astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Είναι ένα περίεργο διάστημα κατά το οποίο δεν μπορείς ακριβώς να τοποθετηθείς ξεκάθαρα και οι σκέψεις σου διαδέχονται η μία την άλλη χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρχει λογική συνέχεια και συνοχή και αυτό σου δημιουργεί ένταση και νεύρα που καλό θα ήταν να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην ξεσπάσεις σε κοντινά σου πρόσωπα. Θέματα που έχουν να κάνουν με συγγενείς ή με μια σημαντική μετακίνηση χρειάζονται προσοχή και λεπτούς χειρισμούς.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Αυτές τις μέρες σε ενδιαφέρει πολύ το να βάλεις σε τάξη θέματα που σε απασχολούν ή εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σου και οι οποίες μπορεί και να έχουν χρονίσει. Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν μετακινήσεις, σημαντικές συζητήσεις ή κάτι που σχετίζεται με ένα στενό οικογενειακό πρόσωπο όπως ένας αδελφός.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή. Τώρα το μυαλό σου αρχίζει να ξεκαθαρίζει και μπορείς να πάρεις σωστές και ψύχραιμες αποφάσεις γύρω από τις εξελίξεις που φέρνει αυτό το δεκαήμερο στον τομέα της καριέρας. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό, πράγμα που προετοιμάζει ένα θετικό κλίμα τόσο για τα προσωπικά σου ζητήματα, όσο και για ένα ταξιδάκι που ήθελες να κάνεις καιρό.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα λειτουργεί σαν ευκαιρία για να αλλάξεις θετικά τις σχέσεις που έχεις με τα αδέλφια ή τους στενούς σου συγγενείς, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να εστιάζεσαι στην καριέρα σου, όπου μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα που πρέπει να λύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων και ξεκαθαρισμάτων στα επαγγελματικά σου και κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, οι επικοινωνίες και οι συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σου είναι κρίσιμες. Ως εκ τούτου, χρειάζεται προσοχή και περίσκεψη πριν ανακοινώσεις ιδέες και σχέδια. Η διασφάλιση ότι όλοι είναι συντονισμένοι και συμφωνούν είναι ουσιώδης για την επιτυχή υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να ανανεώσεις πρώτα τον εαυτό σου και έπειτα την αισθηματική σου ζωή καθώς μπορείς τώρα να κάνεις καινούργιες γνωριμίες μιας και ο μαγνητισμός σου αυξάνεται και το φλερτ γίνεται ένα εύκολο παιχνίδι μέσα από το οποίο μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις. Η σταθερή σου σχέση ευνοείται, καθώς τώρα μπορείς να περάσεις ευχάριστο και δημιουργικό χρόνο με το ταίρι, απολαμβάνοντας μαζί αυτό που μπορεί να προσφέρει η ζωή και η καθημερινότητά σας. Όλα καλά λοιπόν, αλλά εσύ έχεις την τάση να ανατρέχεις στο παρελθόν αυτή την περίοδο και να σε απασχολούν πράγματα που έχουν γίνει και ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει, κάτι που μπορεί να φέρει σύννεφα στην ηλιοφάνεια της ερωτικής σου ζωής. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.