astropedia.gr

Γενική εικόνα
Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 6 Μαρτίου ο Ουρανός θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και στον 10ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου αναμένεται να αλλάξουν …και οι εν λόγω αλλαγές πιθανώς θα είναι απρόσμενες και αιφνιδιαστικές. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ξαφνική δημοσιότητα. Γενικά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ουρανού από το Ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου οι άλλοι θα σε βλέπουν ως μια εναλλακτική, αντισυμβατική προσωπικότητα. Ωστόσο, ο ίδιος μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη να επαναστατήσεις ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας.

Στις 6/3/2019 ο Ουρανός εισέρχεται στον Ταύρο (όπου και πρόκειται να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς) και στον 11ο ηλιακό σου οίκο. Ως αποτέλεσμα της προαναφερθείσας διέλευσης, είναι πιθανό να αποστασιοποιηθείς ξαφνικά από διάφορα φιλικά σου πρόσωπα για τα οποία αισθάνεσαι ότι εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος. Επιπλέον, μπορεί να σου γεννηθεί η ανάγκη να προσφέρεις ανθρωπιστικό έργο, στο πλαίσιο κάποιου σωματείου. Γενικά, αναμένεται να επιδιώξεις να ενταχθείς σε ομάδες με τα μέλη των οποίων θα σας συνδέουν τα κοινά ενδιαφέροντα και η κοινή ιδεολογία.

Με τον πλανήτη της επέκτασης και της τύχης (Δία) στον 6ο ηλιακό σου οίκο από τις 1/1 μέχρι τις 2/12, σου δίνεται η δυνατότητα να διευθετήσεις (κατά τρόπο αποτελεσματικό) πρακτικά ή διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Αν χρειαστεί να μπεις στη διαδικασία κάποιας θεραπείας, το πιθανότερο είναι ότι θα πετύχει. Επιπρόσθετα, μπορεί να αντλήσεις ιδιαίτερη ικανοποίηση από τα κατοικίδια ζώα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Προσπάθησε να αποφύγεις τυχόν υπερβολές, καταχρήσεις καθώς και τη γενικότερη ροπή σου προς την καλοζωία, καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποστείς αρνητικές συνέπειες σε ό,τι αφορά την υγεία σου.

Ειδικότερα, στις 2/7 (λόγω της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου) καλείσαι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με την υγεία σου. Επίσης, μπορεί για κάποιο λόγο η αυτοπεποίθησή σου να μειωθεί δραματικά, ενώ δεν αποκλείεται να σου γεννηθεί η επιθυμία να αλλάξεις ριζικά την εμφάνισή σου.
Το χρονικό διάστημα μεταξύ 19/7 και 1/8 ο Ερμής θα κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου. Έτσι, αναμένονται μια σχετική δυσκολία στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου, εσωστρέφεια και ανάγκη για ενδοσκόπηση. Προσπάθησε να είσαι προσεκτικός όταν εκφράζεσαι (προφορικά ή γραπτά), προκειμένου να αποφύγεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Στις 2/12 ο Δίας εισέρχεται στον Αιγόκερω και στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να συνάψεις μια νέα γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε μια σημαντική και ενδιαφέρουσα σχέση.

Τέλος, με τον Ποσειδώνα να διελαύνει από τον 9ο οίκο του ηλιακού σου χάρτη για ακόμη μία χρονιά, σου γεννιέται η επιθυμία να «δραπετεύσεις» από την καθημερινότητά σου, πραγματοποιώντας μακρινά ταξίδια…είτε αληθινά είτε με το νου σου. Η διαίσθησή σου μοιάζει ενεργοποιημένη αλλά εκδηλώνεται κυρίως μέσω των ονείρων σου, τα οποία ενίοτε μπορεί να είναι προφητικά.

Μην βασίζεσαι σε φήμες και σπάσε τα δεσμά που σε κρατούν αιχμάλωτο στις αμφιβολίες σου... Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Καριέρα και επαγγελματικά
Ο Δίας θα διελαύνει από το ζώδιο του Τοξότη και τον 6ο ηλιακό σου οίκο κατά το χρονικό διάστημα 1/1-2/12. Ως εκ τούτου, η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητά σου θα είναι γενικά αυξημένες. Επίσης, θα δουλεύεις αρκετές ώρες, ενώ κατά διαστήματα θα σου παρουσιάζονται διάφορες εργασιακές ευκαιρίες, τις οποίες καλείσαι να διακρίνεις και να αξιοποιήσεις.

Ειδικότερα, κατά την περίοδο 1/1-14/2 ο Άρης διελαύνει από τον 10ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, αφιερώνεις αρκετό χρόνο και αρκετή ενέργεια στα επαγγελματικά σου ζητήματα και εμφανίζεσαι ιδιαίτερα διεκδικητικός, αποφασιστικός και φιλόδοξος. Ωστόσο, μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με διάφορες μορφές εξουσίας (προϊστάμενους ,εργοδότες κτλ).

Στις 5/4 η Νέα Σελήνη στον Κριό και στο Ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη σου δημιουργεί μια αβυσσαλέα επιθυμία για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και σε βάζει στη διαδικασία να προσδιορίσεις εκ νέου τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Στις 17 Ιουνίου η Πανσέληνος στον Τοξότη και στον 6ο ηλιακό σου οίκο σου φέρνει ένα απροσδόκητο συμβάν εντός του εργασιακού σου χώρου, το οποίο σε ταράζει και σε εκνευρίζει.

Το χρονικό διάστημα 10/4-11/8 ο Δίας κινείται σε ανάδρομη τροχιά στον 6ο ηλιακό σου οίκο, Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να σου γίνουν επαγγελματικές προτάσεις από παλιούς εργοδότες σου.

Στις 14 Οκτωβρίου η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού θέτει σε κίνδυνο το κύρος και τη δημόσια εικόνα σου, που μοιάζουν να απειλούνται από κάποιο σκάνδαλο εντός του επαγγελματικού σου χώρου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δεχτείς επιπλήξεις από πρόσωπα που κατέχουν θέσεις κύρους και εξουσίας, εξαιτίας κάποιου λάθους στη δουλειά σου.

Τέλος, στις 26 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη σου δημιουργεί στιγμιαία την επιθυμία να αλλάξεις δουλειά.

Σπίτι και οικογένεια

Στις 21/3 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στο Ναδίρ του ηλιακού σου ωροσκοπίου σε κάνει να αισθάνεσαι ότι η οικογενειακή σου ζωή δεν σε ηρεμεί, απεναντίας σου δημιουργεί νεύρα, πίεση και άγχος. Παρόμοια συναισθήματα σου προκαλεί περίπου ένα μήνα μετά (και συγκεκριμένα στις 19/4) η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ίδιο ζώδιο.

Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου του 2019, με τον Ερμή στον Ζυγό (από τις 14/9), την Αφροδίτη στον Ζυγό (από τις 14/9), τον Ήλιο στον Ζυγό (Φθινοπωρινή Ισημερία στις 23/9) και τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό (και στον 4ο ηλιακό σου οίκο) στις 28/9, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και στην οικογένεια. Βιώνεις όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ σου γεννιέται η επιθυμία να αλλάξεις διακόσμηση, να ανακαινίσεις το σπίτι σου, να μετακομίσεις ή να προσθέσεις ένα νέο μέλος στην οικογένειά σου (ενδεχομένως ένα παιδί). Η σχέση σου με τους γονείς σου βελτιώνεται σημαντικά.

Τέλος, κατά το χρονικό διάστημα 4/10-19/11 ο Άρης θα διελαύνει από το ζώδιο του Ζυγού και τον 4ο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, δεν αποκλείονται καβγάδες στο σπίτι.

Εσωτερική κατάσταση και ψυχολογία

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου μεταξύ 16/5 και 2/7, τα νεύρα, ο παρορμητισμός, η επιπολαιότητα, η βιασύνη και η ανταγωνιστική σου διάθεση έρχονται στο προσκήνιο.

Στις 2/7 η Ολική Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου σου δημιουργεί την ανάγκη για δραστικές αλλαγές, ενώ απροσδόκητα περιστατικά μοιάζουν να επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

Ευτυχώς, στις 3/7 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου (όπου και παραμένει μέχρι τις 28/7), φέρνοντάς σου ηρεμία, ισορροπία και εσωτερική αρμονία.

Ωστόσο, στις 17/7, με τη Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Αιγόκερω-Καρκίνου, αισθάνεσαι «διχοτομημένος» μεταξύ του «εμείς» και του «εγώ».
Και σαν να μην έφτανε αυτό…το διάστημα 19/7-1/8 ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη τροχιά στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν όσο και όπως θα ήθελες.


Μίλησε τώρα με τους καλύτερους αστρολόγους, στη πιο οικονομική γραμμή προβλέψεων: Προμηθεύσου την ASTRACARD στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα και ΕΛΤΑ της χώρας www.astracard.gr
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 19 108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 
 
Δείτε επίσης: Ερωτικές προβλέψεις για το 2019