astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Είναι μια περίοδος που σε κάνει να ξανασκέφτεσαι αποφάσεις και κινήσεις που έκανες στα οικονομικά σου ζητήματα και τώρα χρειάζεται να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και παράλληλα να επαναξιολογήσεις την προσωπική σου δύναμη, ταυτότητα και αξία.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Το βασικό σου μέλημα αυτές τις μέρες είναι το να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου , να μετακινηθείς, να αλλάξεις παραστάσεις και να επικοινωνήσεις με ουσιαστικό και πρακτικό τρόπο με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου ή την εκμετάλλευση ενός ταλέντου σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή και αυτό το διάστημα σου ανοίγει τους πνευματικούς σου ορίζοντες, σε βοηθά να κατασταλάξεις σε ιδέες και απόψεις που μπορείς να εφαρμόσεις πρακτικά στην ζωή σου και ο τρόπος που πλέον εκφράζεσαι και επικοινωνείς γίνεται σαφώς καλύτερος και πιο αποτελεσματικός με αποτέλεσμα να συνεννοείσαι καλύτερα με τους γύρω σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό, πράγμα που προαναγγέλλει ένα διάστημα αποφασιστικής δράσης πάνω σε θέματα που έχουν αξία και σημασία για σένα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα σου κάνει σαφές το γεγονός ότι πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά με  τα οικονομικά σου και με την αξιοποίηση των ταλέντων σου, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα, να αλλάζεις απόψεις και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα οικονομικά σου και η προσοχή σε λανθασμένες επενδύσεις είναι ζωτικής σημασίας. Πρόκειται για μια περίοδο που χρειάζεται να κάνεις επαναπροσδιορισμό και να διαχειριστείς τα μπερδέματα και τις συνεννοήσεις με τους συνεργάτες σου με προσοχή. Ο επαναπρογραμματισμός του τρόπου σκέψης και η επίδειξη διαφάνειας στις επιχειρηματικές σου σχέσεις είναι βασικά στοιχεία για την επιτυχή πλοήγησή σου μέσα σε αυτήν την επαγγελματική αβεβαιότητα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, αποκτά σοβαρότητα και πλέον χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα και κυρίως χειροπιαστά από τον σύντροφο που έχεις ή από την γνωριμία που έχεις κάνει. Ο μήνας φέρνει χαρά και ευτυχία στην σχέση που διατηρείς, ειδικότερα αν είσαι σε γάμο ή συμβιώνεις με το ταίρι, ενώ για τους αδέσμευτους η περίοδος έχει κάποιες ευκαιρίες για να γίνουν γνωριμίες που σε ενδιαφέρουν, αρκεί όμως να κρατάς μικρό καλάθι και να μην ενθουσιαστείς χωρίς να υπάρχει το κατάλληλο έδαφος. Φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τις κρατήσεις, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.