astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ - ΓΕΝΙΚΑ  
Ο Δίας έχει φρεσκοπεράσει πλέον στους Ιχθύς και κάνει την διέλευσή του από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Αυτόν τον μήνα η ευνοϊκή του επίδραση αγγίζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Διάβασε περισσότερα για το τι φέρνει η νέα θέση του Δία στο ζώδιό σου εδώ. Ο Κρόνος από την άλλη, ασκεί την περιοριστική του ενέργεια αυτόν τον μήνα κυρίως στους γεννημένους στο πρώτο μισό του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου. Δες περισσότερα για την επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σου εδώ.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ο Άρης θα παραμείνει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, επηρεάζοντας το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και μπορεί να αυξήσει το άγχος σου γύρω από οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα ή ακόμη και να αναταράξει αρκετά την σταθερή σου σχέση.  Από τις 24 Ιανουαρίου, ο πλανήτης της δράσης και της διεκδίκησης εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου λειτουργεί έντονα και απαιτητικά λόγω της έξαρσής του σε αυτό το ζώδιο και η διέλευσή του σε ενεργοποιεί αρκετά και σε κάνει να θέλεις να απελευθερωθείς από ιδέες και προκαταλήψεις που σε εγκλωβίζουν και να ανοίξεις έναν καινούργιο δρόμο δράσης,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σου.

Ο κυβερνήτης σου παραμένει ανάδρομος μέχρι και τις 30 Ιανουαρίου και σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου φέρνοντας καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια και διλήμματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα μεγάλα σχέδιά σου και τα όνειρα της ζωής σου ή ακόμη και σε θέματα που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το εξωτερικό ή με ανώτερες σπουδές.  Από τα τέλη του μήνα και με την ευθυδρόμηση του πλανήτη αρχίζουν σταδιακά να λύνονται τα θέματα που σε απασχόλησαν κατά την πορεία του μήνα και να βρίσκεις λύσεις.   

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και αρχίζει την διέλευσή του από τον δέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα καριέρας και υπάρχουν πολλές ειδήσεις, επικοινωνίες και δεδομένα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Προσοχή όμως, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 14, γεγονός που φέρνει εμπόδια, καθυστερήσεις και ανάγκη για αναπροσαρμογή στα παραπάνω θέματα και θα χρειαστεί να ξανασκεφτείς τις κινήσεις και τις αποφάσεις που πήρες κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Δες πώς σε επηρεάζει και τι χρειάζεται να προσέξεις στο ειδικό άρθρο εδώ. Από τις 26 του μήνα η ανάδρομη κίνηση του πλανήτη τον φέρνει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω και σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του ζωδίου σου.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα    
☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ  

Η νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2 Ιανουαρίου σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου σου και σε προτρέπει να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πρακτικά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε θέματα που σχετίζονται με ένα σου ταξίδι ή άμεσα ή έμμεσα με το εξωτερικό, όπως επίσης να ξεκινήσεις ένα εξειδικευμένο σεμινάριο ή να ασχοληθείς με τις σπουδές σου. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 18 Ιανουαρίου σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και φωτίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σου, το άμεσο περιβάλλον σου, τις μετακινήσεις σου και την σχέση σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας! Δες εδώ τις ημερομηνίες που πρέπει να προσέξεις.  εδώ 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Συζητήσεις, επαφές και επικοινωνίες γύρω από την καθημερινότητα στα επαγγελματικά σου, αλλα και σχετικά με νέες ιδέες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια καινούργια και συμφέρουσα συμφωνία γίνονται κατά την διάρκεια του μήνα, κάτι που δεν πρέπει να το φοβηθείς καθώς παρουσιάζονται και στο μέλλον καινούργιες ευκαιρίες που σε οδηγούν πιο κοντά σε ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ή σε μια θέση που σε καλύπτει. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να προλάβεις εσύ τις εξελίξεις!

ΕΡΩΤΙΚΑ
Οι σκέψεις σου γύρω από το τι έχεις ανάγκη αυτή την περίοδο στην αισθηματική σου ζωή αλλάζουν και αυτό μπορεί να σε μπερδεύει και να δυσκολεύεσαι να εκφράσεις πρακτικά τις ανάγκες σου και τα συναισθήματά σου προς το αγαπημένο σου πρόσωπο ή την σταθερή σου σχέση με αποτέλεσμα η περίοδος να σε δυσκολεύει κάπως την ομαλή ροή στα αισθηματικά θέματα και να κινείσαι περισσότερο προς την κατεύθυνση της απομόνωσης και του κλεισίματος, παρά προς το μοίρασμα και την ουσιαστική επικοινωνία. Το καλό είναι ότι μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη νωρίς μέσα στον μήνα και έτσι να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, ποια όρια και αρχές να διατηρήσεις και ποιους περιορισμούς που θέτεις στον εαυτό σου να ξεπεράσεις. Θέλεις συγκεκριμένες λεπτομέρειες; Η σχέση προχωρά θετικά ή τα εμπόδια υπερισχύουν; Κάνεις αυτή την μοιραία γνωριμία; Κάλεσε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και μάθε τα πάντα για σένα και το ταίρι σου.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.