astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Αυτό το διάστημα, η πολλαπλή ενεργοποίηση του όγδοου ηλιακού σου οίκου ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στον οικονομικό τομέα και ειδικότερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές σου εκκρεμότητες, το κλίμα μπορεί να φαίνεται ακόμη ρευστό ή ομιχλώδες, αλλά θα καταφέρεις να βρεις λύσεις και να κάνεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις που χρειάζονται.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Η προσοχή σου τώρα στρέφεται και περιστρέφεται γύρω από το νόημα των πραγμάτων και τις έννοιες που κρύβονται πίσω από αυτά με αποτέλεσμα να προσεγγίζεις τις καταστάσεις πιο φιλοσοφικά και να μην εστιάζεσαι απαραίτητα στο πώς εμφανίζονται.  Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν δάνεια, κληρονομιές ή την σεξουαλική σου ζωή.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή. Το διάστημα σε αναγκάζει να γίνεις πιο κοινωνικός, να επικοινωνήσεις ιδέες και απόψεις που επώαζαν μέσα σου το τελευταίο διάστημα με το άμεσο περιβάλλον σου, οι μετακινήσεις σου αυξάνονται, όπως και οι επικοινωνίες σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό εγκαινιάζοντας ένα διάστημα προμελετημένων κινήσεων και πλάγιας επιρροής με σημαντικά αποτελέσματα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα σε φέρνει αντιμέτωπο με σοβαρές αποφάσεις που χρειάζεται να παρθούν στα οικονομικά σου ή με κάποια σημαντική απώλεια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να θέλεις να μιλήσεις και να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα με τα κοντινά σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτό το διάστημα η ανάγκη για σημαντικές αποφάσεις είναι επιτακτική και η περίοδος απαιτεί αποφασιστικότητα. Τα ξεκαθαρίσματα είναι αναγκαία για να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ η υπομονή αποτελεί αναγκαίο εργαλείο κατά την προσπάθεια αντιμετώπισης των προκλήσεων. Με σθεναρότητα και σύνεση μπορείς να αντιμετωπίσεις τις οικονομικές δυσκολίες και να αναζητήσεις λύσεις για να προχωρήσεις μπροστά. Οι στρατηγικές αποφάσεις που λαμβάνονται με σύνεση και επιμονή μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομική επιτυχία στο μέλλον. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η έκλειψη του μήνα μπορεί να προβληματίζει το ταίρι σου αρκετά και δημιουργεί ψυχολογικά και φοβίες που δεν τις συζητά και δεν τις μοιράζεται μαζί σου, ενώ ταυτόχρονα ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί και σε σένα θέματα και παρεξηγήσεις, άγχος και τρεξίματα στην δουλειά και τις υποχρεώσεις σου και όλα αυτά μαζί σαφώς δεν δημιουργούν το ιδανικότερο κλίμα για την αισθηματική σου ζωή και μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις στην καθημερινή σας επαφή, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείς να το διαχειριστείς και μέσα από μια καθοδηγούμενη συζήτηση να λυθούν προβλήματα και να ξεπεραστούν άγχη. Εξάλλου, με τον Κρόνο πλέον απέναντί σου, οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές και ο δικός σου ρόλος καταλυτικός. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.