astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Είναι μια περίοδος που πολλά συμβαίνουν και σε απασχολούν, τόσο στην καθημερινότητα και την εργασία σου, όσο και σε θέματα ψυχοσωματικής υγείας. Το παρελθόν έρχεται και πάλι μπροστά σου, μέσα από ίδια πρόσωπα ή ίδιες καταστάσεις και το μυαλό σου δεν ξέρει τι άκρη να βγάλει. Δεν είναι σαφώς καλό το διάστημα για σημαντικές αποφάσεις, αλλά μάλλον για ενατένιση, παρατήρηση και περισυλλογή.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα στο ζώδιό σου.  Αυτές οι μέρες φέρνουν στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες και εσύ παρατηρείς και συλλέγεις στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις αργότερα κατά την πορεία του μήνα, ενώ η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν ένα μικρό πρότζεκτ στην εργασία σου ή ένα θέμα υγείας.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στο ζώδιό σου και την ευθυδρόμηση του Ερμή. Πολλά αρχίζουν τώρα να ξεκαθαρίζουν και μπορείς να διακρίνεις τι είναι καλό α κάνεις και τι όχι, όχι μόνο σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας, αλλά και γενικότερα με πρωτοβουλίες που ήθελες να πάρεις, αλλά δεν μπορούσες μέχρι τώρα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και με αυτόν τον καινούργιο πλανητικό συσχετισμό προλογίζεται μια περίοδος για σένα που βελτιώνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και που σου δίνει ώθηση και ενεργητικότητα στα σχέδια και στην δουλειά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα φέρνει αρκετές σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα, την εργασία σου, αλλά και την φυσική σου κατάσταση που πρέπει να προσέξεις, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 24 σε κάνει να βλέπεις τα πράγμα με άλλο μάτι, ειδικά σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η καθημερινή ροή στην εργασία σου αναταράσσεται, απαιτώντας ξεκαθαρίσματα με τους συνεργάτες σου. Ωστόσο, με επιμονή, μπορείς να σταθεροποιήσεις την κατάσταση και να ανακαλύψεις δημιουργικά σχέδια που θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Η προσαρμογή σε αυτές τις αλλαγές απαιτεί επίσης την ανάπτυξη νέων προσεγγίσεων και τη χρήση της δημιουργικότητάς σου για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με επιτυχία. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Είσαι πλέον αρκετά σοβαρός και πρακτικός σε σχέση με την συναισθηματική σου ενέργεια και το πώς την επενδύεις ή πώς την ξοδεύεις και δεν θέλεις να χάνεις χρόνο στο παιχνίδι των σχέσεων που βασίζεται μόνο γύρω από το κυνήγι και την επικράτηση. Αυτόν τον μήνα είσαι πιο ανοιχτός και πιο επικοινωνιακός με τον σύντροφο και αυτός επίσης μαζί σου, πράγμα που είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συζητήσετε άμεσα και πρακτικά τα θέματα που σας απασχολούν στην σχέση και να βρείτε λύσεις από κοινού. Το αποτέλεσμα βέβαια θα κριθεί όχι αμέσως, αλλά από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, αφού πρώτα ξεπεράσεις τον σκόπελο που προβάλει ο ανάδρομος Ερμής. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.