astropedia.gr

Γενική εικόνα
Με τον Ουρανό να διελαύνει από τον Κριό και τον 2ο ηλιακό σου οίκο από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 6 Μαρτίου, εκσυγχρονίζεις το ευρύτερο σύστημα των αξιών σου και προσπαθείς να αποβάλεις οριστικά πεπαλαιωμένες και συντηρητικές αρχές στις οποίες συνήθιζες να πιστεύεις ακράδαντα κατά το παρελθόν. Δεν αποκλείονται ξαφνικά έσοδα ή απροσδόκητες δαπάνες.

Ωστόσο, στις 6/3 ο Ουρανός εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο ηλιακό σου οίκο, όπου και παραμένει μέχρι το τέλος του έτους. Έτσι, είναι πιθανά κάποια ασυνήθιστα περιστατικά κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή άλλων μετακινήσεων. Ως εκ τούτου, καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν οδηγείς. Το πνεύμα σου αναμένεται να είναι ανήσυχο, έτσι μπορεί να μπεις στη διαδικασία να μελετήσεις ασυνήθιστα ή εναλλακτικά γνωστικά αντικείμενα όπως η Αστρολογία.

Γενικά, με τον Δία στον Τοξότη και στο Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 1/1 μέχρι τις 2/12, προσπαθείς με ιδιαίτερο ενθουσιασμό να σχεδιάσεις τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην προσωπική σου ολοκλήρωση. Η εικόνα σου προς τα έξω βελτιώνεται σημαντικά και αποκτάς δημοσιότητα και καλή φήμη.

Τέλος, οι διελεύσεις του Κρόνου και του Πλούτωνα από τον 11ο ηλιακό σου οίκο για ακόμη μία χρονιά σου δημιουργούν την ανάγκη να προβείς σε ένα γενναίο και δυναμικό «ξεσκαρτάρισμα» στον τομέα της φιλίας, κρατώντας πλάι σου εκείνα μόνο τα πρόσωπα τα οποία σε κατανοούν και σου ταιριάζουν σε επίπεδο ιδιοσυγκρασίας και νοοτροπίας.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καριέρα και επαγγελματικά
Γενικότερα, με τον Δία στον 10ο ηλιακό σου οίκο από τις αρχές του έτους μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην επιτρέψεις στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και στον παρορμητισμό σου να επηρεάσουν τις επαγγελματικές αποφάσεις και επιλογές σου.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα 7/1-4/2 η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη. Ως εκ τούτου, η σχέση σου με τα αφεντικά σου μοιάζει καλύτερη από ποτέ. Κάποια γυναίκα σε υποστηρίζει και προσπαθεί να σε προωθήσει, ενώ ο τομέας της καριέρας μοιάζει να σου προσφέρει χαρά και ικανοποίηση.

Ωστόσο, στις 21/1, λόγω της Ολικής Σεληνιακής Έκλειψης στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, βιώνεις μια απροσδόκητη αλλαγή στον εργασιακό τομέα (πχ αλλαγή πόστου), η οποία τελικά αποδεικνύεται ευνοϊκή για εσένα και προς όφελός σου.

Κατά το χρονικό διάστημα 10/4-11/8 ο Δίας κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, ένα παρελθοντικό επαγγελματικό ζήτημα έρχεται για κάποιο λόγο ξανά στην επιφάνεια. Καλείσαι, λοιπόν, να το διαχειριστείς προσεκτικά και κατάλληλα, προκειμένου να διατηρήσεις το καλό επαγγελματικό σου προφίλ. Επίσης, μπαίνεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και τις φιλοδοξίες σου.

Μάλιστα, στις 1/8, με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και στον 6ο ηλιακό σου οίκο, αποφασίζεις να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις και παράγεις έργο.

Τέλος, στις 26 Νοεμβρίου, χάρη στη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, μπορεί να σου γίνει πρόταση για κάποια ηγετική θέση (είτε στην τωρινή σου εργασία είτε σε άλλο εργασιακό περιβάλλον). Αν δεχτείς, ο ρόλος σου θα είναι να εποπτεύεις, να ελέγχεις, να οργανώνεις και να αξιολογείς άλλους ανθρώπους, οι οποίοι θα εργάζονται ως υφιστάμενοί σου.

Σπίτι και οικογένεια
Με τη διέλευση του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων και το Ναδίρ του ηλιακού σου χάρτη κατά τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος 31/3-16/5, η κατάσταση στο σπίτι είναι κάπως τεταμένη. Τα μέλη της οικογένειάς σου για κάποιο λόγο σου προκαλούν εσωτερική ένταση και εκνευρισμό. Μάλιστα, δεν αποκλείονται συγκρούσεις και καβγάδες.

Στις 3 Ιουνίου, χάρη στη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, φαίνεσαι αποφασισμένος να πραγματοποιήσεις ένα νέο, δυναμικό ξεκίνημα στη σχέση σου με την οικογένειά σου. Έτσι, τοποθετείς τον εγωισμό σου στο περιθώριο και καταβάλλεις προσπάθειες προκειμένου να επαναφέρεις την αρμονία και την ηρεμία στο σπίτι σου.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου 9/6-3/7 η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, περνάς όμορφες στιγμές στο σπίτι μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι προσπάθειές σου μοιάζουν να έπιασαν τόπο και ο ίδιος απολαμβάνεις την οικογενειακή θαλπωρή.

Στις 12 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, φέρνει ξαφνικά στην επιφάνεια ένα ζήτημα που σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σου, το οποίο σε αναστατώνει.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία
Στις 6 Μαρτίου, η Νέα Σελήνη, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί την επιθυμία να ανανεωθείς τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό επίπεδο.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της περιόδου 5/3-28/3 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου, αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν και δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις μαζί τους, γεγονός το οποίο σε θλίβει και σε απογοητεύει.

Γενικά, από τις 21 Ιουνίου έως τις 27 Νοεμβρίου ο κυβερνήτης σου (Ποσειδώνας) κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, για κάποιο λόγο αισθάνεσαι μπερδεμένος και αυτό αντανακλάται στους γύρω σου. Μάλιστα, νιώθεις ότι αυτός ο κόσμος δεν σου ταιριάζει και ότι θα έπρεπε να έχεις γεννηθεί σε άλλη εποχή. Επίσης, χαρακτηρίζεσαι από εσωστρέφεια, αναποφασιστικότητα και αναβλητικότητα.

Στις 15 Αυγούστου, λόγω της Πανσελήνου η οποία πραγματοποιείται στον Υδροχόο και στον 12ο ηλιακό σου οίκο, ξαφνικά σου «γεννιέται» ο φόβος ότι θα μείνεις μόνος ή ότι οι γύρω σου θα σε εξαπατήσουν και θα σε προδώσουν.

Τέλος, στις 14/9 η Πανσέληνος, η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, σε κάνει να αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εγώ» και του «εμείς». Ως εκ τούτου, νιώθεις την επιθυμία να εξισορροπήσεις 2 σημαντικές σου ανάγκες: (α) την ανάγκη σου για αυτονομία με (β) την ανάγκη σου για αρμονικές και στενές διαπροσωπικές σχέσεις.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019