astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό ως προς τον τρόπο που βλέπεις και θεωρείς τα πράγματα, η φιλοσοφία της ζωής σου αλλάζει προς το καλύτερο και έχεις πνευματική βοήθεια που σου αναπτερώνει την ψυχή από πρόσωπα που σε αγαπάνε. Ο ανάδρομος όμως σε δυσκολεύει να πάρεις ξεκάθαρες αποφάσεις ακόμη και θέματα με ταξίδια στο εξωτερικό ή με σπουδές, σεμινάρια και ανώτερη μόρφωση μπορεί να συναντήσουν εμπόδια ή να καθυστερήσουν.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Οι προτεραιότητές σου αυτό το διάστημα περιστρέφονται γύρω από την δουλειά και την καριέρα σου και είναι σημαντικό για σένα να αναγνωριστεί η αξία σου και να αυξήσεις την επιρροή σου.  Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν ένα ταξίδι ή ένα σύντομο σεμινάριο που σου ανοίγει ορίζοντες γνώσης ή εξειδίκευσης.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή και αυτό το διάστημα ρίχνεις το βάρος στην οικογένεια και την προσωπική σου ζωή προσπαθώντας να επαναφέρει τις ισορροπίες, καθώς τα επαγγελματικά σου σε απασχόλησαν ήδη αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό, πράγμα που εγκαινιάζει ένα διάστημα με σταθερές αλλά και κάπως απόλυτες αποφάσεις που δεν θα πρέπει όμως να τις επιβάλλεις στην οικογένεια ή με τα δικά σου αγαπημένα πρόσωπα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο σε σχέση με θέματα ανώτερων σπουδών, ταξιδιών και φιλοσοφίας, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να θέλεις να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε δουλειά και προσωπική ζωή και οι απαιτήσεις από την οικογένεια έχουν τώρα τον πρώτο λόγο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Η αλλαγή φιλοσοφίας είναι απαραίτητη σε αυτό το στάδιο, καθώς οι καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε δυσμενείς συνέπειες. Είναι καιρός για μια επανεξέταση των διαδικασιών και των στρατηγικών σου στα επαγγελματικά. Η αντιμετώπιση των προκλήσεων με νέο τρόπο σκέψης είναι ζωτικής σημασίας. Με την ανάπτυξη μιας νέας φιλοσοφίας που βασίζεται στην καινοτομία και την επιμονή θα καταφέρεις να υπερνικήσεις τα εμπόδια και να πετύχεις τους στόχους σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο δεν σε ενδιαφέρουν τόσο πολύ τα αισθηματικά ζητήματα, καθώς άλλα θέματα σε απασχολούν, αλλά όπως και να έχει, είσαι άνθρωπος και μάλιστα γοητευτικός και μαγνητικός και ακόμη και να μην το ψάχνεις, το ενδιαφέρον εκδηλώνεται προς το άτομό σου, ειδικά μέσα από επαγγελματικούς χώρους ή μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Μια γνωριμία που υπάρχει ήδη ή μια επαγγελματική σου επαφή, αυτόν τον μήνα μπορεί να δείξει περισσότερα σημάδια ότι κάτι άλλο τρέχει πέρα από το ανθρώπινο και το φιλικό και μπορεί να αρχίσει μια ενδιαφέρουσα καινούργια σχέση. Αν είσαι σε δέσμευση, ο μήνας τονίζει την ερωτική επαφή και την ικανοποίηση επιθυμιών που μέχρι τώρα παρέμεναν απωθημένες και ανομολόγητες. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.