astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Αυτές οι μέρες φέρνουν πολλές ευκαιρίες να εκφράσεις τον εαυτό σου, να κυνηγήσεις επιθυμίες και χόμπι σου ή ακόμη και να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που όμως μπορεί να μην ευνοούνται σε βάθος χρόνου, λόγω του ανάδρομου Ερμή στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο. Σίγουρα όμως κάτι αλλάζει σημαντικά ως προς τον τρόπο που εκδηλώνεις τον εαυτό σου και γίνεσαι όλο και πιο αληθινός και ξεκάθαρος με τον κίνδυνο πάντα αυτό να μην αρέσει σε κάποιους.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Το εστιασμένο ενδιαφέρον σου τώρα μετατοπίζεται στην καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και την εργασία σου, ενώ το ανέμελο και θετικό κλίμα του προηγούμενου διαστήματος, τώρα δίνει την θέση του σε προβληματισμούς και αποφάσεις που χρειάζεται να παρθούν σε σχέση με θέματα που επηρεάζουν την ψυχοσωματική σου ισορροπία ή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τρίτα πρόσωπα που κινούνται παρασκηνιακά. Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν τον ελεύθερό σου χρόνο ή ένα σημαντικό προσωπικό σου σχέδιο.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή και τώρα μπορείς να πάρεις πιο ξεκάθαρες και σίγουρες αποφάσεις, χωρίς υψηλό δείκτη ρίσκου και πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν γύρω από οικονομικά ζητήματα ή γύρω από την σχέση σου με συγκεκριμένα πρόσωπα που μέχρι τώρα κρατούσαν μια αμφιλεγόμενη στάση προς το πρόσωπό σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και αυτό προλογίζει μια περίοδο κατά την οποία ευνοείσαι στην δουλειά σου και έχεις την ενέργεια και την αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις τους στόχους σου και τα ενδιαφέροντά σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα λειτουργεί θετικά και σου δίνει ευκαιρίες να ανανεώσεις πλήρως τον τρόπο που εκφράζεις και εκδηλώνεις τον εαυτό σου και επηρεάζει θετικά και θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου, αλλά η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο από όσο θα έπρεπε και έτσι μεγαλώνουν ανασφάλειες και φοβίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η καθημερινή ροή στην εργασία σου σε καλεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις αλλαγές. Ωστόσο, καθυστερήσεις και εμπόδια σε προσωπικά σου σχέδια μπορεί να μεταφραστούν σε εκνευρισμό στον εργασιακό σου χώρο. Υποσυνείδητοι φόβοι ενδέχεται να σε κάνουν να επανεξετάσεις το νόημα και τις επαγγελματικές σου βάσεις. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις αυτές τις προκλήσεις με σθεναρότητα και να εστιάσεις στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης σου για να ξεπεράσεις τους φόβους και να επαναφέρεις την ισορροπία στην επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει ερωτική αναστάτωση και πολλά δεδομένα που θα θελήσεις να τα ελέγξεις, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα δυνατόν κάτι τέτοιο καθώς παρασύρεσαι από τον πόθο και τις ευκαιρίες που μπορεί να ικανοποιήσουν τις ερωτικές σου ανάγκες. Το ερωτικό κοκτέιλ που δημιουργεί η έκλειψη του μήνα στον πέμπτο σου ηλιακό οίκο προστίθεται και η ενέργεια της Αφροδίτης που αυτόν τον μήνα ενεργοποιεί το φλερτ και την ηδονή μέσα από τον ερωτικό πέμπτο οίκο. Πλέον το διάστημα γίνεται ιδιαίτερα σημαντικό όχι μόνο για την ικανοποίηση των πόθων και των φαντασιώσεων, αλλά και για την μετατροπή μιας γνωριμίας σε κάτι πιο σταθερό ή για την ενίσχυση του δεσμού που υπάρχει στην σχέση που έχεις ήδη. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.