astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Είναι ένα σημαντικό διάστημα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ένα καινούργιο κεφάλαιο φαίνεται να ανοίγει καθώς κλείνει ένα άλλο και ενώ υπάρχουν θετικοί παράγοντες, το μυαλό σου δεν μπορεί ακόμη να κατανοήσει ή και να αποδεχτεί τις αλλαγές.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Η προσοχή σου στρέφεται στην διαχείριση των οικονομικών σου αλλά και στην βαθύτερη κατανόηση του τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό του συντρόφου σου. Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή σε θέματα που αφορούν την σταθερή σου σχέση, ενώ παράλληλα μπορείς να οργανώσεις καλύτερα έναν μεσοπρόθεσμο στόχο στα εργασιακά σου.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του Ερμή και αυτές τις ημέρες μπορείς να δεις ξεκάθαρα τα οικονομικά σου θέματα, να βρεις λύσεις και να συνειδητοποιήσεις την αξία σου. Η σκέψη σου λειτουργεί πιο καθαρά και μπορείς να συνδέσεις τα δεδομένα εξάγοντας σωστά συμπεράσματα. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και εγκαινιάζεται μια περίοδος έντονης δραστηριότητας σε θέματα σχέσεων και προστασίας σου στα οικονομικά.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα φέρνει σημαντικές εξελίξεις και ριζικές αλλαγές, ειδικότερα να έχεις γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς γύρω από οικονομικά ζητήματα ή να πάρεις αποφάσεις γύρω από το πώς εκμεταλλεύεσαι τα ταλέντα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Απρίλιος φέρνει ευκαιρίες πρακτικές για άνοδο των οικονομικών και επέκταση όλων των επαγγελματικών δράσεων. Είναι η στιγμή να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να αναλάβεις ευθύνες και να κάνεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν προς την επιτυχία. Ο Άρης ενισχύει την αποφασιστικότητά σου και σε βοηθά να πιάσεις στόχους που ήδη έχεις βάλει, αλλά και να θέσεις νέους, συγκεκριμένους και χρονικά μετρήσιμους, ενώ ο Κρόνος στον Ιχθύ σε καλεί να αναλογιστείς βαθύτερες προσωπικές αλήθειες και να ασχοληθείς με αναδιαρθρώσεις στην καθημερινότητά σου που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ένα σημαντικό κεφάλαιο ανοίγει ή κλείνει, ανάλογα με τον ατομικό σου χάρτη, στην αισθηματική σου ζωή αυτόν τον μήνα, ειδικότερα στην σταθερή σου σχέση με αφορμή την έκλειψη Ηλίου που γίνεται απέναντί σου και η οποία μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στις ισορροπίες της σχέσης σου. Είναι μια περίοδος που η επικοινωνία με τον σύντροφο καλύπτει απλά, επιφανειακά ή καθημερινά ζητήματα και ίσως η φλόγα να πιστεύεις ότι έχει σβήσει και μέσα σου πλέον τα θέλεις όλα ή τίποτα και με τον Ερμή να διελαύνει ανάδρομος μέσα από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου να θέλεις απεγνωσμένα να μάθεις αυτά που ο σύντροφος σού κρύβει. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.