astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό. Είναι ένα διάστημα που αυξάνονται οι ανησυχίες σου και οι ανασφάλειες σου για το μέλλον και την σταθερότητα που μπορείς να έχεις μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει. Σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι λύσεις και πιθανά σενάρια, το άγχος σου μεγαλώνει, αλλά ο κυβερνήτης σου δεν σε αφήνει στο έλεος των ανασφαλειών σου και σε βοηθά να βρεις την δύναμη που σου λείπει και να ανασυγκροτηθείς.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Είναι η περίοδος που αρχίζουν τα γενέθλιά σου και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται τώρα σε σένα τον ίδιο και στις προσωπικές σου υλοποιήσεις. Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν την ψυχική σου ισορροπία και είναι ιδανικές αυτές οι μέρες, αν θέλεις να βοηθήσεις τον εαυτό σου μέσα από έναν ειδικό σύμβουλο ή έναν θεραπευτή.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή. Η Πανσέληνος απέναντί σου δημιουργεί κλίμα ξεκαθαρισμάτων σε σχέσεις και συνεργασίες και τώρα μπορείς να διακρίνεις καθαρότερα και πιο άμεσα ή γρήγορα αυτό που ισχύει και αυτό που δεν ισχύει, τους φίλους σου από τους εχθρούς σου, και την αλήθεια από το ψέμα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στο αγαπημένο της ζώδιο, το δικό σου και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και έτσι εγκαινιάζεται μια περίοδος που σταδιακά αποκτάς ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και πίστη στο εαυτό σου και τις αξίες σου, τις οποίες είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα αυξάνει τους φόβους και τις αρνητικές σου σκέψεις, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο επισταμένως με σχέσεις και συνεργασίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Απρίλιος φέρνει ευκαιρίες πρακτικές για άνοδο των οικονομικών και επέκταση όλων των επαγγελματικών δράσεων. Είναι η στιγμή να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά πρόσεχε τους κρυφούς ανταγωνιστές. Στο παρασκήνιο υπάρχουν δυνάμεις που παρακολουθούν τις κινήσεις σου. Μην αφήσεις τον φόβο να σε εμποδίσει. Οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα έχουν μεγάλες επιπτώσεις στο μέλλον. Κάνε ξεκαθαρίσματα στις επαγγελματικές συνεργασίες σου και ανάλυσε τις προτάσεις και τις προκλήσεις με προσοχή. Η κούραση μπορεί να είναι παρούσα, αλλά μην την αφήσεις να σε εμποδίσει. Αναζήτησε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και ευχαρίστησης. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ηλιακή έκλειψη του μήνα στον δωδέκατο οίκο σου δημιουργεί σαφώς ένα γενικότερο κλίμα παράνοιας και έντονης και βαθιάς ανάγκης για αλλαγή, αλλά δεν εμπλέκεται τόσο στις εξελίξεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή, η οποία αυτόν τον μήνα μπορεί να γίνει πιο απλή και ξεκάθαρη, αν αρχίσεις να μιλάς και να ανοίγεσαι περισσότερο λεκτικά ως προς το τι χρειάζεται βελτίωση στην σχέση με τον σύντροφο, αλλά και ως προς το να τονίσεις τα θετικά σημεία για τα οποία και οι δύο είστε περήφανοι που τα έχετε καταφέρει. Φρόντισε γενικότερα να είσαι απλός και ξεκάθαρος γιατί η αναδρομή του Ερμή στον δωδέκατο οίκο σου μπορεί και να μπερδέψει τα πράγματα… Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.