astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Η περίοδος φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά θέματα στον επαγγελματικό σου τομέα και χρειάζεται τώρα να πάρεις σοβαρες αποφάσεις καθώς βλέπεις ένα μεγάλο κεφάλαιο να κλείνει. Ο ανάδρομος σου ζητά να μην επαναλάβεις λάθη του παρελθόντος ενώ η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις τις λύσεις αλλά και την υποστήριξη που σου λείπουν.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.Οι προτεραιότητά σου τώρα είναι να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου και να δικτυωθείς καλύτερα προσωπικά ή και επαγγελματικά ώστε να βρεις έμπρακτα την βοήθεια που χρειάζεσαι στην υλοποίηση των στόχων σου.  Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν την καριέρα σου ή την κοινωνική σου θέση.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή και σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και να δρομολογήσεις τις κινήσεις σου στα επαγγελματικά σου θέματα, ενώ παράλληλα οι ημέρες αυτές σου δίνουν και ευκαιρίες να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την καθημερινότητά σου κάνοντας πράγματα που σου αρέσουν. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και για σένα προλογίζεται ένα διάστημα ευχάριστων επαφών, βελτίωσης των αισθηματικών σου και επαγγελματικής δράσης.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα επηρεάζει την δημόσια εικόνα σου και την καριέρα σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να θες να μοιραστείς περισσότερα με τον ταίρι σου παρά τις όποιες διαφωνίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η επαγγελματική εξέλιξή σου απαιτεί μεγάλες αλλαγές σε αυτόν τον σημαντικό μήνα. Είναι καιρός να λάβεις σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσεις σε αναθεωρήσεις των επαγγελματικών σου στόχων. Ο οραματισμός παίζει καίριο ρόλο σε αυτήν τη διαδικασία. Εστίασε στις προκλήσεις ως ευκαιρίες για να αναπτύξεις νέους τρόπους δράσης και να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Με τον κατάλληλο οραματισμό, μπορείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να προχωρήσεις προς την επιτυχία. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Μια φιλία μπορεί να αρχίζει να μετατρέπεται αυτόν τον μήνα σταδιακά σε κάτι περισσότερο και αυτό να δημιουργήσει προβλήματα και σκέψεις τόσο στην μεταξύ σας σχέση, όσο και στις γενικότερες ισορροπίες που υπήρχαν μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι ιδανική για να φύγεις κάπου μακριά με το ταίρι σου και να απομονωθείτε από την πολύβουη καθημερινότητα της ζωής και των ευθυνών ώστε να απολαύσετε μαζί τον χρόνο, την αγάπη και την ουσιαστική επαφή. Και αυτό γιατί σε γενικές γραμμές, ο μήνας δεν είναι ο ιδανικότερος για την αισθηματική σου ζωή καθώς πολλά είναι τα θέματα που σε απασχολούν και σου ζητούν την προσοχή και την ενέργειά σου στον επαγγελματικό τομέα, οι φιλοδοξίες σου σού ζητάνε χρόνο και η πεζή ζωή με τις υποχρεώσεις της τρέχει. Τα καλύτερα έρχονται, αλλά τον επόμενο μήνα… Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.