astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη σε επισκέπτεται. Σαφώς αυτό το διάστημα είναι πολύ έντονο και απαιτητικό, τόσο από την πλευρά των γεγονότων και των εξελίξεων, όσο και από την εσωτερική πλευρά του πώς βλέπεις τα πράγματα μέσα από τον δικό σου συλλογισμό και τις δικές σου αξίες. Τώρα μπορείς να πετύχεις πολλά παρότι ο κόσμος σου φαίνεται να καταρρέει. Μια περίοδος επανεξέτασης σε βαθύ επίπεδο και σημαντικών αποφάσεων που θα πάρεις το επόμενο διάστημα.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Σε απασχολούν τα οικονομικά θέματα και θέλεις να βάλεις τάξη και να οργανώσεις καλύτερα αυτόν τον τομέα, ενώ παράλληλα καλείσαι να κάνεις μια σημαντική επένδυση σε ένα πρόσωπο ή σε μια κατάσταση. Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν τον εαυτό σου και μια αλλαγή που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή στο ζώδιό σου. Είναι ένα διάστημα που παίρνεις αποφάσεις για οικονομικά θέματα και ταυτόχρονα συνειδητοποιείς πιο καθαρά την αξία σου και το πόσο απαραίτητος είσαι στην ζωή κάποιων ανθρώπων. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα σου τώρα και να θέσεις σε εφαρμογή ένα πλάνο που σκεφτόσουν ή προετοίμαζες το τελευταίο διάστημα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και τα τέλη του μήνα σου δίνουν μια ευκαιρία για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου στις 8 του μήνα φέρνει μεγάλες αλλαγές και σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σου ζητά να δώσεις βάση στον οικονομικό τομέα και να ελέγξεις τα έξοδά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα καθώς προκύπτουν περισσότερα έξοδα πέρα από τον υπολογισμό που είχες κάνει και κάποια από αυτά έχουν να κάνουν άμεσα ή έμμεσα με κάποιον άλλον. Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν αλλά παρότι ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, δεν νιώθεις ακόμη έτοιμος για κάτι τέτοιο. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν προς τα τέλη του μήνα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σου και να αγχωθείς αρκετά και είναι λογικό τα αισθηματικά σου να πάνε πίσω αυτόν τον μήνα. Η επικοινωνία και η συχνή επαφή με τον σύντροφο υπάρχουν και αυτό θα πρέπει να το διατηρήσεις σε καλά επίπεδα και να μην αφήσεις την ένταση της έκλειψης να παρασύρει και την αισθηματική σου ζωή γιατί ο μήνας έχει και ανάδρομο Ερμή! Ήδη από τις αρχές του μήνα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε εντάσεις ή ακόμη και σε παρορμητικές αποφάσεις που δεν λύνουν κανέναν πρόβλημα, απλά πυροδοτούν περισσότερο τον ήδη φλεγόμενο κύκλο των σχέσεων. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου όμως είναι βοηθός σου και σε ωθεί να χρησιμοποιήσεις μια γλυκιά συμπεριφορά που δείχνει ότι έχεις την πρόθεση να ενώσεις και όχι να χωρίσεις. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.