astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Η οικογένεια και το σπίτι σε απασχολούν αρκετά, ένα καινούργιο κεφάλαιο πάει να ξεκινήσει σε αυτόν τον τομέα και εσύ χρειάζεται να λάβεις υπόψη σου πολλές λεπτομέρειες που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά και λόγω βιασύνης της αγνοείς ή δεν τις αντιλαμβάνεσαι. Η διέλευση της Αφροδίτης μπορεί όμως να σε βοηθήσει να ομαλοποιήσεις τις καταστάσεις και να δώσεις λύσεις στα πρόσωπα που είναι κοντά στην καρδιά σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Η προτεραιότητές σου αλλάζουν αυτές τις μέρες και εστιάζεσαι αρκετά στο πώς αισθάνεσαι και στο πώς εκφράζεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες με τον καλύτερο και πιο αυθεντικό τρόπο. Η αισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και το φλερτ είναι ο γλώσσα επικοινωνίας αυτές τις μέρες.  Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή. Το παρελθόν σου ξεκαθαρίζει, μπορείς να δεις πιο καθαρά τα πράγματα και να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις, ενώ παράλληλα κάνεις ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σου κύκλο και καταλαβαίνεις ότι κάποια πρόσωπα το παίζουν φίλοι, αλλά στην δύσκολη στιγμή λείπουν. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και αυτό προαναγγέλλει μια περίοδο έντονης και αποτελεσματικής δραστηριότητας που συνδυάζει τις ανάγκες της οικογένειας με τις προσωπικές σου ανάγκες.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 ανοίγει τον κοινωνικό σου κύκλο και φέρνει καινούργιες γνωριμίες.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Οι εξελίξεις στην οικογενειακή ζωή και στο σπίτι σε εμποδίζουν να εστιάσεις στην καριέρα σου αυτή την περίοδο. Ωστόσο, αυτές οι προκλήσεις μπορούν επίσης να ξεκαθαρίσουν τους στόχους σου. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στην ανάπτυξη μιας ισορροπημένης προσέγγισης που να συμπεριλαμβάνει τόσο την οικογενειακή ζωή όσο και την επαγγελματική καριέρα σου. Με σαφείς και ορισμένους στόχους, μπορείς να διαχειριστείς αποτελεσματικά τις προκλήσεις και να προωθήσεις τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ανάπτυξη. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη του μήνα μπορεί να φέρει έντονα στο προσκήνιο την ανάγκη σου να αλλάξεις σημαντικά θέματα στο σπίτι και στην οικογένειά σου και κατ’επέκταση στο πώς θέλεις πλέον να εκφράσεις αυθεντικά και αληθινά τον εαυτό σου, πράγμα που μπορεί να επηρεάσει και τις σχέσεις σου, ειδικότερα αν είσαι παντρεμένος ή συζείς με το ταίρι σου. Ο Άρης δυναμιτίζει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο και εσύ με τον Ερμή να διελαύνει ανάδρομα από τον τέταρτο ηλιακό οίκο έχεις την ανάγκη να εκφραστείς βαθύτερα και ουσιαστικά, αλλά εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν σε αφήνουν να το κάνεις με αποτέλεσμα να κλείνεσαι λίγο περισσότερο στον εαυτό σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.