτεσαι καιρό. Οι ισορροπίες αυτή την περίοδο ανάμεσα στο επάγγελμα και την οικογένεια είναι εύθραυστες και καλείσαι να δώσεις χρόνο και προσοχή και στο σπίτι. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ανάδρομη Αφροδίτη στην βάση του ηλιακού σου ωροσκοπίου σαφώς και δεν φωτογραφίζει μια ήρεμη και αρμονική περίοδο στην αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα μάλιστα αν συγκατοικείς με το ταίρι σου ή βρίσκεσαι σε γάμο. Είναι ένα διάστημα που επανεξετάζεις τις συνθήκες που επικρατούν στα αισθηματικά σου και το μυαλό σου μπορεί να τρέχει στο παρελθόν και σε καλύτερες καταστάσεις που βίωνες κάποτε ή ακόμη και να έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα στην σχέση που νόμιζες ότι είχαν λυθεί, αλλά τελικά ζητάνε ακόμη την προσοχή σου. Στα θετικά της περιόδου είναι ότι μπορείς να αντιληφθείς πολύ πιο άμεσα και ξεκάθαρα τα ζητήματα και να επικοινωνήσεις συζητώντας και θέτοντας συγκεκριμένα όρια που καλύπτουν και τις δυο πλευρές, χωρίς αυτή την φορά να αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.